Έχω τον πιο χαζό σκύλο.....

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
Νικος said:
μια φορα στην βολτα γονατισε ενα παιδακι να χαιδευσει τον παρη και αυτος τον κατουρησε :lol:
:shock: :shock: :shock:

και μένα με έχει κατουρήσει σκύλος :evil: εκεί που καθόμουν και μιλούσα με την ιδιοκτήτριά του σηκώνει το πόδι και μου την αμολάει :shock:

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Το ξέχασα το κατούρημα :shock:

Ναι και σε μας και εκ περιτροπής μάλιστα. Σε ανύποπτο χρόνο μια το ένα μια το άλλο θα χωθεί την ακατάλληλη στιγμή στο ακατάλληλο σημείο για να δροσιστεί.

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
αδικως τον ονομαζω επιτομη της ηλιοθιοτητας! τα δικα σας ειναι μακραν ποιο χαζα!!

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
sir-elric said:
αδικως τον ονομαζω επιτομη της ηλιοθιοτητας! τα δικα σας ειναι μακραν ποιο χαζα!!
Για πες τα κατορθώματα του δικού σου να κρίνουμε :wink:

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
παιδια τι ν πω...η δικια μ στη βολτα αν εχει τυχει να κουτουλησει κολωνα,εχει ανεβει στο κεφαλι μου(πηρε φορα απο μακρυα),τα βραδυα τιναζεται και κουτουλαει στο επιπλο του γραφειου με αποτελεσμα να πεταγομαι μεσα στο πανικο εγω νομιζοντας οτι καποιος μπηκε στο σπιτι....αυτα...

ο αλλος σκυλος π ειχα οταν ετρεχε στην αυλη,μιλαμε σιφουνας,κουτουλουσε μια κουνια π εχουμε εξω ,εγω παθαινα κριση οτι θα εχει σπαστει κ αυτο ετρεχε,επισης μια μερα επεσε πανω σε μια πυλινη μεγαλη γλαστρα και φυσικα την κατεστρεψε... 8)

aleka2

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
300
0
46
Νικος said:
μια φορα στην βολτα γονατισε ενα παιδακι να χαιδευσει τον παρη και αυτος τον κατουρησε :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: αχαχααααα

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Χτες το βράδυ στο βίντεοκλαμπ... (όπου νοίκιασα το "Ορφανοτροφείο" παρεπιπτόντως)

Στο συγκεκριμένο τον παίρνω πάντα μαζί μέσα, γιατί οι άνθρωποι έχουν κι αυτοί σκύλο και δε νοιάζονται. Ήταν και μπαμπάς με παιδάκι γύρω στα 5. Τον είχα εγώ με το λουρί, αλλά αφηρημένη τον κρατούσα χαλαρά. Σε μια φάση άρχισε το παιδάκι να τρέχει γύρω-γύρω κι ο δικός μου αποφάσισε ότι επρόκειτο για παιχνίδι, μου ξέφυγε και άρχισε να το κυνηγάει. Έβαλε τις φωνές ο μπαμπάς ("Θα τον δαγκώσει! Θα τον δαγκώσει!") και τα κλάμματα ο μικρός! Εγώ κοκάλωσα (βλακεία μου). Με τις φωνές άρχισε και ο δικός μου να γαυγίζει (το χαρωπό γαύγισμα του παιχνιδιού, δεν είχε ίχνος επιθετικότητας...).
Ε... ξεκοκαλώνω, τον μαζεύω, ακούω εξάψαλμο (ΤΙ ΑΚΟΥΣΑ), ο μικρός να κλαίιιιιιει. Και ο μπαμπάς είχε και δίκιο. Μου λέει "σ'αυτή την ηλικία τραυματίζονται τα παιδιά και δε θέλω το δικό μου να μην αγαπάει τα σκυλιά!".
Εγώ "Συγγνώμη, συγγνώμη, μου ξέφυγε"
Ο μικρός "ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΣ"
Ο μπαμπάς μας ηρέμησε και τους δύο στο τέλος, έφερε το παιδί κοντά στο σκυλί μου του λέει "χάιδεψέ το".
Το αγγίζει λιγάκι ο μικρός και ο μπαμπάς του λέει "Να δεν ήθελε να σε δαγκώσει".
Μετά εγώ ένιωθα χάλια που έκανα το παιδάκι να κλάψει τόσο κι ούτε θέλω να προκαλέσω σε κανέναν φόβο για τα σκυλιά!!!
"Να του πάρω παγωτό?" λέω στο μπαμπά.
"Όχι δεν πειράζει, συγγνώμη που σου φώναξα"
Τέλος περιστατικού
Ο δικός μου όοοοολη αυτή την ώρα του δράματος είχε ένα χαζοχαρούμενο ύφος και κούναγε ουρά σε στύλ "Τι ωραία που παίξαμε" :evil:

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Μετά εγώ ένιωθα χάλια που έκανα το παιδάκι να κλάψει τόσο κι ούτε θέλω να προκαλέσω σε κανέναν φόβο για τα σκυλιά!!!
"Να του πάρω παγωτό?" λέω στο μπαμπά.
Ρε Chloe μ,εισαι ποοολυ ευαισθητη!!! μπραβο. :D

Rania

Well-Known Member
14 Μαϊου 2008
306
1
47
Αθηνα
Παιδια θα με τρελλανει αυτο το κουταβι!!!

Με τον αντρα μου και την κορη μου ειναι το πιο γλυκο και αγαπησιαρικο σκυλακι που μπορειτε να φανταστειτε. Τους γλυφει τα χερια, τους κουναει την ουριτσα, χοροπηδαει γυρω τους... Σε μενα που το ταιζω, το καθαριζω και τελος παντων ειμαι υπευθυνη για αυτο, ειναι ενα τερατακι!!! Μου γρυλιζει σαν τον Κερβερο οταν παει να παιξει και επιπλεον ορμαει να με δαγκωσει!!!

Κατι κανω λαθος ή ειναι τελειως χαζο;;;; :roll: :roll: :roll:

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
πιστεψε με και με εμενα ετσι ειναι η δικια μ,σε μενα κανει το ''τσαμπουκα'',στους αλλους ολο παιχνιδια και χαρες.ισως επειδη ξερει πως σε εμενα δεν περνανε ολα τα δικα της ή με βλεπει πιο πολυ σαν αφεντικο. :roll:

Rania

Well-Known Member
14 Μαϊου 2008
306
1
47
Αθηνα
Καλα στο αφεντικο πουλανε τσαμπουκαδες;;; :roll: :roll: :roll:

Ασε που σημερα ομολογω οτι την ψιλοφοβηθηκα ετσι που μου γρυλιζε!!!

Ρε παιδια αμα το ακουσετε χωρις να το δειτε, θα νομιζετε οτι εχω τον Κερβερο στο σπιτι μου.... :? :? :?

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Rania said:
Μου γρυλιζει σαν τον Κερβερο οταν παει να παιξει και επιπλεον ορμαει να με δαγκωσει!!!

Κατι κανω λαθος ή ειναι τελειως χαζο;;;; :roll: :roll: :roll:
Όχι δε νομίζω. Αντιθέτως έτσι όπως το περιγράφεις μου μοιάζει για συμπεριφορά που μπορεί να γίνει άκρως ενοχλητική (ή ακόμα και επικίνδυνη) όταν μεγαλώσει. Δεν κάνεις ένα σχετικό τόπικ στην ενότητα της εκπαίδευσης? Να το περιγράψεις καλύτερα όμως. Το γρύλισμα ειδικά, για μένα, είναι πολύ κακό σημάδι!

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
(θα μας κυνηγανε γτ ξεφευγουμε απτο θεμα... :roll: )

το δικο σ ειναι κ κουταβι,και νομιζω πως παιζει απλα.αλλα τα παιχνιδια σ αυτην τη ηλικια ετσι μαλλον ειναι..λεω μαλλον γτ η δικια μ ηταν σαν λουτρινο 2 μηνων...δεν ακουγοταν καν.

EDIT: και η Μαυρουλα π φιλοξενουσα εκανε ετσι...αλλα νομιζα οτι παιζει... :roll:

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Το σκυλί μου μισεί ένα άγαλμα!!!!!!!!!!!!!

Η φωτογραφία είναι από το Δεκέμβρη όταν κατά τη διάρκεια βόλτας στο λιμάνι στη Νάξο ξαφνικά άρχισε να γαβγίζει σαν παλαβή, σήκωσε τρίχα και την έπεσε στο άγαλμα!

Χτες περνώντας από το ίδιο σημείο το σκηνικό επαναλήφθηκε τρεις φορές!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Chloe said:
Αμάν... Στοιχειωμένο θα είναι το άγαλμα!

(Νάξο είσαι ρε? Για να με κάνεις να ζηλέψω το ΄γραψες! :lol: )
Λες ρε????? Να μην είναι χαζό το σκυλί μου αλλά να έχει έκτη αίσθηση???? :lol: :lol: :lol: :lol:

(Γραφείο είμαι :( . Έφυγα με το βραδυνό και γύρισα πρωί πρωί)