Άγιοι οι εκτροφείς και αξιόπιστοι.
AXAXAXAXAXAXAXAXAXA
Ωραίο το παιχνίδι του καπιταλισμού.
Ποιος τους πιστοποιεί ?
Κάθε πότε ελέγχονται ?
Ποιες οι ελάχιστες απαιτήσεις ?
Γιατί ένας BYB να μην μετονομαστεί σε εκτροφέα συμπληρώνοντας χαρτιά ΚΑΙ ΜΟΝΟ ?
Γιατί μέχρι χθες ακόμα και σημερινοί έλληνες εκτροφείς αγόραζαν και ήταν και οι ίδιοι ΒΥΒ ?
Ποιά η εκπαίδευσή τους ?
Εμ βέβαια είναι στον ΚΟΕ και στο FCI. Ισοδυναμεί με BSc, MSc, PhD , MAr MBA και VGA και απ' όλα.
Ας σταματήσει αυτή η καταιγιστική προπαγάνδα υπέρ των εκτροφέων. Συγκεκριμένα των ελλήνων. Οι άλλοι λαοί, καθαρά λόγω παιδείας είναι αρκετά βήματα μπροστά.
Για μένα ισχύει το κάτωθι:
1) Αγορά από πετ σοπ ------------> κακή αγορά. Χαμηλής ποιότητας προιόν που σχεδόν αγγίζει τη μέση τιμή του καλού προιόντος. Και κακή ιστορία καθώς συνήθως είναι πάπι μίλ.
2) Αγορά από BYB-------------------> συμφέρουσα συνήθως οικονομική προσφορά και μειωμένο ρίσκο σε σχέση με petshop.
3) Αγορά από εκτροφέα. Το οικονομικό δεν θα το σχολιάσω, αλλά μερικοί θέλουν να μας πείσουν πως μια γέννα μεγαλόσωμης φυλής ανεβάζει την τιμή των κουταβιών στο ποσόν των 800-1000€ (ποσόν αστρονομικό ως προς την ποιότητα που παρέχουν αλλά και ως προς την περίοδο που ζούμε)
Κάποιος θα μου πει πως τα τσουβαλιάζω.
Ας κάνουν κάτι τότε οι καλοί να διαχωρίσουν τη θέση τους από αυτούς που μόνο κακό προσφέρουν στην ελληνική εκτροφή.
Είμαι μηχανικός και σπούδασα 7,5 χρόνια (ΑΠΘ και MSc), έμαθα 4 γλώσσες, αμέτρητα σεμινάρια και εκπαιδεύσεις κάθε χρόνο, ατελείωτο διάβασμα ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΑΙ και ΠΡΑΤΤΩ ΕΝΤΟΣ ΚΑΝΟΝΩΝ και έχω επιμελητήριο (άλλο αν είναι μπουρδέλο) και φέρω ευθύνες ΠΚ εως θανάτου μου.
Τα κουτάβια που φέρναν οι πετσοπάδες τέλη 90ιεσ από Σερβία ήταν πάπι μιλ εεεε? Ξέρετε ποιοι τα φέρνανε ?
Οι σημερινοί κετροφείς !!!!
Ο ΒΥΒ γείτονάς μου που προσφέρει καλύτερες συνθήκες στα σκυλιά του από τον δικό μου "αποκαλούμαι εκτροφέας" και πληρώνει κτηνίατρο για τη γέννα, κάνει εξετάσεις, και 1002 άλλα που πρέπει είναι ΚΑΚΟΣ να αγοράσω ? Αααααααααα ξέχασα......ο ΒΥΒ δεν προσφέρει στην εξέλιξη της φυλής, δεν ξέρει τα ζευγαρώματα, τους χαρακτήρες κλπ κλπ κλπ
Οι υπόλοιποι ξέρουν εεεεεεε ??? Που τα μαθανε ?
respect @ kopritis για την ξεκάθαρη άποψή της.
Δεν είναι όλοι οι εκτροφείς το ίδιο, όπως και τα δάχτυλα στο χέρι μας.
Δεμοδήκωση ο σκύλος
Χαρτιά ακόμα
Απόδειξη --->αχαχαχαχαχαχα ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
Μεταβίβαση καμία
Αδιαφορία από τον ίδιο .
Να δω πως θα συμπεριφερθεί και πράξει ο ΚΟΕ σε δική μου αγωγή προς τον κο έλληνα εκτροφέα και επώνυμη καταγγελία σε ΣΔΟΕ, ΚΟΕ που πρόκειται να καταθέσω!!?!?
Οπότε μην παραμυθιάζεστε.............είναι εκτροφέας άρα όλα είναι ΟΚ.
Όποιος θέλει αύριο το πρωί αυτοαποκαλείται ΕΚΤΡΟΦΕΑΣ. Εγγράφεται στον ΚΟΕ και FCI και ούτε καν ΔΟΥ δε χρειάζεται να πάει !!
Τόσο απλά. Και πουλάει αγαθό (πράγμα κατά τον ΑΚ) που εως τη στιγμή αγοράς δεν έχει την τελική εικόνα του αποκτηθέντος προιόντος. Σούπερ δλδ για απατεώνες και καιροσκόπους.
Συγγνώμη που χαλάω και τη διάθεση καλών εκτροφέων αλλά αν δεν υπερασπίσετε ο΄τι χτίζετε θα πέσει γρήγορα.
Στην επόμενη αγορά που θα πληρώσω κάτι παραπάνω και θα πάω εξωτερικό να φέρω σκύλο να μην ξαναμπλέξω με έλληνες επιχειρηματίες και δήθεν πονηρούς.