Ύποπτος τίτλος Λεισμανίωσης και πρόβλημα στο ήπαρ.

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Ευχαριστώ παιδιά και πάλι..Σημαντική είναι η παρουσία δεύτερου σκύλου σ αυτή την φάση. 'Όπως και να χει μου δίνει κουράγιο το Ωντρεάκι. Θα έχω ενα σετ πατουσάκια και μια ουρίτσα στο σπίτι σε κάθε περίπτωση. Ελπίζω να παραμείνει υγιής και χαρούμενη εκείνη τουλάχιστον για πολλά χρόνια ακόμα γιατί έρχονται δύσκολες μέρες..

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Το Μιλβακι τελικα κοιμήθηκε χθες το πρωι. Ήρεμα, ανώδυνα, γρήγορα..δεν υπήρχε πλέον λόγος να παρατείνουμε την ταλαιπωρία της, μιας και χειροτέρευε με την ωρα. Ξεκουράζεται δίπλα στην Ιρμα μου, το παιδικό και πρώτο μου σκυλάκι. Μου λείπει πολυ και θα την θυμάμαι παντα με αγάπη. Κάναμε οτι μπορούσαμε. Θα εχουμε τωρα το ωντρεακι να μας παρηγορεί και ν απαλύνει τον πόνο μας καπως..

image.jpg

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Καλό της ταξίδι...

Μου ήταν τόσο οδυνηρό το θέμα που δεν μπορούσα να σχολιάσω τόσες μέρες

Να της πω αντίο με ένα δάκρυ....

• Like
Reactions: HolywoodBrn

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
καλό ταξίδι να έχει, καλή ξεκούραση. Δεν την κουράζει πλέον ένα σώμα που δεν λειτουργεί σωστά
κοπέλα μου, δεν ξέρω τι να σου πω. Μπράβο σου που στάθηκες μαζί της

• Like

LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
Λυπάμαι.
Σε κάποια πράγματα δυστυχώς δεν μας δίνεται το περιθώριο επιλογών-αλλαγών...
Αυτό που μένει είναι ότι η Μίλβα, κόντρα στις πιθανότητες που είχε πριν τη βρείτε, έφυγε έχοντας ζήσει καλά χρόνια σε ένα ζεστό σπίτι.

Καλό της ταξιδι... :(

• Like

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Λυπάμαι πολύ για όλο αυτό. Φαντάζομαι ότι θα προσπαθησετε να την θυμάστε στα καλύτερα της. Έφυγε πολύ νωρις μαζι με άλλα αγαπημένα σκυλάκια του φόρουμ που δεν τα έχουμε ξεχάσει και ουτε προκειται. Καλό της ταξίδι :(

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Έτυχε τόσης αγάπης από εσάς που είναι η πιο πολύτιμη αποσκευή της στο ταξίδι της αυτό. Δεν θα σας πω ότι ο χρόνος απαλύνει... ο χρόνος μουδιάζει! Δίνει περιθώριο στις αναμνήσεις να εγκατασταθούν στην καθημερινότητα σας, και πλέον να ζείτε με αυτές. Μπορεί η φυσική της παρουσία να μην είναι δίπλα σας, να μη γκρινιάζει στην Ώντρευ που θέλει παιχνίδια... αλλά πάντα θα είναι κοντά σας με έναν διαφορετικό τρόπο.
Σας εύχομαι μόνο, αυτή η περίοδος πένθους να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο ήρεμα και η Ώντρευ να σας ξαναδεί με χαμόγελο σύντομα!

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
ο χρονος απαλυνει το πονο και καποια στιγμη ερχεται η ωρα που θυμασαι αυτο το πλασματακι και αντι για δακρυ ερχεται ενα χαμογελο... για ολες τις στιγμες που σε εκανε και γελασες με τις βλακειουλες του, για την αγαπη που σου εδωσε, ετσι λενε τουλαχιστον :)
Καλο ταξιδι Μιλβακι... αγαπηθηκες πολυ.

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Σας ευχαριστώ όλους παιδια για τη συμπαράσταση. Η Μίλβα μου ήρθε σε μια δύσκολη στιγμη της ζωής μου και μου έδωσε αγάπη μονο. Ηταν το πιο τρυφερό πλάσμα. Ακομα προσπαθώ να ξεπεράσω την έλλειψη αυτής της όμορφης αίσθησης που μου έδινε όταν ακουμπούσε τη μουσούδα της της στο λαιμό μου όταν ξαπλωνε δίπλα μου..σα να μ έπαιρνε αγκαλιά. Δυστυχώς γεννήθηκε άρρωστη και έζησε λιγο αλλα έζησε μια γεμάτη ζωούλα. Δε λεω "γιατί" επειδή εκατοντάδες σκυλακια χάνονται πρόωρα καθε μέρα..ένα απο αυτά έτυχε και σε μας. Τουλάχιστον ειχε την αγάπη και τη φροντίδα που της άξιζε πιστεύω..

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.743
7.265
To γραψα, δεν το πόσταρα, φευ, ας φύγει.

Το Μιλβάκι δυστυχώς τόσο μόνο είχε γραμμένο στο dna του να ζήσει. Αλλά σήμερα πέρασα μια ματιά τις φωτογραφίες της, έτσι για το αντίο, κι έχω να πω με βεβαιότητα ότι αυτό το χρόνο που είχε, φίλε φαίνεται στη φάτσα της ότι τον πέρασε υπερ ευτυχισμένο και ότι καλύτερα δε θα μπορούσε να τη φροντίσει κανείς. Μπράβο σας. Κι ελπίζω σύντομα να νιώσετε λίγο καλύτερα. Καλό ταξίδι Μιλβάκι.

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Καλο της ταξιδι! Να την θυμαστε παντα με χαμογελο(αλλωστε ηταν σκυλακι με εξαιρετικη αποψη για ολα...και φοβερη αδυναμια στο φαγητο, οποτε σιγουρα ο συνδιασμος των δυο παραπανω θα σας εχει προσφερει στιγμες απειρου καλους)!

• Like

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.123
Καλό της ταξίδι. Μακάρι όλα τα σκυλιά, να είχαν τόση φροντίδα και τόση αγάπη, ακόμη και στα πιο δύσκολά τους.

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Πω πω. Αγνοούσα το συγκεκριμένο θέμα μέχρι πριν λίγο όπου έκατσα και το διάβασα.
Θελω πολλά να πω μα δεν ξέρω πως να τα εκφράσω.
Το μόνο σίγουρο είναι πως το σκυλάκι σου ήταν πολύ τυχερό γιατί παρόλα τα προβλήματα που είχε, είχε εσένα δίπλα του. Μακάρι όλα τα σκυλιά του κόσμου να βιώναν αγάπη έστω και στο 1 δέκατο του δικού σου.
Να σαι καλά και να είσαι σίγουρη πως εκει ψηλά θα υπερυφανευεται για την μαμά που είχε.