καταρχήν να χαίρεσαι τον σκύλο σου,
όταν είχα ρωτήσει τον Βασίλη αν πιστεύει ότι χρειάζεται να το στείλω σχολείο μου είπε¨στείλτον αν θες αλλά αυτά τα σκυλιά είναι σαν άνθρωποι".
όντως ο σκύλος εκτελεί αυτό που του λέω χαμηλόφωνα και όχι προστακτικά.
όσο για την σχέση με τα άλλα αρσενικά θα σου πω ότι πριν μερικές μέρες πάνω στο παιχνίδι προκαλούσε ένα ροτ 40κιλών τουλάχιστον ...
το οποίο ήταν εκπαιδεύμενο και κράτησε χαρακτήρα κυρίου... αλλά μέσα από το παιχνίδι του έδειξε τι σημαίνει ισχύ...
σε μια προσπάθεια να πιάσουν και τα 2 ένα ξύλο διασταυρώθηκαν και το ροτ με το στήθος του , επιδεικτικά χτύπησε τον μπουλτόζα μου, και τον έστειλε 2 μέτρα πίσω...χαχαχαχα!!!
όλα καλά...
είμαι σε μια φάση που προσπαθώ να τον βάλω στην διαδικασία , να ενεργεί λίγο πιο φασαριόζικα όταν ακούει κάτι και να μην μένει εκεί και απλά να περιμένει δείχνοντας οτι παρακολουθεί τον ήχο.Δυστυχώς η Αθήνα έχει αγριέψει πολύ και φυσικά προτιμώ ο σκύλος να αρχίσει να γαυγίζει λίγο παραπάνω, παρά να μπει κάποιος στο σπιτι και να του επιτεθεί ΑΝ κρίνει ότι πρέπει να το κάνει.
Θα σε ενημερώσω για τα αποτελέσματα...
Αυτό που έχω σκεφτεί να κάνω, είναι να βάλω κάποιον φίλο που δεν τον έχει μυρίσει , να "εισβάλει" και καλά στο σπίτι , ενώ είμαι μέσα , και να πάω σε ένα δωμάτιο μακρυά από την είσοδο του σπιτιου, να τον αφήσω μόνο.
να δούμε λίγο πως θα αντιδράσει