Όλο με γυροφέρνει...

vasiliki68

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
526
2
Αμαλιάδα
Τώρα θα είναι ασφαλής ως προς το να χαθεί, κρίμα πραγματικά που δε μπορεί να την κρατήσει μόνιμα ο κύριος Νίκος γιατί τον αγαπάει πολύ κι εκείνος την αγαπάει, την έπαιρνε αγκαλιά σα μωρό σήμερα που γύρισε. Κάτι είπε και ο αδερφός του πως τη θέλει απλά έχει κι εκείνος δυο σκυλιά και δυσκολεύεται ο άνθρωπος.
Περιμένω τηλέφωνο από τον κτηνίατρο, να δούμε τί θα γίνει και με την κυρία που μου έλεγε.
Ελπίζουμε για τα καλύτερα:)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Δώσε ρε παιδί μου το τηλέφωνό του, να του πούμε δυο λογάκια...:D

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Μη γελάς καθόλου Βασιλική μου! Θα στείλουμε επιτροπή "καλής θέλησης" αν χρειαστεί!!!! Θα βάλουμε όοοοολοι ένα χεράκι βρε κοπέλα μου!!!! Πάντως μπράβο σου!

vasiliki68

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
526
2
Αμαλιάδα
Η αλήθεια είναι πως αν το δω συναισθηματικά, θέλω σαν τρελή να την πάρουμε τη Ρόξυ, όμως υπάρχουν οι εξής δυσκολίες:

1. Ταξιδεύουμε δυο τρεις φορές το χρόνο για Αθήνα και φιλοξενούμαστε είτε στη μάνα μου είτε στην πεθερά μου και από τότε που πήραμε το Φοίβο μόνο στη μάνα μου, η οποία τον ανέχεται μέσα στο σπίτι για χάρη μας.

2. Ζούμε σε μια πολυκατοικία που οι περισσότεροι βλέπουν σκυλί και στραβομουτσουνιάζουν και να σκεφτείτε πως ο Φοίβος δεν ακούγεται ειδικά σε ώρες κοινής ησυχίας γιατί το κόβει στον ύπνο. Είναι όλοι στην τσίτα να μου την πούνε κι αυτό δε γίνεται γιατί προσπαθώ να μην τους δίνω το παραμικρό δικαίωμα.
Προχτές μόνο τον έβγαζα βόλτα κι άρχισαν τα πιτσιρίκια τα α και τα ου και του φύγανε τρεις σταγόνες τσίσα στην είσοδο, μέχρι να βγάλω το Φοίβο να κάνει τα υπόλοιπα να μην τα αμολύσει στην είσοδο και να γυρίσω να τα μαζέψω, πέρασε η υποχόνδρια και τα πάτησε και έγινε ολόκληρο θέμα πως θα πάθουν τίποτα. Από τα σκουπίδια τους που σουρώνουν στο ασανσέρ και στην είσοδο δεν παθαίνουν, το σκυλί τους έφταιγε.:mad: Από τότε βάζω και βγάζω το Φοίβο αγκαλιά στην είσοδο.

3. Φανταστείτε ένα scoda felicia με τέσσερα άτομα βαλίτσες ένα σκύλο 10 κιλών και άλλον ένα 25 κιλών.

4. Τα οικονομικά μας μπορεί να φτάνουν για να ταΐσουμε δυο σκυλιά αλλά θα είναι πολύ δύσκολο με δυο σκυλιά να ανταπεξέλθουμε σε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Το καλό είναι πως η Ρόξυ είναι σε ασφαλές μέρος μέχρι να της βρούμε σπίτι, ελπίζω να γίνει σύντομα και να είναι και κοντά για να τη βλέπουμε:)

Ευχαριστώ πάντως για τη συμπαράσταση και την επιτροπή καλής θέλησης:D:D:D

Last edited:

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Λοιπόν, χαίρομαι που η σκυλίτσα είναι ακόμα ασφαλής!! Λογαριασμό στο facebook, έχεις? Αν έχεις, φτιάξε ένα άλμπουμ με τις φωτογραφίες της και ένα κειμενάκι με όσο περισσότερες πληροφορίες έχεις γι'αυτήν, και την ιστορία της. Μετά στείλε μου το λινκ να το προωθήσουμε (βαλτο εδώ, αλλα στειλτο μου και με πμ, γιατι μπορεί να μην το δω). Επίσης ανέβασετ την σε οσο περισσότερα φιλοζωικά site μπορείς ((η xotikouli μπορεί να σου προτείνει κάποια, στειλε της ΠΜ). Επίσης, βγάλε αφίσες και βάλτες οπου μπορείς στη γειτονιά....

Οσο για την πολυκατοικία σου, ο νόμος σε καλύπτει για μέχρι δυο σκυλιά. Σταμάτα να συμπεριφέρεσαι αμυντικά, είναι δικαίωμα σου να έχεις δυο σκυλιά, αρκει να σέβεσαι τους γείτονες και να μην τα αφήνεις να λερώνουν και να ενοχλούν. Αν φοβάσαι τα ατυχηματα, να έχεις μαζι σου πάντα ένα ρολο χαρτί και χλωρίνη ωστε να τα καθαρίζεις άμεσα. Το βρίσκω τρελό να βγάζεις κάθε μερα το σκύλο αγκαλιά! Αν δε μπορεί να κρατηθεί μέχρι να βγείτε, σημαίνει οτι δεν τον βγάζεις αρκετά συχνά. Αν τα πιτσιρίκια είνια πρόβλημα, βγες μια μέρα χωρίς το σκύλο και εξηγησε τους πως πρεπει να τον πλησιάζουν και πότε.

vasiliki68

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
526
2
Αμαλιάδα
Ευτυχώς η Ρόξυ είναι ασφαλής πια σε μια όμορφη αυλή με πολλά φυτα και δεντρα και στέγαστρο απλά δεν έχει ανθρώπινη συντροφιά τις καθημερινές πέρα από τις ώρες που πηγαίνω εγώ για να την ταΐσω και να τη βγάλω βόλτα.

Αν είχα μόνο το ζήτημα της πολυκατοικίας να λύσω στο θέμα της Ρόξυ, δε θα το συζητούσα καν, όλα τα άλλα είναι περισσότερο που με προβληματίζουν και πως ο Γιώργος δεν είναι προετοιμασμένος για να δεχτεί δεύτερο σκυλί στο σπίτι.

Ο Φοίβος τώρα δεν είναι πως δεν κρατιέται (βγαίνουμε 4 βόλτες την ημέρα και καμιά φορά και πέντε). Αν όμως του κάνουνε χαρούλες πριν κατουρήσει του φεύγουνε.
Έχω εξηγήσει στα παιδιά να του μιλάνε αφού γυρίσουμε από τη βόλτα, αλλά κι αυτά είναι παιδιά συνήθως το κάνουν αλλά πάνω στον ενθουσιασμό τους ξεχνιούνται.

Αφίσες έβαλα σε δύο κτηνιατρεία, σε ένα πετ σοπ και σε άλλα μαγαζιά της περιοχής, ακόμα και στο Δημαρχείο.
Θα το ανεβάσω το απόγευμα και στο facebook και θα σου στείλω το λινκ.

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Ο Φοίβος τώρα δεν είναι πως δεν κρατιέται (βγαίνουμε 4 βόλτες την ημέρα και καμιά φορά και πέντε). Αν όμως του κάνουνε χαρούλες πριν κατουρήσει του φεύγουνε.
Έχω εξηγήσει στα παιδιά να του μιλάνε αφού γυρίσουμε από τη βόλτα, αλλά κι αυτά είναι παιδιά συνήθως το κάνουν αλλά πάνω στον ενθουσιασμό τους ξεχνιούνται.
Αχχχ, και εγώ τα πέρασα αυτά. Να έχω τα παιδάκια να κάνουν σαν τρελλά βλέποντας την Ζήβα και αυτή τσουυυυυρρρρρρρρ τα τσίσα στο γκαράζ. Είπα στα παιδιά να μην της κάνουν χαρές, δύσκολα να μην το κάνουν και έτσι άρχισα να την βγάζω ώρες που δεν ήταν τα παιδιά κάτω και όταν ήταν είχα την Ζήβα σε ώρα εκπαίδευσης, δηλαδή, κάτσε, μείνε, πάμε, κλπ κλπ όταν έβλεπε τα παιδιά και έκανε χαρές και αυτή της το έκοβα γυρίζαμε την πλάτη στα παιδιά και αρχίζαμε εκπαίδευση (και έλεγα στα παιδια να περιμένουν λίγο) και έτσι της έφευγε η αρχική χαρα και μετά παρόλο που δεν είχε κατουρήσει ακόμα κρατιώταν για μερικά χάδια απο τα παιδιά, πηγαίναμε την βόλτα έκανε την αναγκη της και μετά πίσω στα παιδιά για παιχνίδι. Τώρα πια το κατάλαβε ότι όταν χαιρόταν πολύ και της φευγανε έχανε πολύτιμο χρόνο απο τα παιδια και έχει μάθει να κρατιέτε ακόμα και οταν της κάνουν χαρές (εντάξει 1 στις 10 ακόμα της φεύγουν).

vasiliki68

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
526
2
Αμαλιάδα
Η Ρόξυ τελικά ξαναχάθηκε, τελευταία φορά την είδα το μεσημέρι που της έβαλα φαγητό. Πήγα γύρω στις 5:00 μμ να τη βγάλω βόλτα και είδα νερα στη μισή αυλή και τη Ρόξυ εξαφαανισμένη.
Πηγαίνει μια γυναίκα εκεί και ταΐζει τις κότες, αυτό που μπορώ να σκεφτώ είναι πως άφησε την πόρτα ανοιχτή και της έφυγε. Άλλη διέξοδος για τη Ρόξυ δεν υπήρχε για να φύγει γιατί η αυλή είναι στρωμένη τσιμέντο οπότε δε μπορούσε να σκάψει. Μέχρι τώρα δεν είχε επιστρέψει.
Δεν ξέρω τελικά τι γίνεται

vasiliki68

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
526
2
Αμαλιάδα
Τα νέα τελικά είναι ευχάριστα, τη Ρόξυ την πήρε ο αδελφός του κύριου Νίκου και την έχει σπίτι του, εχουν τρελαθεί λέει όλοι μαζί της και θα την κρατήσουν εκεί, έχουν κι άλλα δυο σκυλάκια. Και στον κ.Νίκο εχτές το βράδυ το είπανε κι εμένα μόλις με πήρε τηλέφωνο. Ευτυχώς η ιστορία της Ρόξυ είχε καλό τέλος τελικά.:)
Α και θα τη φέρνει που και που να τη βλέπουμε κι εμείς:):):)

Last edited:

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Μπράβο για την προσπάθεια σου Βασιλική! Δεν πήγε χαμένη!!!!! Να τα τα καλά τα νέα!

vasiliki68

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
526
2
Αμαλιάδα
Σοβαρολογώ, πήγε από το σπίτι και την πήρε κι εχτές το βράδυ επικοινώνησε ο κ.Νίκος μαζί του για άλλο θέμα και του είπε πως πήρε και το σκυλί. Χαλάλι η αγωνία χαλάλι όλα αρκεί που ξέρω πως είναι καλά.

vasiliki68

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
526
2
Αμαλιάδα
Σήμερα είδα τον κύριο Νίκο και μου είπε νέα από τη Ρόξυ. Οι νέοι της ιδιοκτήτες είναι ενθουσιασμένοι μαζί της. Μπαίνει λέει ανάμεσα στο άλλο σκυλί και τον κόκκορα που μαλώνουν και τα χωρίζει:D. Μου είπε πως μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα τη φέρει να τη δω, αν γίνει θα βγάλω φωτογραφίες και θα ανεβάσω:)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν