Ναι, αλλά το αφήνεις έτσι...να αιωρείται και με αναγκάζεις να διαβάσω κι εγώ 32 σελίδες μπας και κάνω καμιά αλλαγή...αλλά τι διαβάζω;
Τους ίδιους "γραφικούς", "παράξενους" να προσπαθούν να πείσουν για το "τι είναι σωστός εκτροφέας" και "γιατί πρέπει να απευθυνόμαστε σε αυτούς και όχι σε pet shops και puppy mills" και άλλες τέτοιες αηδίες.
Καλά ρε λαμόγια, δε βαρεθήκατε;
Τσιράκια των εκτροφέων και εκτροφείς με "παραλλαγή" για να μη τους πάρουμε χαμπάρι, κάθονται και γράφουν με τις ώρες για να μας "δείξουν το σωστό δρόμο"...Μη χάσουν τα λεφτά, κατάλαβες ακροατή μου (αναγνώστη μου);
Όλοι "βυθισμένοι" στα πλούτη τους από το "μαύρο" χρήμα (δε ξέρουν που να τα βάλουν...κάτι σαν την σκηνή στο Blow) να μου "πουλάνε γνώση" και εξετάσεις υγείας, κληρονομικότητα, γενετική και μορφολογίες...Άσε ρε!...Σ'εμάς;!
...και οι άλλοι κλέφτες θα γίνουνε δηλαδή;...Αν δε πάθει τη λοιμώδη γαστρεντερίτιδα του στην αρχή, ένα δερματικό να "τρέχει" κανά 2χρονο, μια δυσπλασία να "υπάρχει" και άλλα "ωραία", πως θα "κάνει κύκλο" το χρήμα;...Όλα για την πάρτη σας;
Να του μείνει το "κουσουράκι" από την γυάλα και τον απογαλακτισμό στις 25 μέρες, να "δουλέψει" μια φοβία, μια επιθετικότητα...κάτι.Να τζιράρουμε όλοι στην τελική.
Καλά που υπάρχουν όμως άνθρωποι που εκτιμούν αξίες και σέβονται!...Σου λέει "Φίλε, οι εκτροφείς σε κοροϊδεύουνε!...Σου λένε πρωταθλητής και σου πουλάνε τη φόλα.Έλα σε μένα να πάρεις κατευθείαν τη φόλα, σε καλή τιμή και αν είσαι καλός Χριστιανός και ανάψεις μια λαμπάδα στον Άγιο Σπυρίδωνα μπορεί και να φύγεις με τον σκύλο που ήθελες"...
Γιατί, πάνω από όλα, εκτιμώ την ειλικρίνεια...
- Έλα δω ρε συ!...Είσαι BYB ρε;
- Ναι...
- ...και τα βάζεις και ζευγαρώνουνε σα κουνέλια;
- Ναι...
- Εξετάσεις, εκθέσεις, εκπαιδεύσεις και τέτοιες "φλωριές" κάνεις;
- Όχι...Μακρυά από εμένα τέτοια πράματα!
- Pedigree έχεις ρε;
- Αυτά που γαυγίζουνε συνέχεια λες;
- Καλά, άστο...Φτιάχνω εγώ στην ανάγκη.
Μια σωστή και ειλικρινής κουβέντα...Ε, με αυτόν τον άνθρωπο να συνεργαστώ γιατί ότι πεί είναι "εγγύηση"!
...και επειδή, αν υπάρχει ένα πράγμα που εκτιμώ ακόμα περισσότερο και από την ειλικρίνεια είναι η χαμηλή τιμή, η συνεργασία είναι σίγουρη.
Μας "τρώτε τα μυαλά", μας "πρήζετε τα συκώτια" για την σωστή πηγή που πρέπει να πάρουμε σκύλο, για να είναι καθαρόαιμο, για να είναι υγειές...Λες και τον θέλουμε για πολύ καιρό ή για τίποτα σοβαρό.
Όσο είναι κουταβάκι θέλουμε να μοιάζει σε ράτσα, να το πάμε βόλτα σε καμιά καφετέρια ή στην πλατεία, να "πουλήσουμε λίγο μούρη"...Άντε να το θέλουμε και λίγο μεγαλόσωμο, "άγριο" ή "σπάνιο" για να ταιριάζει με τα παπούτσια και το αυτοκίνητο μας.Ίσως να αντέξει και για να βγάλει 1-2 σεζόν να παίζει με τα παιδιά, μέχρι να το βαρεθούν κι αυτά...μετά θα τους πάρω κοτοπουλάκι ή παπάκι για το Πάσχα...αργότερα PS3!
Μετά τι νομίζεις;...Αν ζεί ή σε κτήμα θα πάει ή η γιαγιά θα "το φάει στη μάπα" ή σε καμιά ταράτσα...Καμιά μέρα θα το πάω και μια βόλτα με το αμάξι και θα...μου φύγει.
Να δώσω για τα παραπάνω 200-300 ευρώ "καπέλο";...Γιατί;...Άσε που θα έχω βάλει και "μπελά στο κεφάλι" μου αν μου τύχει κανένας από αυτούς τους περίεργους τους εκτροφείς που σε παίρνουν τηλέφωνο και θέλουν να μαθαίνουν για το σκύλο.Άλλοι θέλουν να έρχονται κιόλας...Λες και δε πήραν τα λεφτάκια τους!...Λαμόγια!
Νομίζουν ότι είμαστε τίποτε Αμερικανάκια...αλλά "μασάμε" εμείς ρε;!