Έκθεση Ομίλου Κυνοφίλων Αθηνών 7 & 8 Απριλίου 2012

Handlergr

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2009
313
0
Athens, Greece
O Όμιλος Κυνοφίλων Αθηνών (Ο.Κ.Α.) διοργανώνει διπλή Διεθνή Έκθεση Σκύλων το Σαβ/κο 7 & 8 Απριλίου στο MEC Παιανίας, στα πλαίσια της DIANA.
Το πρόγραμμα της έκθεσης:
Σαββάτου OKA Sav..jpg

Κυριακής
OKA Kyr..jpg

Περισσότερες πληροφορίες σύντομα στο oka.gr

Last edited by a moderator:

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Στα πλαίσια της Diana μια ειδική με τον Frank Kane νομίζω οτι θα ήταν απολύτως επιθυμητή.

Handlergr

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2009
313
0
Athens, Greece
O κος Frank Kane, είναι εξαιρετικός κριτής, για αυτό τον είχαμε καλέσει εμείς στην ειδική του Ομίλου το 2003. Οι κριτές που έχει βάλει ο ΟΚΑ να κρίνουν τα Ριτρίβερ είναι είναι εξίσου πολύ καλοί γνώστες των φυλών μας. Πιθανόν να γίνει ειδική με αυτόυς, όπως έχει ξανακάνει Όμιλος Ριτρίβερ στον ΟΚΑ. Σήμερα είδαμε και εμείς του κριτές, θα κάνουμε ΔΣ και θα σας ανακοινώσουμε σύντομα την απόφαση.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Και ο Αγγλος κριτης στην ομαδα 3 την Κυριακη...:cool:

Επειδη δεν ξερω, ο χωρος διεξαγωγης ποιος ακριβως ειναι;

Handlergr

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2009
313
0
Athens, Greece
Και ο Αγγλος κριτης στην ομαδα 3 την Κυριακη...:cool:

Επειδη δεν ξερω, ο χωρος διεξαγωγης ποιος ακριβως ειναι;
Ο χώρος είναι το MEC Παιανίας, που βρίσκεται στα Γλυκά Νερά, Λεωφόρο Λαυρίου. Επίσης για τις φυλές των ομάδων 3 & 9, υπάρχει έξτρα έκθεση CAC εκείνο το Σαβ/κο στο ίδιο μέρος!

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Nice...ICE! (οριστε εκανα και ρημα! ) Εγώ θα σας επισκεφτώ έχω γύρω στα 3 χρόνια να πάω σε εκθεση, οπότε νομίζω οτι έφτασε η ώρα!

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
ice την κερκιδα σου την εχεις εξασφαλισει. Το αγχος σου διωξε γιατι θα περασει στο κροκοδειλακι σου ομως!!!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
ice την κερκιδα σου την εχεις εξασφαλισει. Το αγχος σου διωξε γιατι θα περασει στο κροκοδειλακι σου ομως!!!
greedy, Πιστευω οτι μεχρι τοτε θα εχει ηρεμησει λιγο και ο μικρος λογω ηλικιας και θα τον εχω δουλεψει και κάμποσο. Αν και εχω δει και εκθεσεις σε Δανια-Ολλανδια, staffies να αγριευονται μεταξυ τους μεσα στο χώρο της κρισης ενωπιον του κριτη. Ο ICE δεν θα κανει κατι τετοιο, αλλωστε θα τον εχω δεμενο! :p:paletas:

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Εδω τα σταφυ δεν εχουν και τοσο μεγαλο θεμα μεταξυ τους .Ολα θα πανε μια χαρα μην ανησυχεις.

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
εχθές ο ΟΚΑ είχε Γενική Συνελευση
Τα νεότερα είναι η DIANA δεν θα πραγματοποιηθεί, άρα είμαστε σε αναζήτηση νέου χώρου για την έκθεση, επίσης πάρθηκε η απόφαση λόγω της οικονομικής κρίσης να μειωθεί η τιμή της συμμετοχής στην έκθεση και ας υπάρχει ο κίνδυνος να "μπει μέσα" ο ΟΚΑ.

Οπότε προγραμματίστε απο νωρίς τα χρήματα για την συμμετοχή σας, άλλωστε οι κριτές είναι απο τους καλύτερους που υπάρχουν στον χώρο και ελπίζουμε σε αρκετές συμμετοχές.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Εγώ, ως ευχάριστο το βρίσκω, ότι δεν θα είναι μαζί με την Diana.
Λιγότερη μπίχλα, περισσότερη άνεση και ελπίζω καλύτερες συνθήκες.

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
@mareco συμφωνούμε απόλυτα, το πρόβλημα όμως είναι καθαρά οικονομικό, θα βρεθεί λύση όμως.

καλό θα ήταν όσοι είναι ενεργοί με τα κυνοφιλικά και μπορούν να προσφέρουν, να ζητήσουν να γίνουν μέλη του ΟΚΑ γιατί σε όλους σχεδόν στην συνελευση έχουν πια ασπρίσει τα μαλλιά τους.:D

Last edited: