Ήρθαμε σπίτι!

theokets

Well-Known Member
10 Απριλίου 2016
252
1.138
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Από ότι καταλαβαίνω @theokets το παιδί σου ζητά έμπειρο φωτογράφο με επαγγελματική μηχανή , δηλώνει σοβαρό μοντέλο :love::love::love:
Ειναι μεγαλη μουρη! εχει ενα υφακι καθε φορα που κοιταζει...ενας εμπειρος φωτογραφος θα ηταν οτι πρεπει!

• Like
Reactions: archodea

Elrandir

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2013
468
1.340
Χαχαχαχαχ! Φοβερή φώτο! Σου έρχεται να του κάνεις κεφαλοκλείδωμα και να του πρήξεις το κεφάλι στο χάδι και στα τσιμπήματα της μουσούδας. Μέχρι να νευριάσει! :D

Υ.Γ: Αλτηράκι παρατηρώ στο βάθος; Δεν έχει επιχειρήσει να το φάει ακόμα; Για κάποιο λόγο της δικιάς μου της κάνουν ιδιαίτερη εντύπωση. Άσχετα αν έχουν περάσει τόσα χρόνια που τα βλέπει.

• Like
Reactions: elverg and theokets

theokets

Well-Known Member
10 Απριλίου 2016
252
1.138
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Χαχαχαχαχ! Φοβερή φώτο! Σου έρχεται να του κάνεις κεφαλοκλείδωμα και να του πρήξεις το κεφάλι στο χάδι και στα τσιμπήματα της μουσούδας. Μέχρι να νευριάσει! :D

Υ.Γ: Αλτηράκι παρατηρώ στο βάθος; Δεν έχει επιχειρήσει να το φάει ακόμα; Για κάποιο λόγο της δικιάς μου της κάνουν ιδιαίτερη εντύπωση. Άσχετα αν έχουν περάσει τόσα χρόνια που τα βλέπει.
χαχα, και οχι μονο! τον πλακωνω ολοκληρο και τον κανω λιωμα απτην αγκαλια! βασικα αυτο το αλτηρακι το εμφανισα εκει μετα απο κατι χρονια...και ηταν μονο για λιγα λεπτα στον χωρο... οποτε δεν προλαβε να το ασχοληθει (και αυτο!) Εμεις βασικα εχουμε ερωτα τις παντοφλες...

• Like
Reactions: Elrandir

M_and_M

Well-Known Member
10 Μαρτίου 2014
232
501
Athens
View attachment 59650

Σε 5μέρες γίνεται 3 μηνών! Θα λέτε αυτός χαζεψε ...όλο φωτο ανεβάζει...αλλά είμαι πολύ χαρούμενος με τον γίγαντα και θέλω να το μοιραστω :)
BAZE ΦΩΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!
Τώρα που κατάφερες και φαίνεται και μούτρο αντί για μαυρίλα, δώσε φωτό στο λαό!
Και μια παραγγελιά, αν δέχεται το κατάστημα: όταν τον ξαναπετύχεις ξαπλωμένο και χαλαρό, ξάπλωσε μπροστά του και κάνε φόκους στη μύτη με το πίσω να θολώνει :)

theokets

Well-Known Member
10 Απριλίου 2016
252
1.138
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελπίζω ν του φοράς χάντρα. Έχει πολύ όμορφα μάτια.
Σημερα θα παω να παρω ενα ματακι! ακουσα καλα λογια ακομη και απο τα πιο πικροχολα ατομα που γνωριζω... και νομιζω πλεον χρειαζεται!! :)