αφου θα εχει πουλμαν που θα πηγαινει απο και προς το αεροδρομιο απο το εκθεσιακο κεντρο , γιατι να σου βγει η γλωσσα ?Ξερει κανεις ποσο μακρια ειναι το εκθεσιακο απο την σταση του προαστιακου? Περπατιεται ή θα μας βγει η γλωσσα?
αφου θα εχει πουλμαν που θα πηγαινει απο και προς το αεροδρομιο απο το εκθεσιακο κεντρο , γιατι να σου βγει η γλωσσα ?Ξερει κανεις ποσο μακρια ειναι το εκθεσιακο απο την σταση του προαστιακου? Περπατιεται ή θα μας βγει η γλωσσα?
σεβαστη η αποψη και ρεαλιστικη να σου κανει καποιος ζημια στο σκυλο λογω ζηλιαςΜερλιν , και αν του πεταξει κανενας ηλιθιος τιποτα εκει μεσα?
Στην Γαλλια δεν ειχε γινει κατι παρομοιο αν θυμαμαι?
Επειδη και ο δικος μου στρεσαρεται σε κλειστο χωρο με πολλα σκυλια ,βγειτε κανα μισαωρο πριν διαγωνιστητε εξω να κανετε την βολτα σας , να χαλαρωσει ο σκυλος , αλλα η ταπεινη μου αποψη ειναι να μην μεινει εξω και μονο του.
Υγιές σκεπτικό, εντούτοις έτσι που μάς έχουν κάνει να τρέχουμε κοιτάμε να κόψουμε από παντού.Καλημερα. Το να παει καποιος και να μεινει καθ' ολη τη διαρκεια της εκδηλωσης θα ηταν οτι καλυτερο απο πολλες αποψεις. Πιθανολογω οτι λογω μειωμενων συμμετοχων εαν δεν υπαρχουν ασκοπες καθυστερησεις ο συνολικος χρονος θα ειναι λιγοτερος. Μου φαινεται απιθανο να μην δινουν το προγραμμα για αυτο το λογο παντως. Εαν συμβαινει κατι τετοιο, ισως εδω ισχυει το: "Ο σκοπος αγιάζει τα μέσα" Γιορτη ειναι παιδια, παμε με καλη διαθεση και βλεπουμε. Πριν λιγο καιρο θυμαμαι που δεν ξεραμε καν αν θα γινει εκθεση...
Καλη επιτυχια και καλη διασκεδαση σε ολους.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk