Το μονο που θα πω εχοντας μεγαλωσει ικανο αριθμο σκυλων (εκτροφικων και μη) , αν καποιος νομιζει οτι μπορει, η θα επρεπε να μπορει, να ζητησει "τα ρεστα" για σκυλο που εβγαλε "προβλημα" υγειας η χαρακτηρα, απο τον εκτροφεα, ζει απλα σε ενα παραλληλο συμπαν η...... στον κοσμο του!!!!
Το τι θα κανει (η τι ΔΕΝ θα κανει) , απο αποψη "χαρτιων" και επιλογων ο εκτροφεας ειναι χρησιμο
για να πεισει τον υποψηφιο οτι αξιζει τα λεφτα που ζηταει. Ειναι ευθυνη του υποψηφιου αν πειστει, αλλιως αν θελετε εγγυησεις, αποδειξεις κλπ μ@&@% να πατε στο pet city που τα δινουν με γραπτη εγγυηση δυο ετων.
Εν κατακλειδι, οταν καποιος ψαχνει κ τελικα αγοραζει εμψυχο οργανισμο ειναι ΠΛΗΡΩΣ υπευθυνος για αυτον κ την επιλογη του.
Τελος, καποτε ειχα γραψει στο φορουμ που τοτε επεσε να με φαει, οτι εχω την ηθικη χ€@%€#=. Οσο μιλαμε για κατι μη μετρησιμο τοτε ειναι υποκειμενικο για τον καθενα. Στο θεμα των εκτροφεων εφ οσων υπαρχει αγοραπωλησια, ολοι το ιδιο ειναι σε μικρη η μεγαλη κλιμακα.
Δεν υπαρχει καμια αλλη εγγυηση για το σκυλι που παιρνεις σημερα, απο το παρελθον του ανθρωπου απο τον οποιο το παιρνεις. Ετσι τοσο απλα, και ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε.....
Υ. Γ. Εχω πραγματικα ομως την απορια ρε συ
@vrmode
ειλικρινα, ΤΩΡΑ διαπιστωσες τα κακως κειμενα την εκτροφης;;; και αφου το εκανες θα αρχισουμε να υμνουμε το στρατοπεδο, που θελει να καψει στην πυρα οσους εκτρεφουν, γιατι μερικοι (πολλοι) μας βγηκαν σκαρτοι;;;
Υ. Γ. 2. Τον πρωτο μου εκτροφικο σκυλο τον αγορασα πριν 5 χρονια, και μεχρι σημερα εχω πληρωσει 4 σκυλια σε 3 εκτροφεις και δοξα το Θεο, ΚΑΝΕΝΑ δεν απεκλεινε στο ελαχιστο απο αυτο που εθεσα ως κριτηρια σε υγεια χαρακτηρα κ μορφολογια. Επισης αν κ αρχικα δεν ειχα σκοπο να κουμπαριασω με κανεναν εκτροφεα των σκυλων μου κ τους ξεκαθαρισα απο την πλευρα μου οτι μετα την απομακρυνση απο το ταμειο "γεια σας" κατεληξα σε μακροχρονες επαφες κ φιλιες ετων, οποτε εκτος απο αριστο προιον μαλλον επελεξα κ σωστους ανθρωπους......
Συμφωνα με το παρον νημα μαλλον πρεπει να παιξω τζοκερ μιας κ εχω βασιμες πιθανοτητες να το κερδισω. Συμφωνα με την δικια μου λογικη, απλα εψαξα ΣΩΣΤΑ, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ακριβως τι θελω κ κοιτα να δεις.... ΤΟ ΒΡΗΚΑ, ΟΛΕΣ τις φορες.......