Εγώ που έχω φάει και 2 σφαλιάρες δεν έπαθα και τίποτα! Αν έβλεπα τέτοια φάση όχι δεν θα καθόμουν να βγάλω ιστορικό του καθενός είπαμε η πολύ δημοκρατιά μας έχει φάει!!!ξυλο λοιπον
πες περιοχη να στειλω τα παιδια
Δεν παω προς τα εκεί μέρη!!! Δεν ανησυχώ!!!προσέχτε μην βρεθεί το παιδί δαρμένο γιατί οι δηλώσεις σας εδώ μπορεί και να αποτελούν στοιχεία για μύνηση..........
(τώρα να βάλω σμάιλις ή να μην βάλω???)
Τι δεν επαθες τιποτα ρε..... εγινες Παναθηναικος... λιγο ειναι αυτο????Εγώ που έχω φάει και 2 σφαλιάρες δεν έπαθα και τίποτα!
Μαζί σου, κι εγώ συνάδελφος είμαι, αλλά Ελλη, τα παιδιά (πολλες φορές και τα σκυλιά) είναι η εικόνα του σπιτιου τους. Στην συγκεκριμενη περίπτωση, το παιδί όσο μ..... κι αν είναι - και πίστεψέ με ξέρω πως αυτο το είδος είναι μια μεγάλη κατηγορία- δεν έχει απο το σπίτι του εκπαίδευση ή έχει λάθος εκπαίδευση για το θέμα. Οι ομοιοι του θα το κάνουν να καταλάβει το λαθος του. Τους μεγάλους δεν τους ακουει.Είμαι εκπαιδευτικός, σπαταλάω πολύ προσωπικό μου χρόνο για προβλήματα μαθητών μου αλλά σε φάση κακοποιήσης είτε ζώου είτε ανθρώπου sorry δεν θα κάτσω να ψάξω τα ιστορικά! Ας έρθουν να μου ζητήσουν τον λόγο!!!
Μαζί σου, κι εγώ συνάδελφος είμαι, αλλά Ελλη, τα παιδιά (πολλες φορές και τα σκυλιά) είναι η εικόνα του σπιτιου τους. Στην συγκεκριμενη περίπτωση, το παιδί όσο μ..... κι αν είναι - και πίστεψέ με ξέρω πως αυτο το είδος είναι μια μεγάλη κατηγορία- δεν έχει απο το σπίτι του εκπαίδευση ή έχει λάθος εκπαίδευση για το θέμα. Οι ομοιοι του θα το κάνουν να καταλάβει το λαθος του. Τους μεγάλους δεν τους ακουει.
Και να το μαλώσεις, δε θα βγαλεις ακρη. Αν ντραπει όμως, κέρδισες το παιχνίδι. Σε αυτη την ηλικια που ψάχνουν την αποδοχή πρεπει να δουν οτι τη χανουν με το να κακοποιουν ζώα ή ανθρωπους ακομα και λεκτικά.
Ξέρεις, το σώμα πονάει και του περνάει. Η ψυχή νοσεί και δε γιατρεύεται.
οχι ειμασταν αλανια τοτε..δε μασαγαμε με κατι τετοια σκηνικα επεφτε πολυ ξυλο ομως!Και μετα τρεχατε στη φουστα της μαμάς;
μεγαλη κουβεντα ειπες τωρα...Τωρα τα αγορια δεν μπορουν. Με το παντελονι πιο κατω απο τον κwλο τους, πώς θα πλακωθουν;
...να μιά σωστή παρατήρηση, που νόμιζα ότι κάνω μόνο εγώ, επειδή είμαι ...ηλικιωμένοςΤωρα τα αγορια δεν μπορουν. Με το παντελονι πιο κατω απο τον κwλο τους, πώς θα πλακωθουν;
Βέβαια, μην ξεχνάμε κάτι: Τότε (όπου το "τότε" είναι σχετικό για τον καθένα μας), το χειρότερο που μπορούσες να πάθεις (ακόμα και σε καυγάδες με αγνώστους, το βράδυ, στο δρόμο) θα ήταν να σε κάνουν μαύρο στο ξύλο και το καλύτερο θα ήταν να τους κάνεις μαύρους εσύ......απο κεινη την ημερα και μετα δεν αφησα ποτε κανεναν να με πειραξει!
το ξυλο στη παιδικη ηλικια ηταν διαπαιδαγωγικο