Όχι πετ-σοπ, αλλά ας κάνουν και κάτι οι εκτροφείς

weightpull.gr

Well-Known Member
26 Φεβρουαρίου 2010
139
0
Σαν ηθική δεν πλασάρω τίποτα . Τα έργα και πράξεις του κάθε ενός μιλούν από μόνα τους. .....
Αιντε

dimitris73

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2010
419
0
και ομως αδερφε υπαρχουν εκτροφεις που τα "χειροτερα" κουταβια τους τα χαριζουνε ή τα δινουνε με συμβολικο ποσο και υποχρεωση στειρωσης.
Και κουτάβια που δόθηκαν όντως ως χειρότερα και υπάρξαν κατά σειρά ετών πρωταθλητές φυλής.

Σαν ηθική δεν πλασάρω τίποτα . Τα έργα και πράξεις του κάθε ενός μιλούν από μόνα τους. .....
Αιντε
Προφανώς:)

weightpull.gr

Well-Known Member
26 Φεβρουαρίου 2010
139
0
Όπως επίσης κουτάβια που έχουν εισαχτεί από εξωτερικό χωρίς χαρτιά αναγνωριστήκαν μέσω ΚΟΕ και αποδείχτηκαν πολύ καλύτερα από των εκτροφέων . Αυτό όμως δεν λέει τίποτα

gerry

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2010
284
1
Πάτρα
Όπως επίσης κουτάβια που έχουν εισαχτεί από εξωτερικό χωρίς χαρτιά αναγνωριστήκαν μέσω ΚΟΕ και αποδείχτηκαν πολύ καλύτερα από των εκτροφέων . Αυτό όμως δεν λέει τίποτα
και πώς ακριβώς έγινε αυτό??Πότε?

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Ezekiel 25:17. "The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men.
Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children."

αλήτες ανήθικοι εκτροφείς-φέρτε τα κουτάβια σας να κονομήσω κι εγώ τίποτα...........

Akitaman

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2008
127
0
και τι λόγο έχεις εσύ να κρατάς "omerta"?
αφού το βλέπεις και πολύ συχνά οπως λες, πες και κανένα όνομα να μαθαίνουμε και εμείς, εστω την φυλή εαν φοβασαι να πεις όνομα.

οσο για τα άλλα που λές περί κονόμας, γιατί δεν το κάνεις και εσύ σε τέτοια εποχή κρίσης μάλιστα?
γιατί η πιο περιζήτητη φυλή δεν έχει κανέναν εκτροφέα στην ελλάδα?
Ποια ειναι η πιο περιζητητη φυλη?:confused:

Akitaman

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2008
127
0
Τσαγιέρες; Τι ακριβώς εννοείς;
Είναι γραμμένη στον ΚΟΕ και ο ΚΟΕ την συστήνει σαν σωστή και επίσημη εκτροφέα . Χωρίς να ελέγξει τι σκυλιά παράγει .

Ο ΚΟΕ φιλε δεν "ελεγχει " ΤΙΠΟΤΑ

Πολυ ενδιαφερων το link
:cool:

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Μια ζωή ο Έλληνας μιλάει ενώ ο λόγος του είναι τελείως άδειος!Να 'χαμε να λέγαμε δηλαδή!

Λέει λέει λέει...

Κάποιοι προσπαθούν να πάνε την συζήτηση για ακόμη μια φορά στο ότι ο παππυμιλάς είναι ίδιος με τον εκτροφέα ή ότι συνεργάζονται!
Μέχρι στιγμής τα ματάκια μου δεν είδαν κανένα να λέει και να ονομάζει εκτροφεία...

Ο εκτροφέας έχει 1002 άλλες λύσεις να χειριστεί τα κουτάβια του όταν δεν τα θέλει...

Ο εκτροφέας σε σχέση με τον παππυμιλά δεν διαφέρει στα σκυλιά αλλά στον τρόπο σκέψης...

Akitaman

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2008
127
0
Weightpull θελω να κανω μια ερωτηση. Στο site www.petsandgarden.gr, στη σελιδα για τα american akita η φωτο δειχνει καποια κουταβια σε μια γεννηστρα. Ο εκτροφεας αυτων των κουταβιων ειναι ενας απο τους 'προμηθευτες' σας?

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
American Akita
Υπάρχουν 3 κατηγορίες
α)χωρίς χαρτιά - χωρίς εγγύηση 750€
β) χωρίς χαρτιά - με εγγύηση μορφολογίας 1 έτους 900€
γ) με χαρτιά - με εγγύηση μορφολογίας 1 έτους 980€

αυτά τώρα είναι σοβαρά πράγματα???
πως εγγυάται την μορφολογία για ένα έτος?μετά θα χαλάσει? και ποιός την εγγυάται και κατα πόσο? και η εγγύηση μορφολογίας κάνει 150 ευρώ?
να γελάσω?
μπα....

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
και... ο πετσοπας πουλαει 980....
ο εκτροφεας σε τι εξωφρενικες τιμες πουλαει?

κοκονε δεν τα ξερεις καλα... τα χαρτια κοστιζουν 150...

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
ο εκτροφέας το δίνει με εγγύηση μορφολογίας ενός έτους? αν δεν το δίνει με εγγύηση μορφολογίας ενός έτους ..........δεν ξέρω τίποτα........

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Dogo Argentino
Υπάρχουν 3 κατηγορίες
α)χωρίς χαρτιά - χωρίς εγγύηση 450€
β) χωρίς χαρτιά - με εγγύηση μορφολογίας 1 έτους 550€
γ) με χαρτιά - με εγγύηση μορφολογίας 1 έτους 650€

τα ντόγκο έχουν και πιο φτηνή εγγύηση μορφολογίας...γιατί άραγε?

Bullmastiff
Υπάρχουν 3 κατηγορίες
α)χωρίς χαρτιά - χωρίς εγγύηση 000€
β) χωρίς χαρτιά - με εγγύηση μορφολογίας 1 έτους 550€
γ) με χαρτιά - με εγγύηση μορφολογίας 1 έτους 650€

τα χωρίς χαρτιά χωρίς εγγύηση τα χαρίζουν.........
χρυσή ευκαιρία...
έχει και σε τιγρέ???

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
ελεος.....................
καλή ανασταση, ελπίζω το θείο φως να φωτίσει μερικά μυαλά :rolleyes: γιατί.........η βάρκα μπαταρει απο παντου και βουλιαζουμε.................

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Ναι, αλλά το αφήνεις έτσι...να αιωρείται και με αναγκάζεις να διαβάσω κι εγώ 32 σελίδες μπας και κάνω καμιά αλλαγή...αλλά τι διαβάζω;

Τους ίδιους "γραφικούς", "παράξενους" να προσπαθούν να πείσουν για το "τι είναι σωστός εκτροφέας" και "γιατί πρέπει να απευθυνόμαστε σε αυτούς και όχι σε pet shops και puppy mills" και άλλες τέτοιες αηδίες.

Καλά ρε λαμόγια, δε βαρεθήκατε;

Τσιράκια των εκτροφέων και εκτροφείς με "παραλλαγή" για να μη τους πάρουμε χαμπάρι, κάθονται και γράφουν με τις ώρες για να μας "δείξουν το σωστό δρόμο"...Μη χάσουν τα λεφτά, κατάλαβες ακροατή μου (αναγνώστη μου);

Όλοι "βυθισμένοι" στα πλούτη τους από το "μαύρο" χρήμα (δε ξέρουν που να τα βάλουν...κάτι σαν την σκηνή στο Blow) να μου "πουλάνε γνώση" και εξετάσεις υγείας, κληρονομικότητα, γενετική και μορφολογίες...Άσε ρε!...Σ'εμάς;!

...και οι άλλοι κλέφτες θα γίνουνε δηλαδή;...Αν δε πάθει τη λοιμώδη γαστρεντερίτιδα του στην αρχή, ένα δερματικό να "τρέχει" κανά 2χρονο, μια δυσπλασία να "υπάρχει" και άλλα "ωραία", πως θα "κάνει κύκλο" το χρήμα;...Όλα για την πάρτη σας;

Να του μείνει το "κουσουράκι" από την γυάλα και τον απογαλακτισμό στις 25 μέρες, να "δουλέψει" μια φοβία, μια επιθετικότητα...κάτι.Να τζιράρουμε όλοι στην τελική.

Καλά που υπάρχουν όμως άνθρωποι που εκτιμούν αξίες και σέβονται!...Σου λέει "Φίλε, οι εκτροφείς σε κοροϊδεύουνε!...Σου λένε πρωταθλητής και σου πουλάνε τη φόλα.Έλα σε μένα να πάρεις κατευθείαν τη φόλα, σε καλή τιμή και αν είσαι καλός Χριστιανός και ανάψεις μια λαμπάδα στον Άγιο Σπυρίδωνα μπορεί και να φύγεις με τον σκύλο που ήθελες"...

Γιατί, πάνω από όλα, εκτιμώ την ειλικρίνεια...

- Έλα δω ρε συ!...Είσαι BYB ρε;
- Ναι...
- ...και τα βάζεις και ζευγαρώνουνε σα κουνέλια;
- Ναι...
- Εξετάσεις, εκθέσεις, εκπαιδεύσεις και τέτοιες "φλωριές" κάνεις;
- Όχι...Μακρυά από εμένα τέτοια πράματα!
- Pedigree έχεις ρε;
- Αυτά που γαυγίζουνε συνέχεια λες;
- Καλά, άστο...Φτιάχνω εγώ στην ανάγκη.

Μια σωστή και ειλικρινής κουβέντα...Ε, με αυτόν τον άνθρωπο να συνεργαστώ γιατί ότι πεί είναι "εγγύηση"!

...και επειδή, αν υπάρχει ένα πράγμα που εκτιμώ ακόμα περισσότερο και από την ειλικρίνεια είναι η χαμηλή τιμή, η συνεργασία είναι σίγουρη.

Μας "τρώτε τα μυαλά", μας "πρήζετε τα συκώτια" για την σωστή πηγή που πρέπει να πάρουμε σκύλο, για να είναι καθαρόαιμο, για να είναι υγειές...Λες και τον θέλουμε για πολύ καιρό ή για τίποτα σοβαρό.

Όσο είναι κουταβάκι θέλουμε να μοιάζει σε ράτσα, να το πάμε βόλτα σε καμιά καφετέρια ή στην πλατεία, να "πουλήσουμε λίγο μούρη"...Άντε να το θέλουμε και λίγο μεγαλόσωμο, "άγριο" ή "σπάνιο" για να ταιριάζει με τα παπούτσια και το αυτοκίνητο μας.Ίσως να αντέξει και για να βγάλει 1-2 σεζόν να παίζει με τα παιδιά, μέχρι να το βαρεθούν κι αυτά...μετά θα τους πάρω κοτοπουλάκι ή παπάκι για το Πάσχα...αργότερα PS3!

Μετά τι νομίζεις;...Αν ζεί ή σε κτήμα θα πάει ή η γιαγιά θα "το φάει στη μάπα" ή σε καμιά ταράτσα...Καμιά μέρα θα το πάω και μια βόλτα με το αμάξι και θα...μου φύγει.

Να δώσω για τα παραπάνω 200-300 ευρώ "καπέλο";...Γιατί;...Άσε που θα έχω βάλει και "μπελά στο κεφάλι" μου αν μου τύχει κανένας από αυτούς τους περίεργους τους εκτροφείς που σε παίρνουν τηλέφωνο και θέλουν να μαθαίνουν για το σκύλο.Άλλοι θέλουν να έρχονται κιόλας...Λες και δε πήραν τα λεφτάκια τους!...Λαμόγια!

Νομίζουν ότι είμαστε τίποτε Αμερικανάκια...αλλά "μασάμε" εμείς ρε;!

Last edited:

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Ωρε, μας έχει πιάσει μια αρνητικότητα, μια ματαιοδοξία τελευταία....... που είναι οι καιροί που θ'αλλαζαμε τον κόσμο?? Παραμεγαλώσαμε μου φαίνεται..... σιτέψαμε..... :)