Έχω τον πιο χαζό σκύλο.....

Cristina

Active Member
9 Ιουνίου 2006
34
0
Παραμονη Χριστουγέννων λοιπόν έχουμε ανάψει το τζάκι.....
Πάει λοιπόν ο Απάκος κοντα στο τζάκι.... μυρίζει, ξαναμυρίζει και κάπου εκεί πλησιαζει επικύνδινα την φωτια. Του βάζω τις φωνές.... φεύγει.
Μετα απο λίγη ώρα, το ίδιο σκηνικο και στα καπάκια το κανει και τρίτη φορά.
Τελος πάντων τον παίρνω και πάμε για ύπνο.
Την επόμενη μέρα η ίδια ιστορία. Τον κλείνω λοιπόν στην κουζίνα.
Επειδή έπρεπε να φύγω, ενημερώνω τους γονείς μου να μην αφήσουν τον σκύλο να μπει στο σαλόνι. Έλα όμως που υπάρχει και ενας ανηψιος ο οποίος του άνοιξε την πορτα! Καταλαβαίνετε τι έγινε....
Για να μη πολυλογώ, ο σκύλος είχε άγιο και μάλιστα τον γαμπρό μου ο οποίος πρόλαβε και τον έσβησε.
Ο απολογισμός των φετινών Χριστουγέννων: 3 τουφες καμένες!!!!
Του χρόνου θα ζητήσουμε απο τον Αγιο Βασίλη μια αντιπυρική γούνα

Βασίλης

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2007
143
0
THESSALONIKI
Μου θύμισε ενα σκύλο που είχα παλαιότερα, ο οποίος πριν τον προλάβω έτρωγε τις γόπες απο τα τσιγάρα μου (απο τότε αποφάσισα να το κόψω)!!! :D

gwgw

Well-Known Member
Βασίλης said:
Μου θύμισε ενα σκύλο που είχα παλαιότερα, ο οποίος πριν τον προλάβω έτρωγε τις γόπες απο τα τσιγάρα μου (απο τότε αποφάσισα να το κόψω)!!! :D

χαχαχαχαχα :lol: :lol: :lol: :lol:

οριστε τι καλο σου εκανε!!!!

δε μου τον εδινες, μπας και το κοψει και ο πατερας μου??? :lol: :lol: :lol: :lol:

boxer

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2006
529
1
ATHENS
www.petcorner.gr
βρε τον Απακο τι επαθε ο καημενουλης?!:shock:

τουλαχιστον δε θα το ξανακανει...

Βασίλης χαχαχαχα!!! καλο πολυ καλο

το κουνελι του κολλητου μου ειχε καψει τα μουστακια του στη φλογα απο κερι! για σκυλο δεν το ειχα ξανακουσει παντως ουτε και γω.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Επαναφέρω το παλιό αυτό θέμα, γιατί δεν το είχα δει και νομίζω ότι θα μπορούσαμε να συζητάμε για ώρες για τις χαζομάρες που κάνουν τα σκυλιά μας. Ο δικός μου για παράδειγμα:

- Του ρθε πριν κάτι μέρες να κατουρήσει μια τριανταφυλλιά και τσιμπήθηκε ο βλάκας!
- Μικρός έτρεχε σαν παλαβός και έπεσε πάνω σε ένα θάμνο (έκλαψεεεεεε)
- Πήγε μια μέρα να πηδήξει στην αγκαλιά της μάνας μου και χτύπησε την κεφάλα του στο τραπέζι (....)
- Όταν κάποιος στο σπίτι είναι σιναχωμένος, κλέβει τα μυξωμένα χαρτομάντηλα και τα πηγαίνει στη "φωλιά" του (μπλιαχ)
- Μια φορά γαύγιζε για ώρες ένα γάιδαρο, ο οποίος τον κοιτούσε με αδιαφορία.
- Έχει πέσει άπειρες φορές απ' το κρεβάτι, όταν κάθεται ανάσκελα τεντώνοντας τα ποδαράκια του το καημενούλι...
- Σκορπάει την ξηρά τροφή του στο πάτωμα, παίζει μαζί της και μετά κλαψουρίζει γιατί πεινάει (προτιμά να τρώει μέσα απ' το πιάτο του ο φλώρος)
- Μια φορά του έκανα πλάκα με ένα λούτρινο (το χάιδευα, του μιλούσα όπως μιλάω σ' αυτόν και τέτοια). Εκείνος στην αρχή με κοίταζε με απορία, μετά άρχισε τη μουρμούρα και στο τέλος με γαύγισε.
Θα θυμηθώ κι άλλα...

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Τώρα που είπες για τζάκι, μια μέρα μπήκε μέσα σ'αυτό ο δικός μου (σβηστό) και έφαγε κάρβουνα.....

Όπως καταλαβαίνετε γυρνώντας σπίτι, βρήκα ένα μαύρο westy (Μάκη έτσι μπορεί να την πάτησες!) και φυσικά έκανε εμετό όλο το απόγευμα....

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Chloe said:
- Πήγε μια μέρα να πηδήξει στην αγκαλιά της μάνας μου και χτύπησε την κεφάλα του στο τραπέζι (....)
Αυτό το'χει κάνει και η δικιά μου και μάλιστα χτύπησε στη γωνία του τραπεζιού. Εγώ κατατρόμαξα γιατί τραντάχτηκε όλο το τραπέζι, αλλά αυτή η χοντρόπετση ξεροκέφαλη συνέχισε να κάνει χαρές και να κουνάει ουρά σα να μη συνέβη τίποτα! :shock:

Βλακεία που κάνει μονίμως, έρχεται κατά πάνω μας για να παίξει με το nylabone μασουλητήρι στο στόμα, που είναι κομματάκι βαρύ, κι όταν φτάνει κοντά το αφήνει και μας κοπανάει τα πόδια.

Επίσης όταν παίζει με το μασουλητήρι και είναι στο μπαλκόνι, αν φάει καμιά φλασιά και θέλει να κοιτάξει πχ ποιος περνάει από κάτω, κοιτάει με το παιχνίδι στο στόμα και πολλές φορές της πέφτει. Κάθε τρεις και λίγο τώρα που είναι καλοκαίρι μαζεύουμε μασουλητήρια από το δρόμο.

Την ύψιστη βλακεία την είχε κάνει όταν ήταν πιτσιρίκι (μπορεί να το'χω ξαναγράψει, δε θυμάμαι). Είχε μπει στο τσουβάλι με την ξηρή τροφή σε ανύποπτο χρόνο κι έφαγε μέχρι σκασμού. Την πρώτη μέρα έκανε συνεχώς εμετό ξηρή τροφή και τις τρεις επόμενες δεν έβαλε μπουκιά στο στόμα της. Εννοείται πως δεν το ξανάκανε! :lol:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
sofiaklv said:
Επίσης όταν παίζει με το μασουλητήρι και είναι στο μπαλκόνι, αν φάει καμιά φλασιά και θέλει να κοιτάξει πχ ποιος περνάει από κάτω, κοιτάει με το παιχνίδι στο στόμα και πολλές φορές της πέφτει. Κάθε τρεις και λίγο τώρα που είναι καλοκαίρι μαζεύουμε μασουλητήρια από το δρόμο.
Καταπληκτικόοοοοοοοοοοο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΕΛΙΩΣΑ :lol: :lol: :lol: :lol:

Θυμήθηκα κι άλλο:
Όταν ήταν μικρός έκρυβε τα παιχνίδια του κάτω απ' το χαλί. Το τακτοποιούσε κιόλας!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Chloe said:
Καταπληκτικόοοοοοοοοοοο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΕΛΙΩΣΑ :lol: :lol: :lol: :lol:
Μη λιώσει κανένα κεφάλι καμιά μέρα! :lol: :lol: :lol: :lol:

mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
εμενα κανει το αλλο το ωραιο.καθομαι εγω στο κρεβατι που ειναι κολλητα στον τοιχο κ της πεταω οτι εχει στο στομα,παει το πιανει κ στην επιστρωφη αποφασιζει πως ο τοιχος δεν ειναι καλα εκει που ειναι κ θελει να τον σπρωξει οποτε οπως εχει παει στην αλλη ακρη τ δωματιου τρεχει,πηδαει πανω στο κρεβατι κ τραβαει κουτουλια στον τοιχο.

το κανει μια δυο κ μετα σταματαει.... :roll: :lol:

Cristina

Active Member
9 Ιουνίου 2006
34
0
Τι συμβαίνει όταν σηκώνουμε τα χαλιά το καλοκαίρι?????

Ο σκύλος δεν υπολογίζει ότι το πάτωμα γλιστράει και το αποτέλεσμα είναι ενα σχεδόν εκοφαντικό ΓΚΟΟΟΟΟΟΥΠ στον τοίχο!

Μη μου πείτε οτι δεν σας έχει τύχει ποτέ γιατί δεν θα το αντέξω!!!!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Εμένα παίζει με ένα μεγάλο σκοινάκι με κόμπους, το οποίο τινάζει με δύναμη αριστερά-δεξιά και όπου μας πετυχαίνει (χέρια, πόδια κτλ) μας ξεραίνει στον πόνο!

Μας ρίχνει το nylabone στα πόδια, όταν θέλει να παίξουμε, όπως κάνει και η Ρουμπι, και μας χει σακατέψει τα δάκτυλα των ποδιών μας.

Πολλές φορές όταν είναι ξαπλωμένος και εγώ από πάνω του και τον χαϊδεύω, σηκώνει απότομα το κεφάλι του και μου ρίχνει κουτουλιά με τη μουσούδα του στο κάτω μέρος της μύτης μου. Περιττό να σας πως για 10 λεπτά τουλάχιστον, χάνω το φως μου!

Πολλές φορές τρέχει και δεν κοιτάει μπροστά του με αποτέλεσμα (μέχρι στιγμής) να έχει σπάσει ένα κλαδί δέντρου με το κεφάλι του (εννοείται πως παρόλο που είχε ένα βαθύ σχίσιμο πάνω από το μάτι του και είχε γεμίσει αίματα, δεν κατάλαβε τίποτα) και να έχει κουτουλήσει άπειρες φορές προφυλακτήρες αυτοκίνητων, κολώνες, τοίχους κτλ

Το τελευταίο του κατόρθωμα ήταν να κολλήσει τη μουσούδα του στην ζεστή εξάτμιση μιας μηχανής (ήθελε να κατουρήσει τη ρόδα) και να τσουρουφλιστεί.

Θα θυμηθώ και άλλα και θα επανέλθω! :D

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Λοιπόν, έχουμε και λέμε.

Μου αδειάζουν πολύ συχνά το καλαθάκι των σκουπιδιών και μετά παίζουν ποδόσφαιρο με τα χαρτιά.

Ο Λέων μου ρίχνει απίστευτες κουτουλιές στο σαγόνι εκεί που τον κρατάω αγκαλιά, με αποτέλεσμα τα αστράκια που είπε και η Rottie.

Ξεκίζουν ότι χαρτομάντηλο πέσει στα δόντια τους.

Έχουν παρατηρηθεί ουκ ολίγες γλύστρες και χτυπήματα σε τοίχους ή τζάμια.

Μου κλέβουν όλες μου τις κάλτσες και τις βρίσκω μετά χωμένες στις πιο απίθανες γωνιές.

Ameli

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2008
179
0
Thessaloniki
Βρηκε μια τρυπα στη περιφραξη, εσκαψε και λίγο, μπήκε σε διπλανο χωραφι που είχαμε ρίξει φαγητό για τα αδεσποτα , εφαγε τα πάντα και επειτα εκλαιγε για να πάμε να τον βγαλουμε αφου τα χόρτα γυρω του ήταν τεραστια μπροστα του...Να βρει το φαγητο μπορεσε(λες και δεν τον ταίζουμε το λιγούρη) , να γυρισει πίσω όμωσ ... :twisted:

mourgakos

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2007
60
1
athens
η δικια μου εχει 2 εμμονες τελευταια.....
η μια ειναι τα ποδια της γυναικας μου ,και δη οι πατουσες ,της οποιες καθεται με τις ωρες και τις γλυφει.......τις δικιες μου φυσικα ,'
μιας και παντα της φωναζω ουτε για αστειο......

φτιαχνω κερια για το μαγαζι και βαζω μεσα εσανς.
οταν βαζω γαρδενια η μανολια,δεν υπαρχει περιπτωση αν το
φτανει να μην αρχισει να του τραβαει δαγκωσιες....'
και μετα χωνεται στο σπιτι της γιατι ξερει το τι εχει να ακουσει :shock:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Λοιπόν με τον άντρα φροντίζουμε, όπως κάποιοι ξέρετε, τα δύο αδέσποτα αδελφάκια Ζόμπι-Πριγκίπισσα. Η Πριγκίπισσα είναι το πιο χαζοχαρούμενο σκυλί που υπάρχει, η γλώσσα όλο έξω και το πλάι, μόνιμο χαμόγελο και αεικίνητη ουρά...

Πάμε μια μέρα, καταμεσήμερο, με το αμάξι στην περιοχή... Ψυχή ζώσα να μην υπάρχει, ήλιος, φως, ησυχιιιιιιιιιιιιιιιιία... φανταστείτε. Κι εμείς μέσα στο αμάξι. Γυρνάω και λέω στο Γιώργο:
"Πού είναι τα σκυλιά?"
Με το που το είπα ακούω ένα ΜΠΑΜ δίπλα μου ακριβώς, βγάζω μια τσιρίδα και βλέπω το βόδι την Πριγκίπισσα να έχει ανέβει στο αμάξι και να έχει κολλήσει φάτσα και γλώσσα πάνω στο τζάμι....
Η φωνή παιδιά που έγβαλα συνοδεύεται επιτυχώς από τη μουσική απ' το Psycho του Χίτσκοκ (τιριτι τιριτι τι τι τι τι, τιριτι τιριτι τι τι τι τι...)
Ανοίγουμε το παράθυρο, έρχεται κι ο Ζόμπι.
Πετάει την Πριγκίπισσα δίπλα, χώνεται απ' το παράθυρο σχεδόν ο μισός στ' αμάξι, βγάζει το πόδι του και μου χώνει μια γρατζουνιά στη μούρη....
Εγώ "ωωωωχ έχει αίμα????". Πριν πάρω απάντηση μου χώνει και μια γλυψιά στο ίδιο σημείο.

Μετά κάθονταν τα χαζοχαρούμενα και κούναγαν ουρίτσες!!!!
Εγώ έκανα αντιτετανικό...

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
τι να πρωτοπω για τον χοντρο..
Ειναι ενα σκυλακι μπροστα και σηκωνει το ποδι...και ο δικος μου τι κανει?παει και βαζει το κεφαλι ακριβως απο πισω ετσι ωστε να τον κατουρησει ο αλλος στην μουρη.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ναι ναι..το παιδι μου ειναι πανεξυπνο... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: