Έρχεται το Χάσκι μου από Ουγγαρία...

Groenendael

Well-Known Member
24 Φεβρουαρίου 2012
194
1
Δυτική Αττική
Φίλε άκου να δείς εντελώς φιλικά..σε βλέπω πολύ μπερδεμένο..η αρχική σου επιλογή ήταν να πάρεις καθαρόαιμο χάσκι απο εκτροφέα..άσχετο που έπεσες σε 'φόλα',μετά είδα να απαντάς άνετα στην πρόταση χαρίζεται χάσκι..και μετά σε κάποιο σκυλάκι που μοιάζει με χάσκι...ακου μια συμβουλή.Άμα δεν έχεις σκοπό να πάρεις κάποιο σκυλί απο καταφύγιο μην το κάνεις ειναι δικό σου θέμα και μόνο..Άμα έχεις σκοπό όμως να πάρεις χάσκι επειδή ειναι η τρέλα σου και είχες και μικρός και σε αντιπροσωπεύει η ράτσα γι αυτά που θές να κάνεις και για τον χαρακτήρα σου η επιλογη είναι μονόδρομος----ΕΚΤΡΟΦΕΑΣ---μην κάνεις το λάθος να πάρεις απο ιδιώτη κάποιο κουτάβι η απο γνωστούς σου που κάνανε γέννα..Από ότι λές για την φυλή δεν γνωρίζεις τίποτα..άρα απο τώρα σου βγάζω κόκκινη κάρτα..άκου και μια ιστορία απο μένα...είχα ένα ιμίαιμο βέλγικο λυκόσκυλο..και πρίν απο αυτό άλλη μια φάτσα όχι ράτσα..να μην πολυλογώ αρχισα να διαβάζω για τα βέλγικα λυκόσκυλα και όσο πολύ διάβασα τόσο ενθουσιαζόμουν..πέρασαν περίπου 5 μήνες και μετά απο τόσο διάβασμα για την φυλή είχα αποφασίσει πως θα πάρω ενα κουτάβι..αλλα δεν ήξερα τίποτα περι εκτροφείς κλπ...τέλος πάντων το σκυλάκι μου πέθανε...και έτυχε εκείνη την περίοδο κάποιοι γνωστή να έχουν γέννα γκρένενταλ και με λίγα λόγια μου το δώσανε...μετά μπήκα στο φόρουμ εδώ...και δεν μπορείς να φανταστείς τι ανακάλυψα και πόσες τύψεις έχω που δεν το έψαξα περισσότερο αλλα τώρα που ξέρω θεωρώ χρέος μου απο το λάθος μου να επωφελιθούν άλλοι για παραδειγμα εσύ!γι αυτό λοιπόν φιλαράκο μου καλώς ή κακώς στις μέρες μας υπάρχει και το ίντερνετ με μια απλή αναζήτηση μπορείς να βρείς τα πάντα..σε παρακαλώ μην βιαστείς και μην παρασυρθείς και πάρεις μια λάθος απόφαση...πρώτα αποφάσισε και μετά πράξε!!εδώ στο φόρουμ υπάρχουν άπειρα άρθρα να διαβάσεις γιατί το μόνο όπλο στις μέρες μας ειναι η γνώση και όπως λένε και οι παλιοί η γνώση είναι δύναμη..γι αυτό λοιπόν ψάξε σκέψου μόνος σου αν είσαι όντως έτοιμος για να πάρεις σκύλο και μετά για το άν θα είναι καθαρόαιμο χάσκι ή ημιαιμο απο κάποιο καταφύγιο γιατί και τα δύο εξίσου είναι ψυχές με ανάγκες και είναι κρίμα να αντιμετωπίζονται σε στύλ...θα πάρω μπλε παπούτσια γατί ταιριάζουν με τα μάτια μου...και τότε πλέον θα δείς πως κανείς δεν θα σου μιλάει ούτε με ειρωνεία ούτε θα σε κρίνει.

Ελπίζω να με πιάνεις γιατί τα λέω και λίγο περίεργα:)

Φιλικά,
Άγγελος

hackerinside

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2012
172
0
Αριδαια
αγγελε ευχαριστω φιλε μου γιαυτη την σιμαντικη απαντηση για εμενα που μπορει να με οφελησει παρα πολυ...ξερω καποια πραγματα για την φυλη και θελω να μαθω ακομα περισοτερα ακομα,διαβαζω ειτε εδω ειτε απο google 2 με 3 ωρες εδω και καμποσες μερες και σε σχεση με αυτα πουμε εχετε πει μπαινω σιγα σιγα στο κλιμα στο προς πρεπει να σκεφτο και να πραξω με τα σκυλια αυτα...σας ευχαριστω ακομα μια φορα

hackerinside

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2012
172
0
Αριδαια
και φυσικα ολλους σας ευχαριστω...
και θα ηθελα να μου πειτε που μπορω να βρω με θεματα οταν προτοπαρεις κουταβι τη πρεπει να κανεις,αν ειναι 2 μηνον,και τα λοιπα

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
αγγελε ευχαριστω φιλε μου γιαυτη την σιμαντικη απαντηση για εμενα που μπορει να με οφελησει παρα πολυ...ξερω καποια πραγματα για την φυλη και θελω να μαθω ακομα περισοτερα ακομα,διαβαζω ειτε εδω ειτε απο google 2 με 3 ωρες εδω και καμποσες μερες και σε σχεση με αυτα πουμε εχετε πει μπαινω σιγα σιγα στο κλιμα στο προς πρεπει να σκεφτο και να πραξω με τα σκυλια αυτα...σας ευχαριστω ακομα μια φορα
Μπράβο σου, καλά κάνεις και διαβάζεις για τα χάσκι.
Τελικά ακύρωσες την παραγγελία από το σκυλέμπορο ?

hackerinside

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2012
172
0
Αριδαια
θελω να μαθω φιλε μου απο την αρχη τι πρεπει να κανω γιατι οταν παρω θα παρω τοσο μηνων σιγα σιγα να μαθενω...

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Είτε πάρεις Χάσκι, είτε χασκοειδές, είτε απλά ένα σκύλο κοίτα να τον αγαπάς και να είσαι ειλικρινής και σταθερός μαζί του για να ζείτε όμορφα μαζί μιας και για όλη τη ζωή του εσένα θα έχει.