Αίσχος!!!

billly

Active Member
2 Ιανουαρίου 2011
27
0
ΣΗΜΕΡΑ ΣΗΝΕΒΗ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟς ΠΟΥ ΜΕ ΕΒΓΑΛΈ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ....ΛΟΙΠΟΝ....ειμαι μαθητης.! και ενας μ@@@@@ς και @@@@@@@@ @@@@@@@@ συμμαθητης μου (πρωην ιδιοκτητης σκυλου)κλοτσησε επητηδες την μπαλα του ποδοσφαιρου με ΟΛΗ του την δυναμη σε ενα αδεσποτο μικροσομο σκυλακι!!!το αποτελεσμα;;;;αυτος και η παρεα του να εχουν λοσει στα γελια βλεποντας το σκυλακι να ουρλιαζει απο τον πονο κουτσαινοντας!!!!!!!!:mad:τα πηρα στο κρανιο και του ειπα πως ειναι και αυτο ψυχουλα και νοθει πονο σαν εμας!η απαντηση του;;;;δικο σου ειναι;;;;;;;;;;;αφου μπορουσα!!εντομεταξυ εγω να εχω μεινει αναυδος απο την συμπεριφορα του!(αυτο το ατομο ειχε παλια σκυλο και τον εδιοξε απο το σπιτι!)τωρα φταιει το παιδι η οι γονεις του;;;;;;;:mad::mad:το σκυλακι παντως ελπιζω να ειναι καλα.....:rolleyes:

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
την συμπάθειά μου
και μπράβο σου που δεν έμπλεξες σε καβγά
ενημερωτικά να σου πώ ότι μπορείς να καταγγείλεις το γεγονός καθότι πλέον υπάρχει νόμος σχετικός
αλλά βέβαια χρειάζεται να έχεις αποδεικτικά στοιχεία
κινητό με βιντεοκάμερα έχεις...
την επόμενη φορά...

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Σε ποιά περιοχή είσαι λεβέντη μου? Έρχομαι εύκολα να μου πετάξουν εμένα την μπάλα!!! Εκεί να δεις γλέντια!!!!

billly

Active Member
2 Ιανουαρίου 2011
27
0
δεν μπορω να σας πω απο φοβο .....δεν ειναι και το καλητερο παιδι....θα σας το στειλω σε μνμ

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Κλασσική αντίδραση κακομαθημένου εφηβου, που το παιζει μαγκάκι και αλητακι. Σας είδε κάποιος καθηγητής;
Ευχομαι να μην υπαρξει αλλη φορα...

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Βαγγέλη,
Ο φίλος μας ο billly έχει την εντύπωση πως του είπες να καταγγείλει το γεγονός (με ονοματεπώνυμο) "εδώ μέσα".
Μπορείς να του εξηγήσεις?

Φίλε billly,

Καλώς ήλθες στην ...πραγματική ζωή.
Πόσες φορές δεν έχει ξανασυζητηθεί το ότι οι "άνθρωποι" αυτοί ασκούν βία στα ζώα, μόνο και μόνο επειδή φοβούνται να την ασκήσουν επάνω σε άλλους ανθρώπους...
Δεκάδες διεθνείς έρευνες μας λένε ότι πολλοί εγκληματίες έχουν πρώτα βιαιοπραγήσει επάνω σε ζώα...
Και ποιά είναι τα πιο εύκολα ζώα, να βρει και να βασανίσει κάποιος? Οι σκύλοι και οι γάτες...

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Εντάξει, απλά κοψε τα πολλά πολλά με τετοιες παρέες. Ξέρεις πολύ καλά ότι έχουν αλλο δρόμο αυτα τα παιδιά. Εσυ προφανώς είσαι πιο ευαισθητος και σοβαρός. Εχεις αλλη πορεια. Δε σου κανω κήρυγμα, ακομα κι αν ακουγεται έτσι, ως μεγαλυτερη το λέω.

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
Ετσι μπράβο, superman !!!
Εκεί να δεις κάτι μακρινές!!!:cool:
ετσι ειναι δραση-αντιδραση.
επρεπε να τανε κεινο το σκυλακι κανα τσαμπουκαλιδικο.και να τον επαιρνε στο κυνηγι!κλωτσες θελουν αυτα τα παιδια!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
εγώ μίλησα για καταγγελία στην αστυνομία
και το έκανα γιατί παλιά δεν υπήρχαν σχετικοί νόμοι και η αστυνομία δεν μπορούσε να επέμβει
οπότε πολύς κόσμος δεν το ξέρει ότι η κακοποίηση ζώου πλέον είναι παράνομη και η αστυνομία επιβάλλεται να επέμβει

οπότε αν είχες στοιχεία ή σε άλλη περίπτωση καταφέρεις να έχεις μπορείς να πάς στην αστυνομία και να το καταγγείλεις

μερικές σχετικές οδηγίες προς ναυτιλλομένους
http://www.strayshelp.gr/index.php?...:advice&id=1009:2009-01-24-21-31-30&Itemid=71

billly

Active Member
2 Ιανουαρίου 2011
27
0
παιδια δεν τον κανω παρεα,απλα του λεω ενα γεια.εννοειται πως δεν προκειται να κανω παρεα με τετοιου ειδους ατομα,αφου ειναι χαμηλου επιπεδου.και η αληθεια ειναι οτι εχετε δικαιο!!!!!αφου αυτο το παιδι φοβαται να βαρεσει καποιον στο boy του και θεορησε μαγκια να το χτιπησει!το καλο τουλαχιστον ειναι οτι τα περισσοτερα παιδια τον εκραζαν πισω απο την πλατη του μετα απο αυτο το περιστατικο.

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
το καλο τουλαχιστον ειναι οτι τα περισσοτερα παιδια τον εκραζαν πισω απο την πλατη του μετα απο αυτο το περιστατικο.
Αυτό είναι το κακό... Μαζευτείτε να του μιλήσετε να δείτε τι φταιει. Αν ολοι του την πουν και καθήσουν να τον βοηθήσουν, θα βάλει μυαλό. Δε θέλει κριτική έτσι, θέλει αντιμετώπιση. ;-)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
το πακέτο είναι ότι τα δικά μου πιτσιρίκια θα τον έσπαγαν στο ξύλο επιτόπου και μετά θα είχαν και τύψεις.....
άσε που θα μου τα απέβαλλε και κανας κάφρος διευθυντής και μετά θα είχαμε κι άλλα.....:(

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
Αυτό είναι το κακό... Μαζευτείτε να του μιλήσετε να δείτε τι φταιει. Αν ολοι του την πουν και καθήσουν να τον βοηθήσουν, θα βάλει μυαλό. Δε θέλει κριτική έτσι, θέλει αντιμετώπιση. ;-)
ακουστε τις γυναικες να πατε μπροστα

τσ τσ τσ τσ τς :)

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Είμαι εκπαιδευτικός, σπαταλάω πολύ προσωπικό μου χρόνο για προβλήματα μαθητών μου αλλά σε φάση κακοποιήσης είτε ζώου είτε ανθρώπου sorry δεν θα κάτσω να ψάξω τα ιστορικά! Ας έρθουν να μου ζητήσουν τον λόγο!!!