Αγγλικό Staffordshire Bull Terrier & Φύλαξη

Under

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2009
193
0
Αθήνα
και θα περιμένεις ένα χρόνο σίγουρα ακόμα για να σταματήσει να είναι μπέμπης...
άστον να παίξει, έχεις χρόνο μπροστά σου...
μην τον βλέπεις υποτιμητικά...
σιγα σιγά Θάνο.

spyrou

Well-Known Member
13 Νοεμβρίου 2008
858
6
οπως λεει και ενας φιλος μου πολυ σωστα μην βιαζεσαι μτα απο 2,5 χρονια θα δεις το χαρακτηρα του σκυου σου μεχρι τοτε δουλευεις για να προσπαθησεις να τον βελτιωσεις

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Ναι μωρέ χαιδευτικά το λέω το χαζοχαρούμενος :)
Ευκολα ενα καλοσυνατο παιχνιδιαρη σκυλο θα τον πουμε και ''χαζοχαρουμενο''. Σιγουρα δεν ειναι, και αυτο θα φανει οταν γινει 2 ετων...;)

Under

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2009
193
0
Αθήνα
Μετά απο 6 μέρες στο εξοχικό μου , οι εντυπώσεις είναι οι εξής:
ο σκύλος απο την δεύτερη νύχτα ξεκίνησε να πεταγεται πρώτος γαυγίζοντας από τα άλλα 2 ημιαιμα σκυλιά που υπάρχουν στο σπίτι.
Από εκείνο το βράδυ δεν σταμάτησε να γαυγίζει σε οποιοδνήποτε ήχο της υπάιθρου.

Να ενημερώσω πως σημαντικό ρόλο έπαιξε σε όλο αυτό η κινητοποίηση του από το ημιαίμο " λυσκοσκυλάκι" ο οποίος είναι και ο βασίκος φύλακας του σπιτιού και το χωραφιού.
Και φυσικά δεν έχω σταματήσει να τον επιβραβεύω και να του δίνω ώθηση να γαυγίζει κ να αντιδρά σε κάθε ήχο που ακούγεται ξαφνικά.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
προσεχε ρε συ!μην το παρακανεις με την επιβραβευση σε καθε ηχο!στο τελος θα γινει ενοχλητικος σε εσενα κ μετα με το να τον κοβεις,θα τον μπερδεψεις.βαλε μετρο στο τι θα επιβραβευεις κ μην υπερβαλεις!

Under

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2009
193
0
Αθήνα
η αλήθεια είναι ότι δεν ακούς έυκολα την φωνή ενός σταφ.
Εχεις δίκιο σε αυτο που λες πάντως...
έχω ήδη σταματήσει να επιβραβεύω με φαγητό

Under

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2009
193
0
Αθήνα
χτες ήρθε ένας αλλοδαπός μαζί με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού να του δειξει κάποια σημεία που θέλουν βάψιμο...
ΠΡΩΤΗ φορά είδα τον σκύλο έτσι... δεν πήγαινε κοντά του και τον κοιτούσε έντονα... είχε στηθεί κανονικά .
ίσως να φταίει ότι και αυτός (ο αλλοδαπός ) ήταν πάρα πολύ φοβισμένος με το σκυλί

Επίσης ΠΡΩΤΗ φορά ακούστηκε ήχος από τον δρόμο κ ενώ ήταν μέσα στο σαλόνι, άνοιξε με το πόδι του την μισάνοιχτη πόρτα βγήκε έξω και γαύγισε 2-3 φορές μόνος του... χωρίς καμμία παρότρυνση... νομίζω ότι μπήκε στον σωστό δρόμο για τα καλά.

Επίσης και τις 2 φορές δεν ήταν φοβισμένος όπως παλιά , δεν είχε την ουρά στα σκέλια...

Under

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2009
193
0
Αθήνα
δεν εισαι σπασικλάκι...ξεκόλλα...
όταν λες να προσέχω εννοείς με την επιβράβευση?αυτό έτσι?
έχω σταματήσει να τον τρατάρω στο μπράβο πάντως

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
@Under, πες μας κανενα νεο οσον αφορα σημαδια φυλαξης εσυ που εχεις τον ''γηραιότερο'' απο ολους μας...

Under

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2009
193
0
Αθήνα
όλα καλά ..
τα πάει μια χαρά κ σταμάτησα να ασχολούμαι με το θέμα.
Προχτές το βράδυ χάλασε τον κόσμο γιατι προφανώς κάποιος ήταν έξω από την πόρτα... αλλά γαύγιζε το πρωι χαραματα και νύσταζα τοσο που δεν σηκώθηκα να δω...απλά άλλαξα πλευρο!
Σκέφτηκα ότι με τέτοιους ήχους που έβγαζε το σκυλι, και κλέφτης να ήταν δεν θα έμπαινε...

Σοβαρεύτηκε παρα πολύ, δεν πηγαίνει σε ξένους στον δρόμο να τον χαιδέψουν κ ας ειναι ελεύθερος χωρίς αλυσίδα.

Βλέπει τα πάντα και παρατηρεί οτιδήποτε περίεργο και στον δρόμο και στο μπαλκόνι.
Το καλυτερο είναι πως όταν παρακολουθεί κάτι , στήνεται με την ουρά ψηλά και όχι φοβισμένος όπως παλιότερα.

Αρα μην αγχώνεσαι όλα θα πάνε καλά...
όποιος είπε πως το σκυλι αυτό δεν είναι φύλακας , είπε ψέμματα.
Μπορεί να με κούρασε λίγο να του το βγάλω ενώ κάποιο άλλο θα το έκανε μονο του, αλλά το σκυλί ειναι οκ.
Και δεν γαυγίζει σαν χαζό όλη την ώρα ... και όταν χρειάζεται χαλάει τον κόσμο