[
@zenio
Εμενα εννοεις?Αν ναι τι δεν καταλαβες?
Να κανουμε και λιγο πλακιτσα,γιατι μονο ετσι βγαινει
Εχω αφησει καποια ποστ αδιαβαστα, να απαντησω σε αυτο και μετα στα υπολοιπα.
Εγραψες πιο πριν καπου, 24μηνη βεβαιωση (? ή καπως ετσι?) οτι ο σκυλος δε θα παρουσιασει δυσπλασια; Αυτο που συμβαινει; Πως εξασφαλιζεται; Και τι συμβαινει αν εμφανιστει δυσπλασια;
edit
@Dimi_21
κατι παιχτηκε με τα quote, καταλαβες τι ρωταω ε[/QUOTE]
Eγραψα,οπως και περσι,οτι η εκτροφεας που φεραμε την σκυλα ενος μελους απο εδω,εδωσε απο μονη της ιδιωτικο συμφωνιτικο το οποιο ελεγε οτι αν ελεγχει ο σκυλος με επισημες εξετασεις και εχει δυσπλασια (οι επισημες να γινουν εως 24 μηνων δλδ).Τοτε του επιστρεφει τα λεφτα της αγορας και φυσικα κραταει το σκυλι ο ιδιος ή κραταει το σκυλι και του δινει και αλλο απο αλλη γεννα,αν δεν θελει να κρατησει το σκυλι το αναλαμβανει αυτη.
Βεβαια οπως και περσι ετσι και φετος δεν τους αρεσε εδω μεσα η ιδεα αυτη,να μου πεις τι να ξερει παγκοσμιου φημης εκτροφεας απο τις πιο καλες γραμμες παγκοσμιος,γ@μηστετο εδω ξερουμε καλυτερα,το αγοραζεις και μετα ολα καλα ας γινει οτι ειναι να γινει,
Ετσι για την ιστορια η σκυλα ελεχτηκε με επισημες εξετασεις και ειναι πεντακαθαρη και σε σκορ και σε χαλαρωση,δλδ αυτο το σκυλι ΠΟΤΕ δεν θα βγαλει δυσπλασια οπου και να μεγαλωσει,και σε αυτο απανταω και στην
@Eroe .Η δυσπλασια δεν ειναι επικτητη αλλα κληρονομικη,ηταν καθετος σε αυτο και ο κτηνιατρος που ηταν την Κυριακη στην εκθεση μορφολογιας του Βελγικου.Καθετη ηταν και η εκτροφεας του μελους οτι ειναι κληρονομικη....και ο δικος μου εκτροφεας.
Εχουν μια καποια βαρητητα οταν ουσιαστικα αρνουνται οτι φταιει ο ιδιοκτητης για τυχον δυσπλασια.
Φυσικα μας ειπαν και στους δυο οτι επειδη ειναι κουταβι θελει προσοχη!Οχι για την δυσπλασια αλλα για τραυματισμους.