Αμην....αλλα ειναι ολιγον κλειστοφοβικη για εμενα.....Εγώ, ως ευχάριστο το βρίσκω, ότι δεν θα είναι μαζί με την Diana.
Λιγότερη μπίχλα, περισσότερη άνεση και ελπίζω καλύτερες συνθήκες.
Το έχουμε κάνει...αλλά ακόμα καμία επίσημη απάντηση...εγω θα ρωτουσα τους διοργανωτες για "αυτια και ουρες"....(πολυ ασχημο ακουγεται...)
οι εκτροφεις σας δεν ξερουν ποιο ειναι το προτυπο της φυλης που επιτρεπεται να κατεβει στην εκθεση?Το έχουμε κάνει...αλλά ακόμα καμία επίσημη απάντηση...
Συγκεκριμένα τα άμσταφ κατέβαιναν κανονικά με κομμένα αυτιά....τώρα όμως δε ξέρει κανείς αν το άλλαξαν αυτό....οι εκτροφεις σας δεν ξερουν ποιο ειναι το προτυπο της φυλης που επιτρεπεται να κατεβει στην εκθεση?
εμεις στα Σπανιελ εχουμε κανονισμο.
καταλαβα. Ελλας το μεγαλειο σου....ποιος ειναι ο φορεας που το αποφασιζει αυτο?Συγκεκριμένα τα άμσταφ κατέβαιναν κανονικά με κομμένα αυτιά....τώρα όμως δε ξέρει κανείς αν το άλλαξαν αυτό....
Είπαν οι οργανωτές στο FB οτι η έκθεση θα γίνει όπως τίποτε σε κλειστό χώρο.Μάλλον θα γίνει Μαραθώνα...
ως διαγωνιζομενοι φανταζομαι εννοεις... κι εγω εχω αυτη την απορια.μπορούν να πάνε και κουτάβια;
αν ναι από ποιο μήνα και έπειτα;
που τις βρισκω? μπηκα στο site αλλα δεν τις βλεπω...Κουτάβια μπορούν να πανε και ανάλογα με το πόσο μηνών είναι πηγαίνουν στην κατάλληλη κατηγορία..Δες στις αιτήσεις συμμετοχής αναλυτικά..
Sent from my iPhone using Tapatalk