Έχω τον πιο χαζό σκύλο.....

antonis_xl

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2008
92
0
Μονο εχθές το βραδι μεταξι 2-6 τα χαραματα εκοψε ενα μεγαλο κοματι απο τον φραχτη εβαλε το κεφάλι της μέσα και σφήνοσε με αποτελεσμα να βαλει τα κλαματα, μετα πηρε το λαστυχο για το ποτισμα του κηπου και αφου το μπερδεψε με την αλυσιδα της μπερδευτηκε και αυτη μαζι και μεταμορφοθικε σε κατι σαν ΧΑΣΚΥΛΟΥΚΑΝΙΚΟ, βεβαια ξαναεβαλε τα κλαματα, αφου την ξεμπερδεψα και περασε μιση ωρα πηρε με το στόμα το μπολ του φαγητου και αφου το αδειασε το χτηπουσε στην πορτα στις 4 το βραδυ στις 6 το πρωι με ξυπνησε το χαρουμενο γαυγισμα της αφου καταφερε και μαζεψε στην πορτα μπροστα οτι φυτο ειχαμε απο λαθος φυτεψει στην εμβελια της αλυσηδας της.

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ ΣΑΣ !!!

Ameli

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2008
179
0
Thessaloniki
Τσαχπινούλα η δικια σου Αντώνη.. :lol:
Την είδε κεραμιδόγατος ο δικός μου...
Πήγαμε σβκ στο εξοχικό το οποιο είναι διόροφο και ο πάνω ακόμα όροφος δεν έχει τελείωσει. Ανεβαίνουμε στο πάνω όροφο βγαινούμε στο μπαλκόνι και ξαφνικά τον βλέπω να έχει περασει τα ξυλινα κάγκελα του μπαλκονιου και να είναι στα κεραμίδια (συνεχίζεται το μπαλκόνι με μια μικρή σκεπίτσα η οποια κατηφορίζει....) Εντωμεταξύ τον έπερνε και η κατηφόρα (τωρα θα πεσει -μετα θα πέσει, εγω να τον φωνάζω με το καλό τον κύριο ετοιμη να το πάθω το εγκεφαλικό -χαμπαρια αυτός, Μόλις είπα τη μαγική λέξη "Σαλαμάκι¨Τσουπ γυρισε το ατιμο :twisted: :twisted:

antonis_xl

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2008
92
0
Η ΕΠΙΔΡΟΜΗ

28-05-2008 4:00πμ με ξυπνησε ενας δυνατος θορυβος το σπιτακι ηταν στερεομενο καλα και στον διπλα κηπο, η Φοιβη δεν υπηρχε πιθανοτητα να φτασει μεχρι τα σκαλια γιατι ηταν δεμενη καλα!

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ!!! :evil: :evil: :evil:

Διευκρινηση οτι βλεπετε (μπολ, παιχνιδια-κοκκαλα-σπιτακι) μπλεχτικαν στην αλυσιδα και τα εσερνε μαζι της!!!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Συγνώμη που θα χαλάσω το εύθυμο κλίμα, αλλά νομίζω πως κακώς το σκυλί το έχεις έξω και δεμένο σε αλυσίδα.

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Εχει δικιο η Rottie...Ισως γι'αυτο να σ κανει και ζημιες. :oops: Δν ξερω υποθεσεις κανω αλλα και γι'αυτο να μην τις κανει δν ειναι και πολυ σωστο να την εχεις εξω δεμενη :(

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Για να είμαι ειλικρινής, το ίδιο ακριβώς σκέφτηκα, αλλά λυπήθηκα το... κλίμα. Άλλο να τη δένεις λίγη ώρα, κι άλλο να είναι δεμένη έξω απ' το σπίτι όλη τη νύχτα. Θα σου φύγει καμιά ώρα.

antonis_xl

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2008
92
0
Θεορω οτι είναι εναντια στην φυση της να είναι κλεισμένη στο σπίτι και επισης σε αυτη την φάση τς ηλικίας της, που εχει υπερβολικά πολλύ περιέργεια για όλα το να την έχω ελεύθερη στην αυλή ίσος είναι επικύνδινο για την σωματική της ακεραιότητα. Αν θυμαστε σε πρωηγούμενο ποστ μου εχω πει οτι σε λίγο θα έχουμε έτοιμο εναν χώρο 2 στρεμμάτων περιφραγμένο με γκαζόν ακόμα και λιμνούλα μόνο για την Φοίβη.

Rania σε άλλο χρώμα βγένει το χαλάκι; :)

Rania

Well-Known Member
14 Μαϊου 2008
306
1
47
Αθηνα
Υπηρχε μια ποικιλια οταν την πηρα :lol: :lol: :lol:

Σκουρο καφε, κανελι και το μπεζακι που βλεπεις :D

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
antonis_xl said:
Θεορω οτι είναι εναντια στην φυση της να είναι κλεισμένη στο σπίτι
Λάθος θεωρείς. Ενάντια στην φύση ενός αγελαίου ζώου είναι η απομόνωση και όχι το να μένει σπίτι μαζί σας.

antonis_xl

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2008
92
0
Αν μιλάμε για την Φοίβη μόνο απομονομένη δεν είναι προτιμό να της πάρω παρέα αλλο ενα σκυλο παρα να την κλείσω στο σπίτι!!!

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
και γω ειχα σκυλο δεμενο/μαθημενο για ωρες στη αλυσιδα απο κουταβι.
ηταν πολυ νευρικος κ.α. στραβα.ειμαι κατα του ν ειναι δεμενο πια.

antonis_xl

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2008
92
0
nikos_x said:
ειμαι κατα του ν ειναι δεμενο πια.
και εγώ είμαι κατα του δεσίματος!Οπως είπα και πριν ειναι ποσορινα για δικιά της ασφάλεια μέχρι να μεταφερθει στο καινουριο μας σπίτι οπου θα είναι ελεύθερη στην αυλή της!!!

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
antonis_xl said:
Αν μιλάμε για την Φοίβη μόνο απομονομένη δεν είναι προτιμό να της πάρω παρέα αλλο ενα σκυλο παρα να την κλείσω στο σπίτι!!!
Αντώνη, μάλον σκυλοβαριέται μόνο του το ζωντανό το βράδυ και τα κάνει ρημαδιό.

Το καλύτερο για μένα θα ήταν να την άφηνες να επιλέξει η ίδια που θέλει να είναι.

Δε νομίζω ότι αν την έχεις παρέα μαζί σου, θα επιλέξει να ακολουθήσει τη φύση της και να μένει έξω συνέχεια.

Μια δοκιμή θα σε πείσει :wink:

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
ναι το διαβασα και φανταζομαι οτι θα ειναι παραδεισος για εκεινη!!! :D
απλα σκεψου οτι αν τωρα π ειναι κουταβι μεινει πχ για κανα 5μηνο(?) στην αλυσιδα θα γινει νευρικο κ.α....
ΦΙΛΙΚΑ!!!!!
:D

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Γιατί δεν παίρνεις ένα Crate για να μένει το σκυλί μέσα στο σπίτι? :wink: :D