@johnk Καταρχας να σου πω σε θαυμαζω σαν ανθρωπο και ας μην σε εχω γνωρισει ποτε προσωπικα..
Εχεις αυτο το κατι π ου ξεχωριζει και τα ποστ σου ειναι παντα ευστοχα..ακομα και οταν διαφωνεις με καποιον και γινεσαι και καυστικος σε καποιο σχολιο σου εχεις ενα τροπο να το περνας τοσο ομορφα στον αλλο που πραγματικα ειναι μεγαλο ταλεντο..
Ας πω και εγω λοιπον την γνωμη μου σαν νεο μελλος και μελλος που "τα εχει ακουσει"..
Ενα μεγαλο ποσοστο κατα την ταπεινη μου αποψη(βαλε και μενα μεσα) ανακαληπτει το φορουμ αφου εχει παρει σκυλο..ετσι μια μερα που βαριεται σπιτι και χαζευει στο ιντερνετ..η οταν αντιμετωπησει καποιο προβλημα με το σκυλι του..
Εξω απο εδω ομως..ποσοι πραγματικα πιστευετε οτι ξερουν τις λεξεις"εκτροφη","εκτροφεας","puppymill","byb";
Και εδω για μενα αρχιζει το δραμα...
Αγνωστες για μενα λεξεις πριν την αποκτηση του σκυλου μου...Αγνωστες και για πολλους ανθρωπους που εχουν και 10 χρονια σκυλο..
Το βλεπεις καθε μερα..σε καθε σκυλοκουβεντα..σε καθε σκυλι που συναντας στον δρομο και λες 2- πραγματα με τον ιδιοκτητη του..
Δυστηχως πολλοι συνθρωποι μας(βαζω και μενα μεσα παλι)δεν κανουν αυτο που πρεπει πριν την αποκτηση του σκυλου τους...Δεν το ξεψαχνιζουν το πραγμα...Δεν το μελετανε..Δεν υπαρχει και καμια ενημερωση γιατι δυσκολα θα πετυχεις καποιον να σ μιλησει για αυτες τις "αγνωστες" λεξεις που προανεφερα!!
Ετσι λοιπον φτανουμε στο σημερα...Μπενει ο "ταδε" με σκυλο ρατσας "ταδε" και σου λεει πηρα σκυλο απο πετσοπ..
Εσυ ξερει τι σημενει πειρα σκυλο απο πετ σοπ...
Αυτος ξερει?
Δεν νομιζω τακη!!!
Και εδω ερχετε λοιπον το εξης ερωτημα...Εσυ ως παλιο μελος..ως γνωστης..ως παθον..και πολλες φορες μαθον..Τι κανεις??
Προσπαθεις να του δειξεις τον σωστο δρομο..να καταλαβει την μαλακια που εκανε ωστε να πει και σε κανα δυο ακομα φνωστου τι πρεπει να κανουν..
ΟΜΩΣ και αυτο το ομως ειναι μεγαλο θεμα...Πως εκφραζεις αυτη σου την αποψη...
Χαρακτηριζοντας ενα ναθρωπο "εγκληματια"?
Εναν ανθρωπο που πανω στην αγνοια του και την παραπληροφορηση εκανε οτι και ο διπλανος του στο διαμερισμα?
Για μενα οχι...
Μπορεις να τον χαρακτηρισεις τεμπελη..ανυπομονο..χαζο..μαλακα..αλλα η λεξη εγκληματιας μου ακουγετε καπως βαρια...
Γιατι πολλοι απο μας(ναι..ναι..βαζω και μενα μεσα)εκαναν λαθος επιλογη ασυνηδειτα αλλα ποτε μα ποτε δεν θελαν ουτε το κακο του σκυλου τους..ουτε κανενος αλλου σκυλου..
Εδω λοιπον ειναι στο χερι μας-σας αν θα μπορεσουμε να κανουμε ενα καλο και να κανουμε και την λαθος αποκτηση σκυλου ενα πραδειγμα προς αποφυγην..
Οχι να διωξουμε το μελος που εκανε την μαλακια..γιατι?
Γιατι πολυ απλα αν δειξουμε ο ενας στονν αλλον τι πρεπει και τι δεν πρεπει..και εγω το πω στο διπλα..και ο διπλα στο παραδιπλα..ισως μονο και μονο τοτε καταφερουμε να εχουμε ενα αποτελεσμα..
Μονο ετσι ερχετε η προοδος...ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ..οχι οι σωστοι και οι λαθος στον κορακα...
Ετσι ισως καπου καποτε δουμε ενα αποτελεσμα ανταξιο ολων αυτων που προσπαθουμε...