Έκθεση Ομίλου Κυνοφίλων Αθηνών 7 & 8 Απριλίου 2012

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Η Νεφέλη είναι μπροστά από την ηλικία της. Το έχει το θέμα της πασαρέλας.
Προβλέπω βάθρο:):):)
Χαχαχαχαχαχαααα... καλαααααα, δε το βλέπω ούτε για αστείο το βάθρο, αλλά "ο λόγος σου με χόρτασε και το ψωμί σου φά' το" που λεει και ο καλός λαός!!! :D

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Παιδιά... άσχετο, αλλά έχω κατααγχωθεί..... ούτε Πανελλαδικές να έδινα!!!!

Όλο σκέφτομαι.... κι αν εκείνο... κι αν το άλλο.... άστε που η Νεφέλη με τόσο κόσμο και τόσα σκυλιά (που θα θέλει να πάει σε όλα είμαι σίγουρη) θα τρέχει σκόρπια από δω κι από κι με εμένα να τροχάζω μόνη μου αντ' αυτής!!!!
χαχαχα εμείς τι να πούμε που θα πρέπει να κάνουμε επίδειξη κ δεν το'χω καθόλου με αυτά; :p

Μην ανησυχείς, η πρώτη φορά είναι λίγο κάπως, μετά ποιος σε πιάνει!:D

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Ξεθαψα μια σπαστη πολυθρονα καμπινγκ με υποποδιο.:cool:
Ε ρε μεγαλεια , κερναω ξαπλες.:p

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Παιδια καλη επιτυχια σε ολους!!! Ελπιζω να γνωρισω μερικους και απο κοντα την Κυριακη... Απο τα σκυλια σας δηλαδη γιατι αλλιως σωθηκα! Εγω θα ειμαι απλος θεατης! Και παλι καλη επιτυχια! :)

Etna

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2011
167
1
εγω μαζι με το μποξ θα κουβαλαω και 2-3 σκαμπο πλαστικα .... εαν εχει κανεις κανα τραπεζακι ειμαστε κομπλε :p

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
εγω μαζι με το μποξ θα κουβαλαω και 2-3 σκαμπο πλαστικα .... εαν εχει κανεις κανα τραπεζακι ειμαστε κομπλε :p
Εγω δεν εχω σκαμπο, αν θελεις μου δανειζεις το ενα για τις ωρες που θα ειμαστε εκει.

Etna

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2011
167
1
Εγω δεν εχω σκαμπο, αν θελεις μου δανειζεις το ενα για τις ωρες που θα ειμαστε εκει.
no problem.
θα σου στειλω με πμ το κινητο μου για να βρεθουμε στην εκθεση ;)

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Τακη μου που να χωρεσει ο προεδρος στην πολυθρονα , παλι καλα να λεει που τον πηγαινω και σε εκθεσεις να δει πως ειναι τα αλλα σκυλια.:D
Θα την φερω για τον Γριφο γιατι τα κοριτσια του τον τρεχουν ασχημως ασχημα , να ξαποστασει το παλικαρι.:p
Γριφε , παρε το Π και δεσε τους οδηγους πανω να σου πεταξω μπροστα μια γατα να ανεβασω βιντεο Π epic fail.](*,)

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
χαχαχα εμείς τι να πούμε που θα πρέπει να κάνουμε επίδειξη κ δεν το'χω καθόλου με αυτά; :p

Μην ανησυχείς, η πρώτη φορά είναι λίγο κάπως, μετά ποιος σε πιάνει!:D
Έλααααααα... κλαίνε οι χήρες κλαίνε και οι παντρεμένες!!!!
Τι ανάγκη έχεις ρε Νατάσσα εσύ με το κατσίκι σου.... μια χαρά θα τα πάτε, μακάρι να έκανα κι εγώ agility!!! :D

Ασχετο επίσης...... αλλά πρωτάρα βλέπετε πρέπει να μου λύσετε τις απορίες.... τι φοράνε στις εκθέσεις ρε παιδιά????
Γιατί εγώ με φουστίτσα και φουστανάκι δεν σκάω μύτη που να με παρακαλάνε!!! :p

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
[h=6]ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Ο ΟΚΑ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ METROPOLITAN EXPO ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ 25 ΘΕΣΕΩΝ...(Υπάρχει ειδική στάση βγαίνοντας από τον Προαστιακό αεροδρομίου για το εκθεσιακό)
Ενημερώστε τους φίλους σας...

Από το ΔΣ
[/h]