Έκθεση Ομίλου Κυνοφίλων Αθηνών 7 & 8 Απριλίου 2012

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
• Προκαταρκτική Κουταβιών: 3-6 μηνών
• Κουταβιών: 6-9 μηνών

Επίσης...
στην Δήλωση Συμμετοχής το πεδίο "Αρ. Γενεαλόγιου" είναι τι ακριβώς;;;;; (το δίνει ο ΚΟΕ αυτό; )

Συγνώμη για τις ερωτήσεις μου... που μπορεί να είναι χαζές αλλά δεν έχω ιδέα από αυτά.... (ακόμα)

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
• Προκαταρκτική Κουταβιών: 3-6 μηνών
• Κουταβιών: 6-9 μηνών

Επίσης...
στην Δήλωση Συμμετοχής το πεδίο "Αρ. Γενεαλόγιου" είναι τι ακριβώς;;;;; (το δίνει ο ΚΟΕ αυτό; )

Συγνώμη για τις ερωτήσεις μου... που μπορεί να είναι χαζές αλλά δεν έχω ιδέα από αυτά.... (ακόμα)
ο αριθμος BEK θαρρω που δινεται απο τον ΚΟΕ.

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Δεν βλέπω κάτι που να βγάζει το ΒΕΚ στην αίτηση...
η απορία που μου γεννιέται είναι η εξής και θα μιλήσω με το σκυλάκι που περιμένω ως παράδειγμα!
το pedigree αργεί από ότι ξέρω, πώς θα πιστοποιήσω ή θα δηλώσω εγώ την μικρή στον ΚΟΕ;
(ίσως να είναι λάθος η διατύπωση μου... το νόημα είναι το αν θα μπορώ μόνο από το διαβατήριο της να αποδείξω κάτι ; )

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
αν φέρεις την μικρή απο το εξωτερικό πρέπει να εκδοθεί pedigree export απο την χώρα προέλευσης και με αυτό να δηλωθεί στον ΚΟΕ ώστε να πάρει ΒΕΚ.
Εναλλακτικά μπορεί να συμμετέχει ως ξένη συμμετοχή με το ξένο pedigree.

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
αν φέρεις την μικρή απο το εξωτερικό πρέπει να εκδοθεί pedigree export απο την χώρα προέλευσης και με αυτό να δηλωθεί στον ΚΟΕ ώστε να πάρει ΒΕΚ.
Εναλλακτικά μπορεί να συμμετέχει ως ξένη συμμετοχή με το ξένο pedigree.
OK για να δούμε αν κατάλαβα σωστά! :-k

ουσιαστικά χρειάζομαι το χαρτί της δήλωσης της γέννας από τον εκτροφέα της σε πρώτη φάση; Μαζί με το export της;

Εγώ θα πρέπει να την δηλώσω άμεσα στον ΚΟΕ; Ή μπορώ να πάω όταν έρθουν τα χαρτιά στα χέρια μου όλα;

Αυτό με το ξένη συμμετοχή... ξένο pedigree ... δεν το κατάλαβα! :dohh:
( Επίσης... τι είναι το ΒΕΚ; ) :oops:

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
μινιμουλα ας τα παρουμε απο την αρχη...
περιμενεις ενα κουταβι απο το εξωτερικο...
απο ποια χωρα?
τι ηλικια εχει το κουταβι?
κανονικα το κουταβι συνοδευεται απο ολα τα απαραιτητα εγγραφα του...
διαβατηριο, οπου ειναι και βιβνλιαριο υγειας ταυτοχρονα με τους απαραιτητους εμβολιασμους και αποπαρασιτωσεις για την ηλικια του...
και το πεντιγκρι του... δηλ. τα χαρτια καθαροαιμιας του....
αυτα εχουν πανω εναν αριθμο γενεαλογιου της χωρας που προερχεται το κουταβι σου...
ο εκτροφεας σου ζητα απο τον εκει κυνολογικο ομιλο να εκδωσει εξπορτ πεντιγκρι για το κουταβι σου που συνοδευει η ειναι το ιδιο το πεντιγκρι ( εξαρταται απο την χωρα...) που σου παραδιδει ο εκτροφεας...
με αυτο πας στον κοε και ζητας να γραφτει το κουταβι στο βιβλιο ελληνικου γενεαλογιου ( ΒΕΚ) οπου και σου δινει τον αντιστοιχο αριθμο που ανηκει στον ΚΟΕ
χωρις το εξπορτ πεντιγκρι... ειτε το ελληνικο αντιστοιχα ... δεν μπορεις να συμετεχεις σε εκθεση.. κοινως πρεπει να περιμενεις ποτε ο εκτροφεας θα σου στειλλει τα χαρτια καθαροαιμιας...

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
μινιμουλα ας τα παρουμε απο την αρχη...
περιμενεις ενα κουταβι απο το εξωτερικο...
απο ποια χωρα?
τι ηλικια εχει το κουταβι?
κανονικα το κουταβι συνοδευεται απο ολα τα απαραιτητα εγγραφα του...
διαβατηριο, οπου ειναι και βιβνλιαριο υγειας ταυτοχρονα με τους απαραιτητους εμβολιασμους και αποπαρασιτωσεις για την ηλικια του...
και το πεντιγκρι του... δηλ. τα χαρτια καθαροαιμιας του....
αυτα εχουν πανω εναν αριθμο γενεαλογιου της χωρας που προερχεται το κουταβι σου...
ο εκτροφεας σου ζητα απο τον εκει κυνολογικο ομιλο να εκδωσει εξπορτ πεντιγκρι για το κουταβι σου που συνοδευει η ειναι το ιδιο το πεντιγκρι ( εξαρταται απο την χωρα...) που σου παραδιδει ο εκτροφεας...
με αυτο πας στον κοε και ζητας να γραφτει το κουταβι στο βιβλιο ελληνικου γενεαλογιου ( ΒΕΚ) οπου και σου δινει τον αντιστοιχο αριθμο που ανηκει στον ΚΟΕ
χωρις το εξπορτ πεντιγκρι... ειτε το ελληνικο αντιστοιχα ... δεν μπορεις να συμετεχεις σε εκθεση.. κοινως πρεπει να περιμενεις ποτε ο εκτροφεας θα σου στειλλει τα χαρτια καθαροαιμιας...
Η έκδοση του pedigree πολλές φορές έπεται της έλευσης του σκύλου στο νέο ιδιοκτήτη. Σε αυτή τη περίπτωση, η συμμετοχή γίνεται δεκτή με την αναγραφή στη θέση ΒΕΚ: Υπό έκδοση. Είναι το λεγόμενο puppy card, και αντί του pedigree, την αίτηση συμμετοχής συνοδεύει αντίγραφο της δήλωσης γέννας. Σε αυτή τη περίπτωση, το κουτάβι συμμετέχει με το όνομα του εκτροφέα. Στην προκειμένη περίπτωση, θα δηλωθεί ως ξένη συμμετοχή.
Αν πριν τη λήξη υποβολής αιτήσεων αυμμετοχής, έρθει το export pedigree, υποβάλλεται στον ΚΟΕ και παίρνει αριθμό ΒΕΚ (Βιβλίο εγγραφής καθαρόαιμων) κατά προτεραιότητα.

tomsitas

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2011
783
48
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Αναρωτιεμαι αν ειναι δυνατον να προλαβουμε να συμετασχουμε ....
Προλαβαινουμε δηλ να δηλωθουμε σαν "ελληνες" και να συμετασχουμε στην εκθεση ?
Pedigree και Export διαθεσιμα ...
Υπαρχει καποιο μελος του forum που να εχει "προσβαση" Η καποια ιδιαιτερη σχεση με τον ΚΟΕ να μας ενημερωσει αν προλαβαινουμε ?
ευχαριστω ...

Handlergr

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2009
313
0
Athens, Greece
Αναρωτιεμαι αν ειναι δυνατον να προλαβουμε να συμετασχουμε ....
Προλαβαινουμε δηλ να δηλωθουμε σαν "ελληνες" και να συμετασχουμε στην εκθεση ?
Pedigree και Export διαθεσιμα ...
Υπαρχει καποιο μελος του forum που να εχει "προσβαση" Η καποια ιδιαιτερη σχεση με τον ΚΟΕ να μας ενημερωσει αν προλαβαινουμε ?
ευχαριστω ...
Εφόσον έχετε Export Pedigree στα χέρια σας, το καλύτερο είναι να το καταθέσετε άμεσα στον ΚΟΕ για να εκδοθεί το ΒΕΚ.
Προσωπικά θα πρότεινα να το πάτε οι ίδιοι στο γραφείο του ΚΟΕ να το καταθέσετε, αν υπάρχει δυνατότητα, για να πάρετε και αριθμό Πρωτοκόλλου.

tomsitas

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2011
783
48
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Εφόσον έχετε Export Pedigree στα χέρια σας, το καλύτερο είναι να το καταθέσετε άμεσα στον ΚΟΕ για να εκδοθεί το ΒΕΚ.
Προσωπικά θα πρότεινα να το πάτε οι ίδιοι στο γραφείο του ΚΟΕ να το καταθέσετε, αν υπάρχει δυνατότητα, για να πάρετε και αριθμό Πρωτοκόλλου.
το προβλημα ειναι η .... αποσταση ....

Handlergr

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2009
313
0
Athens, Greece
Συγνώμη δεν είχα προσέξει ότι είστε στα Γιάννενα! Τότε θα πρότεινα να το στείλετε συστημένο ή με κούριερ. Πάρτε ένα τηλέφωνο στο γραφείο του ΚΟΕ, 210 8145165, και ρωτήστε πως θα ήταν καλύτερο να το στείλετε.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
και ζητατε ταυτοχρονα επισπευση διαδικασιων για να συμετασχετε στην εκθεση του οκα....
φυσικα θα μπορειτε να δηλωσετε στην συγκεκριμενη περιπτωση "υπο εκδοση...

tangerin

Well-Known Member
25 Μαϊου 2008
741
1
δεν υπάρχει θέμα να ζητηθεί επίσπευση,αν κατατεθεί το pedigree στο ΚΌΕ για να πάρει BEK.Μετά στη δήλωση για την έκθεση μπορείς να να γράψεις (εκεί που ζητάει BEK)σε αναμονή.Ο διοργανωτής όμιλος το ζητάει από τον Κόε και εκείνος του το δίνει.Οποτε στείλε το Pedigree στον ΚΌΕ για BEK.

P.S Αν θυμάμαι καλά ο σκύλος σου είναι από Βουλγαρία,θα σε συμβούλευα να το στείλεις όσο το δυνατό πιο γρήγορα γιατί από κάποιες χώρες συμπεριλαμβανομενης και της Βουλγαρία πρέπει να δοθεί έγκριση για το αν είναι γνήσιο

tomsitas

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2011
783
48
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
δεν υπάρχει θέμα να ζητηθεί επίσπευση,αν κατατεθεί το pedigree στο ΚΌΕ για να πάρει BEK.Μετά στη δήλωση για την έκθεση μπορείς να να γράψεις (εκεί που ζητάει BEK)σε αναμονή.Ο διοργανωτής όμιλος το ζητάει από τον Κόε και εκείνος του το δίνει.Οποτε στείλε το Pedigree στον ΚΌΕ για BEK.

P.S Αν θυμάμαι καλά ο σκύλος σου είναι από Βουλγαρία,θα σε συμβούλευα να το στείλεις όσο το δυνατό πιο γρήγορα γιατί από κάποιες χώρες συμπεριλαμβανομενης και της Βουλγαρία πρέπει να δοθεί έγκριση για το αν είναι γνήσιο
Ναι βαλκανιος ειναι
Γιατι εγω δεν μπορω στην σελιδα του oka.gr να βρω το προγραμμα και την δηλωση συμετοχης ?
(εμφανιζει την περσινη εκδηλωση 2-3 Απριλιου 2011 !!!!!! ) ....