Χαχαχαχαχαχαααα... καλαααααα, δε το βλέπω ούτε για αστείο το βάθρο, αλλά "ο λόγος σου με χόρτασε και το ψωμί σου φά' το" που λεει και ο καλός λαός!!!Η Νεφέλη είναι μπροστά από την ηλικία της. Το έχει το θέμα της πασαρέλας.
Προβλέπω βάθρο
Χαχαχαχαχαχαααα... καλαααααα, δε το βλέπω ούτε για αστείο το βάθρο, αλλά "ο λόγος σου με χόρτασε και το ψωμί σου φά' το" που λεει και ο καλός λαός!!!Η Νεφέλη είναι μπροστά από την ηλικία της. Το έχει το θέμα της πασαρέλας.
Προβλέπω βάθρο
χαχαχα εμείς τι να πούμε που θα πρέπει να κάνουμε επίδειξη κ δεν το'χω καθόλου με αυτά;Παιδιά... άσχετο, αλλά έχω κατααγχωθεί..... ούτε Πανελλαδικές να έδινα!!!!
Όλο σκέφτομαι.... κι αν εκείνο... κι αν το άλλο.... άστε που η Νεφέλη με τόσο κόσμο και τόσα σκυλιά (που θα θέλει να πάει σε όλα είμαι σίγουρη) θα τρέχει σκόρπια από δω κι από κι με εμένα να τροχάζω μόνη μου αντ' αυτής!!!!
Εγω δεν εχω σκαμπο, αν θελεις μου δανειζεις το ενα για τις ωρες που θα ειμαστε εκει.εγω μαζι με το μποξ θα κουβαλαω και 2-3 σκαμπο πλαστικα .... εαν εχει κανεις κανα τραπεζακι ειμαστε κομπλε
no problem.Εγω δεν εχω σκαμπο, αν θελεις μου δανειζεις το ενα για τις ωρες που θα ειμαστε εκει.
Έλααααααα... κλαίνε οι χήρες κλαίνε και οι παντρεμένες!!!!χαχαχα εμείς τι να πούμε που θα πρέπει να κάνουμε επίδειξη κ δεν το'χω καθόλου με αυτά;
Μην ανησυχείς, η πρώτη φορά είναι λίγο κάπως, μετά ποιος σε πιάνει!
τιποτα.αμα ντυθεις ,τι εκθεση θα ειναι?