Αίσχος!!!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
προσέχτε μην βρεθεί το παιδί δαρμένο γιατί οι δηλώσεις σας εδώ μπορεί και να αποτελούν στοιχεία για μύνηση..........

(τώρα να βάλω σμάιλις ή να μην βάλω???)

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
ξυλο λοιπον
πες περιοχη να στειλω τα παιδια
Εγώ που έχω φάει και 2 σφαλιάρες δεν έπαθα και τίποτα! Αν έβλεπα τέτοια φάση όχι δεν θα καθόμουν να βγάλω ιστορικό του καθενός είπαμε η πολύ δημοκρατιά μας έχει φάει!!!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
προσέχτε μην βρεθεί το παιδί δαρμένο γιατί οι δηλώσεις σας εδώ μπορεί και να αποτελούν στοιχεία για μύνηση..........

(τώρα να βάλω σμάιλις ή να μην βάλω???)
Δεν παω προς τα εκεί μέρη!!! Δεν ανησυχώ!!!

nacho_DL

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2010
615
3
Αθηνα - Moσχατο
Εγώ που έχω φάει και 2 σφαλιάρες δεν έπαθα και τίποτα!
Τι δεν επαθες τιποτα ρε..... εγινες Παναθηναικος... λιγο ειναι αυτο????:D

Συγνωμη για το off , αλλα δεν αντεξα....

Συνεχιστε.

Last edited by a moderator:

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Είμαι εκπαιδευτικός, σπαταλάω πολύ προσωπικό μου χρόνο για προβλήματα μαθητών μου αλλά σε φάση κακοποιήσης είτε ζώου είτε ανθρώπου sorry δεν θα κάτσω να ψάξω τα ιστορικά! Ας έρθουν να μου ζητήσουν τον λόγο!!!
Μαζί σου, κι εγώ συνάδελφος είμαι, αλλά Ελλη, τα παιδιά (πολλες φορές και τα σκυλιά) είναι η εικόνα του σπιτιου τους. Στην συγκεκριμενη περίπτωση, το παιδί όσο μ..... κι αν είναι - και πίστεψέ με ξέρω πως αυτο το είδος είναι μια μεγάλη κατηγορία- δεν έχει απο το σπίτι του εκπαίδευση ή έχει λάθος εκπαίδευση για το θέμα. Οι ομοιοι του θα το κάνουν να καταλάβει το λαθος του. Τους μεγάλους δεν τους ακουει.
Και να το μαλώσεις, δε θα βγαλεις ακρη. Αν ντραπει όμως, κέρδισες το παιχνίδι. Σε αυτη την ηλικια που ψάχνουν την αποδοχή πρεπει να δουν οτι τη χανουν με το να κακοποιουν ζώα ή ανθρωπους ακομα και λεκτικά.
Ξέρεις, το σώμα πονάει και του περνάει. Η ψυχή νοσεί και δε γιατρεύεται.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Μαζί σου, κι εγώ συνάδελφος είμαι, αλλά Ελλη, τα παιδιά (πολλες φορές και τα σκυλιά) είναι η εικόνα του σπιτιου τους. Στην συγκεκριμενη περίπτωση, το παιδί όσο μ..... κι αν είναι - και πίστεψέ με ξέρω πως αυτο το είδος είναι μια μεγάλη κατηγορία- δεν έχει απο το σπίτι του εκπαίδευση ή έχει λάθος εκπαίδευση για το θέμα. Οι ομοιοι του θα το κάνουν να καταλάβει το λαθος του. Τους μεγάλους δεν τους ακουει.
Και να το μαλώσεις, δε θα βγαλεις ακρη. Αν ντραπει όμως, κέρδισες το παιχνίδι. Σε αυτη την ηλικια που ψάχνουν την αποδοχή πρεπει να δουν οτι τη χανουν με το να κακοποιουν ζώα ή ανθρωπους ακομα και λεκτικά.
Ξέρεις, το σώμα πονάει και του περνάει. Η ψυχή νοσεί και δε γιατρεύεται.

Δεν διαφωνώ κάπου! Είμαι υπέρ της πρόληψης και όχι της καταστολής! Απλά κάποιες φορές συμπεριφορές στα άκρα θέλουν λύση στα άκρα! Να πιάσω τους αδιάφορους γονείς που έκαναν τέτοια παιδιά δεν μπορώ 100%, δεν είπα ότι θα κάνω τα ίδια αλλά είπαμε και μια σφαλιάρα κακό δεν κάνει (επαναλλαμβάνω σε ακραίες καταστάσεις)

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Τωρα τα αγορια δεν μπορουν. Με το παντελονι πιο κατω απο τον κwλο τους, πώς θα πλακωθουν;
...να μιά σωστή παρατήρηση, που νόμιζα ότι κάνω μόνο εγώ, επειδή είμαι ...ηλικιωμένος:)

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
θυμαμαι πιτσιρικος μια δοση με βαραγανε κατι μεγαλυτεροι και γυρναω σπιτι ρεμπαμπα λεω ειναι 3 παιδια μεγαλα και με βαρανε.
δε θα ξεχασω τη σφαλιαρα που μου εσκασε και μου ειπε 2 παροιμιες.η γλωσσα κοκκαλα δεν εχει και κοκαλα τσακιζει.ομωσ οπου δε πιπτει λογος πιπτει ραβδος!
απο κεινη την ημερα και μετα δεν αφησα ποτε κανεναν να με πειραξει!
το ξυλο στη παιδικη ηλικια ηταν διαπαιδαγωγικο

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...απο κεινη την ημερα και μετα δεν αφησα ποτε κανεναν να με πειραξει!
το ξυλο στη παιδικη ηλικια ηταν διαπαιδαγωγικο
Βέβαια, μην ξεχνάμε κάτι: Τότε (όπου το "τότε" είναι σχετικό για τον καθένα μας), το χειρότερο που μπορούσες να πάθεις (ακόμα και σε καυγάδες με αγνώστους, το βράδυ, στο δρόμο) θα ήταν να σε κάνουν μαύρο στο ξύλο και το καλύτερο θα ήταν να τους κάνεις μαύρους εσύ...

Σήμερα, άνετα μπορεί κάποιος να βγάλει μαχαίρι (ή και πιστόλι) και να σε σκοτώσει...
Είναι αρκετά διαφορετικά τα πράγματα. Εχουμε ...προοδεύσει.

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
το τοτε το δικο μου που ειναι πιο κοντινο σε ηλικια γυμνασιου λυκειου το ξυλο ητανε χοντρο.κατι περιστερι-αιγαλεο κατι σχολια μεταξυ μας.κατι εκει που περναγες εμφανιζοταν ενας απο το πουθενα και σου λεγε τι κοιτας ρε?εκει τα σκηνικα ηταν αρκετα χοντρα(μαχαιρια,αλυσιδες,γαντζοι,σιδηρογροθιες) και μη παω σετσαμπουκαδες σε κλαμπακια και τετοια.στο δημοτικο ηταν αλλιως ομως εκει αναφερθηκα στη προσωπικη ιστορια

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Ελπίζω όσοι "υπερασπίζονται" το ξύλο έστω και μεταξύ σοβαρού και αστείου...
να έχουν υπόψιν τους το γνωστό "Η βια φέρνει βία".
Δεν αποκλείεται λοιπόν το συγκεκριμένο παιδάκι να εξέφρασε με την "κίνησή" του τη βία (ψυχολογική ή σωματική) που υφίσταται από οικείους.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα