Έρχεται το Χάσκι μου από Ουγγαρία...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Exθες το βράδυ μου έστειλες πμ για το χάσκυ που δίνεται από το ΔΙΚΕΠΑΖ και σου είπα να τους πάρεις τηλέφωνο γιατί απλά αναδημοσίευσα την αγγελία και τώρα έχεις ήδη παραγγείλει χάσκυ από την Ουγγαρία;
Ή κάνεις πλάκα, που το προτιμώ, από το να πάρεις έναν σκύλο στο λαιμό σου..

John Pit

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2011
235
18
Το παιδι προφανως και δεν εχει στο μυαλο του τι εστι η ζωη με ενα Χασκι.Απλα τον εντυπωσιαζει η εμφανιση.Φιλε μου μεινε καμμια εβδομαδα εδω,διαβασε μερικα πραγματα(ολα)και σε μια εβδομαδα ανοιξε ενα τοπικ που να λεει κατασταλαξα!Οπως καταλαβες δεν πρεπει να βιαστεις.Ζηγησε τα ολα και παρε την πιο υπευθυνη αποφαση που μπορεις να παρεις.Εαν θελεις καποια εξτρα βοηθεια μην ντραπεις.Στειλε και πμ.Κανεις δεν θα σε αποπαρει ακομα λογω αγνοιας.Σε μια εβδομαδα ομως.......

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Ο υπερβολικος ενθουσιασμος δεν ειναι καλος συμβουλος. Χαλαρωσε μεχρι να αποφασισεις για να ενθουσιαστεις με την τελικη επιλογη σου μετα.

Αν δεν μας δουλευεις, θελεις πολυ δουλεια......

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Ενταξει ρε παιδια, το ξεκινησε λιγο αναποδα αλλα ειναι συνεργασιμο το παιδι.

Αγορίνα διαβασε οσο πιο πολλα μπορεις για το τι εστι Χασκυ. Στη μεχρι τωρα ζωή μου ειχα 2 εμπειριες απο δαυτα:

H πρωτη ηταν οταν ημουν μικρος (14-15 ετων) και ο θειος μου, εφερε ενα για δωρο... Ειχα τρελή ορεξη να το εκπαιδευσω, ασχολουμουν ολη τη μερα μαζι του, διαβασα βιβλιο για τη φυλή ομως σταθηκε αδυνατο να του μαθω ακομα και το κατσε. Πολυ ξεροκεφαλο σκυλί. Δεν μαθαινε τιποτα. Μετα απο 8 μηνες πραγματικα σκληρης προσπάθειας η μανα μου του το εδωσε πισω και το μεγαλωσε εκεινος μεχρι που πριν απο 4 χρονια πεθανε απο γηρατεια. Τον εβλεπα συχνα μεχρι να πεθανει. Ηταν πολυ ομορφο Χασκυ αρκετα κοντα στο προτυπο. Φυσικα ηταν απο Byb.

H δευτερη ηταν στο στρατο. Ο Λογαγος ειχε στη Σαμο, παντα δεμενο στο στρατοπεδο σε μια κολωνα ενα ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ χασκυ με γαλαζια ματια. Δεν εχω δει πιο ομορφο σκυλο στη ζωη μου. Τον ερωτευτηκα και οπως ηταν παντα δεμενος και τον λυπομουν ζητησα απο το λοχαγο να τον πηγαινω βολτα τα απογευματα. Μου εβγαλε το λαδι. Με πηγαινε βολτα εκεινο. Επισης πολυ δυσκολο σκυλί. Ηθελε τρελη εκτονωση. Οταν μ΄εβλεπε εκανε σαν τρελο. Aσε το τι ετρωγε. Βεβαια ετρωγε οτι και οι φανταροι.. Αλλα ηθελε μια χυτρα καθε μερα φαϊ. Δεν ξερω αν τα οικονομικά σου επιτρέπουν εν τετοιο εξοδο. Αλλα σιγουρα για να αποφασισεις να παρεις Χασκυ το χεις σκεφτει. Τελος παντων δυσκολο σκυλι, οπως ειπα αλλα 9 μηνες στη Σαμο εγινε το φιλαρακι μου.

Anyway λαβε υπ' οψην σου τα παραπάνω για να μην εχεις εκπληξεις.

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Καταρχάς την παραγγελία που έχεις κάνει να την ακυρώσεις!

Αλήθεια τι σου αρέσει σε έναν σκύλο? Τι θέλεις?
Τι σε εντυποσιάζει σε ένα χάσκυ?
Τι περιμένεις απο ένα χάσκυ και τι απο ένα σκύλο?
Γενικά γιατί θέλεις να πάρεις σκύλο?
Εσύ ο ίδιος τι τύπος είσαι?

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Αλήθεια τι σου αρέσει σε έναν σκύλο? Τι θέλεις?
Τι σε εντυποσιάζει σε ένα χάσκυ?
Τι περιμένεις απο ένα χάσκυ και τι απο ένα σκύλο?
Γενικά γιατί θέλεις να πάρεις σκύλο?
Εσύ ο ίδιος τι τύπος είσαι?
Σωστά. Αν και αυτά θα έπρεπε να του τα ρωτήσει ο "εκτροφέας" του.

hackerinside

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2012
172
0
Αριδαια
ευχαριστω ολλους μικρος ειχα χασκι αλλα δεν ηξερα τοτε απο εκπεδευσης και πως γινεται ,απλα ηταν ο καλυτερος μου φιλος,και μετα απο σκεψη και επηλογη,σκεφτηκα να παρω παλι χασκι,σε οσους εστειλα για χασκι μηνυματα η για υιοθετησω η για να μου προτινουν να παρω το εκανα επηδει νιωθο τον ε αυτο μου ετοιμο να εχω διπλα μου ενα τετραποδο φιλο για συντροφια ξανα, εχω αρκετες ωρες και οσο για το τρεξιμο της τροφες ειμαι αθλητης παιζο ποδοσφαιρο σε μια ομαδα το λεω αυτο επηδει χρειαζεται ασκηση,για το φαει δεν με πειραζει ειμαι ετοιμος να κοψω αλλα πραγματα που κανω για να του παρεχω οτι μπορω και οτι πρεπει...σας ευχαριστω ολλους απλα δεν θελω να με κρινεται για πραγματα οπως που εχω στειλει μηνυματα ειμαι αποφασισμενος γιαυτο τα κανω ολα αυτα,και ακουω αυτα που μου λετε σαν συνβουλες για να μαθω ακομα περισοτερα πραγματα...και παλι ευχαριστω

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Οκ, δεκτος ο ενθουσιασμος και η αποφασιστικότητα σου. Και απο μια αποψη ειναι και ομορφο.
Απο την αλλη, τα 2 αυτα χαρακτηριστικα, ειναι γνωρισματα των πολυ νέων ανθρωπων.

Ποσο χρονων εισαι αληθεια;

hackerinside

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2012
172
0
Αριδαια
ειμαι αποφασιστικος γιατι οταν χανεις τον πατερα σου πριν 3 μηνες προτου πας φανταρος και το παλευεις μεσα σου να μην λιγησεις γινεσαι ποιο αποφασιστικος,ασχετο απλα ηθελα να πω μερικα πραγματα

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Ναι, βρε παιδι μου είσαι αποφασισμένος αλλά ψάχνεσαι προς όλες τις κατευθύνσεις. Για αρχή πάρε μια απόφαση, π.χ. θα το πάρω από καταφύγιο ή θα το πάρω από εκτροφέα και μετά βάλε πλώρη για το σχέδιο σου. Μπερδευεσαι μόνος σου με το να έχεις 1000 πλάνα στο μυαλό σου.
Καλή επιλογή εύχομαι!

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Λυπαμαι πολυ.
Τελος παντων μην φλυαρουμε. Αν λαβεις υπ' οψην σου αυτα που γραφτηκαν πιο πανω, θα σαι κι εσυ οκ αλλα και ο σκυλος σου. Αυτο θελουμε να πετυχουμε δινοντας σου συμβουλες.

Καλη αρχη και με το καλό :)

hackerinside

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2012
172
0
Αριδαια
ναι σωστο αυτο που μου λες,με αυτα που διαβασα στο φορουμ και με αυτα που μου ειπατε ολλοι σας μου δωσατε να καταλαβω οσα πραγματα δεν ηξερα και ευχαριστω,θα μιλησω με εκτροφεια στην ελλαδα θα παω να δω και θα δω που θα καταληξω

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Λυπάμαι πολύ για τον πατέρα σου, το είδα αφού είχα γράψει το τελευταίο ποστ μου.

hackerinside

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2012
172
0
Αριδαια
πειτε μου μερικα πραγματα οπως τροφη και τα λοιπα για 2 μηνων,και πως θα μαθω να το εκπεδευσω ηλικια και τα αλλα...μερικα πραγματα που θα με κανουν να μαθω ακομα περισοτερα αν μπορειτε και εχετε την πιρα,ευχαριστω