Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Της προεδρίνας της διηγήθηκα με κάθε ειλικρίνεια τα πάντα περί Μουφ, περί ημίαιμου λαμπραντόρ πριν δυο χρόνια και φυσικά προβληματίστηκα με τα του φαγητού. Μην ξεχνάτε ότι το Μουφ είναι πανέξυπνο και πιάνει πουλιά στον αέρα, άρα αν δεν τρώει τα ίδια με το άλλο Μουφ θα γίνει μύλος όπως έγινε πρόπερσυ που επιτέθηκε στο λαμπραντόρ διότι ο ίδιος έκανε δίαιτα λόγω παρασίτων και διάρροιας. Μάλιστα με έβαλε η κτηνίατρος να του δίνω κτηνιατρική τροφή και λίγη, οπότε το Μουφ τσαντίστηκε πάρα πολύ. Επίσης το λαμπραντόρ έπρεπε να τρώει περισσότερο διότι ήταν πιο μεγαλώσωμο. Επομένως αν είναι να πάρω δεύτερο Μουφ, καλό θα είναι να έχει περίπου το ίδιο βάρος με το Μουφ.
Για δυσπλασία του άλλου Μουφ ρώτησα και μου είπαν ότι δεν έχει. Καλού-κακού όμως αν είναι να πάω Οχάιο, θα τα βάλω πρώτα και τα δυο να τρέξουν και θα δω. Μην ξεχνάτε ότι τη δυσπλασία του Μουφ την έπιασα πρώτη εγώ και όταν με ζώσανε τα φίδια τον πήγα στην κτηνίατρο για ακτινογραφίες. Μέχρι και βίντεο τον είχα πάρει για να δω τι γίνεται ακριβώς με το τρέξιμο. Σκέφτομαι μάλιστα να κάνω στο Μουφ και την εξέταση για τη στένωση μεταξύ των σπονδύλων διότι θέλω να έχω καλή πρόγνωση για την υγεία του. Το δεύτερο Μουφ είναι δυόμισυ χρονών, άρα έχει δηλαδή τα μισά χρόνια του Μουφ μου.
Τελοσπάντων, θα το σκεφτώ καλά. Το κακό είναι ότι πού και πού αισθάνομαι σα να προδίδω το Μουφ και να χαλάω τη σχέση μας με το να σκέφτομαι να προσθέσω κι άλλο Μουφ στο σπίτι. Μετά σκέφτομαι ότι αυτή ίσως δεν είναι υγιής νοοτροπία, οπότε, καταλαβαίνετε, δεν είμαι και πολύ σίγουρη. Και ναι, την ιδέα να τα ταΐζω χωριστά την έρριξε και η προεδρίνα, αλλά δεν είμαι σίγουρη. Και πραγματικά ολόκληρο το είναι μου επαναστατεί κατά του crate. Προτιμώ να έχω τα Μούφια να κυκλοφορούν ελεύθερα στο σπίτι. Αφού ξέρουν να κάνουν τις ανάγκες τους έξω δεν βλέπω γιατί να τα περιορίζω. Κι έχω και τους γονείς μου να φωνάζουν ότι θα φυλακίζω το σκυλί στο κλουβί σαν καναρίνι...