Έκαστος στο είδος του............

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
Rottie

Το κατά πόσο ένας κτηνίατρος έχει τις γνώσεις και την εμπειρία και είναι αρμόδιος να κρίνει την καθαροαιμία του ζώου, είναι ένα θέμα που σηκώνει συζήτηση…
Κατά τη γνώμη μου δεν είναι. «Έκαστος στο είδος του»…
Thor-Nounou

Δεν μπορώ να πω οτι συμφωνώ απόλυτα με τα λεγόμενα σου...για ποιον λόγο ο κτηνίατρος να μην μπορεί να κρίνει την καθαρότητα

ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ ΘΕΜΑ.

Ακούω

perla

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
136
0
Από τα πολύ λίγα που ξέρω δεν ισχύει ότι για να πιστοποιηθεί η καθαροαιμία χρειάζεται ανάλυση DNA ?
Αν λέω βλακείες sorry :roll:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
μμμ.. έχω τσακωθεί για αυτό το θέμα, με μια πωλήτρια σε ένα petshop που μια κυρια ήθελε να πάρει westie και ρώταγε μέχρι ποσα κιλά πάνε και η πωλήτρια η οποια το έπαιζε και αρμόδια του είδους, της ειπε ότι πάνε μέχρι 4 κιλά..και της ειπα ότι είναι λάθος.. και κυμαίνονται γύρω στα 7!e εκεί παίχτηκε μια σφαγή γιατί εγώ
τις πρώτες γνώσεις μου τις πήρα από τον κτηνίατρο και αυτή ισχυριζόταν ότι ..(και τι ξέρει ο κτηνίατρος)..,μετα τo ταύτισα από τα βιβλία..και έβγαινε οτι ο κτηνίατρος μου έχει δίκιο..
Δεν ειναι αλωστε δυσκολο να δουμε αν τα σκυλια ειναι αναλογα της ρατσας τους ,μιας και αποιροι οι εισοδοι πληροφορησης..
Και πολλοι οι "τα ξερω ολα"και θα σου πω εγω που ειμαι ειδικος..
Τι σχολη βγαζουν αραγε ..,ποιοι τους χριζουν ειδικους..?
Αλλα ότι και να είναι, μου φαίνεται αδύνατον οι κτηνίατροι να μην ξέρουν από τα πρότυπα τις φυλης για πόλλους και διαφορους λόγους..,είναι σαν να λέμε ότι οι νοσοκόμες κάνουν καλύτερες ενέσεις από τους γιατρούς ενώ εκείνοι δεν μπορούν να βρούν ούτε φλέβα..,δεν ξέρω ..αλλα δεν μου κολλάει.. :roll:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Kango, έχεις δίκιο αλλά κατά το ήμισι ... γιατί:

Ο petshopάς ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, εκτός από το να πουλάει αξεσουάρ, τροφές, και κλουβιά ... ΟΥΤΕ ΚΑΝ αν αυτά είναι καλά ή όχι είναι ειδικός να πεί, εκτός κι αν δώσει παράδειγμα για έναν πελάτη, πώς βολεύτηκε με το τάδε κλουβί ας πούμε, ΚΑΙ ΟΥΤΕ για τροφές ...

Ο κτηνίατρος ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ να κρίνει μορφολογικά, να ξέρει πρότυπο φυλής, παρά μόνο να ξέρει ΚΑΠΟΙΑ (και αναλογα με το πόσο την ψάχνει) στατιστικά στοιχεία για τις ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ μίας φυλής, ή ΠΕΡΙΠΟΥ το πώς ανταποκρίνεται μία φυλή σε κάποιο φάρμακο ... ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ. Είναι όμως ο ειδικός στο τί θα κάνεις ια να σώσεις την ζωή του σκύλου σου, και πώς θα τον συντηρήσεις ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΤΡΟΦΗΣ, όπου το μόνο που πρέπει να συστήνει είναι ΚΑΛΗ τροφή και κάποιες ''ειδικές'' για εγχειρησμένα - κολίτιδες κλπ κλπ.

Ο ειδικός να σου μιλήσει για το πρότυπο μίας φυλής είναι ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΡΙΤΗΣ της φυλής αυτής ... και επειδή είναι λίγο δυσεύρετοι, αν και ο ΚΟΕ δίνει στοιχεία για όποιον ενδιαφέρεται, όλοι ρωτάνε τους εκτροφείς, οι οποίοι (ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ) δεν εξετάζονται από κανέναν ούτε πιστοποιούν πουθενά τις γνώσεις τους ... ο μόνος (πιο σίγουρος από τους άλλους) τρόπος να καταλάβουμε αν είμαστε τελείως άσχετοι ΠΟΣΟ ΓΝΩΣΤΗΣ της φυλής είναι ο εκτροφέας, είναι να δούμε πόσο καλά σκυλιά έχει, και επίσης αφού δεν ξέρουμε να κρίνουμε υποτίθεται, μπούσουλας είναι οι εκθέσεις που διακρίνεται ... και ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ. Να σου πώ μόνο ότι πολλοί που εμπλέκονται ακόμα και με ομίλους φυλής και φαίνονται ως εκτροφείς ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ, δυστυχώς ...

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ Ο ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΤΡΟΦΕΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ, ΟΥΤΕ Ο ΕΚΤΡΟΦΕΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ...

EKAΣΤΟΣ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ... ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
μπαίνω στον κτηνίατρο και επειδή τον ξέρω μου κάνει νόημα να μπω στο εξεταστήριο.

πάνω στο τραπέζι καραμαιμού ροτβαιλεροιδές.

ο δικός μου κτηνίατρος ξέριε 5 βασικά + ότι έχει επαφή με τα δικά μου.

ιδιοκ. Πως σου φαίνετε γιατρέ?????????

κτην. Εεεεεεεεεεεεε. ενντάξει καλό είναι.

ιδιοκ. Ε καλά . έψαξα. δεν το πήρα και έτσι

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

αυθεντικό ε????????????????????? (εδώ πάει το καραμαιμού που αναρωτηθήκατε στην αρχή)

κτην. Ε εντάξει . τα μάτια του είναι λίγο ανοικτόχρωμα (κίτρινα)

ιδιοκ. ναι αλλά είναι αυθεντικό. εεεεεεεεεεεεε?

κτην. εεεεεεεεεεεε. ναι. και το σώμα του είναι λίγο μακρύ.

κτην. εεεεεεεεεεεεεε. ναι βέβαια και το κεφάλι είναι κάπως μακρουλό.

κτην. εεεεεεεεεεε. ναι. βέβαια και τα χρώματα δεν είναι και πολύ σωστά.

κτην. Ε ΝΑΙ. ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΕΊΝΑΙ

ιδιοκ. ε αφού σου είπα . το έψαξα.

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

και το καλύτερο . το πήρα και μόνο 50 ευρά

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
denis said:
Kango, έχεις δίκιο αλλά κατά το ήμισι ... γιατί:

Ο petshopάς ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, εκτός από το να πουλάει αξεσουάρ, τροφές, και κλουβιά ... ΟΥΤΕ ΚΑΝ αν αυτά είναι καλά ή όχι είναι ειδικός να πεί, εκτός κι αν δώσει παράδειγμα για έναν πελάτη, πώς βολεύτηκε με το τάδε κλουβί ας πούμε, ΚΑΙ ΟΥΤΕ για τροφές ...

Ο κτηνίατρος ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ να κρίνει μορφολογικά, να ξέρει πρότυπο φυλής, παρά μόνο να ξέρει ΚΑΠΟΙΑ (και αναλογα με το πόσο την ψάχνει) στατιστικά στοιχεία για τις ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ μίας φυλής, ή ΠΕΡΙΠΟΥ το πώς ανταποκρίνεται μία φυλή σε κάποιο φάρμακο ... ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ. Είναι όμως ο ειδικός στο τί θα κάνεις ια να σώσεις την ζωή του σκύλου σου, και πώς θα τον συντηρήσεις ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΤΡΟΦΗΣ, όπου το μόνο που πρέπει να συστήνει είναι ΚΑΛΗ τροφή και κάποιες ''ειδικές'' για εγχειρησμένα - κολίτιδες κλπ κλπ.

Ο ειδικός να σου μιλήσει για το πρότυπο μίας φυλής είναι ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΡΙΤΗΣ της φυλής αυτής ... και επειδή είναι λίγο δυσεύρετοι, αν και ο ΚΟΕ δίνει στοιχεία για όποιον ενδιαφέρεται, όλοι ρωτάνε τους εκτροφείς, οι οποίοι (ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ) δεν εξετάζονται από κανέναν ούτε πιστοποιούν πουθενά τις γνώσεις τους ... ο μόνος (πιο σίγουρος από τους άλλους) τρόπος να καταλάβουμε αν είμαστε τελείως άσχετοι ΠΟΣΟ ΓΝΩΣΤΗΣ της φυλής είναι ο εκτροφέας, είναι να δούμε πόσο καλά σκυλιά έχει, και επίσης αφού δεν ξέρουμε να κρίνουμε υποτίθεται, μπούσουλας είναι οι εκθέσεις που διακρίνεται ... και ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ. Να σου πώ μόνο ότι πολλοί που εμπλέκονται ακόμα και με ομίλους φυλής και φαίνονται ως εκτροφείς ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ, δυστυχώς ...

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ Ο ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΤΡΟΦΕΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ, ΟΥΤΕ Ο ΕΚΤΡΟΦΕΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ...

EKAΣΤΟΣ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ... ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ
Καλά στην περίπτωση που ανέφερα αυτή το έπαιζε ειδικός ..δεν ήταν ο ιδιοκτητης αλλα και καλά σύμβουλος για το τι κουτάβι θα πάρεις ,σε πολύ γνωστό "καυτό.." petshop..
απλά πολλοί το παίζουν γνωστες και ειδικοί και εγώ προσωπικά δεν έχω συναντήσει κάποιον που πραγματικά να είναι ειδικός πάνω στο αντικείμενο..
Βεβαια εγώ εννοούσα αν υπάγεται στην φυλη και όχι για το αν θα πάρει μέρος σε εκθέσεις..
Απλά μου φαίνεται λίγο υπερβολικό να δείχνεις σε έναν κτηνίατρο ένα χάσκι και να σου λέει ότι είναι ντόπερμαν..τώρα αν είναι
ένα πόντο πιο ψιλό η ένα πόντο πιο κοντό..δεν θα πούμε ότι δεν υπάγεται στην ράτσα ,αλλα ότι
δεν είναι στο ιδανικο πρότυπο τις φυλης..,δηλαδή όχι ότι οι κτηνίατροι δεν ξέρουν και από ράτσες..έτσι δεν είναι..?αλλα όχι ότι μπορούνε να είναι και κριτές σε μια έκθεση!σωστά? :roll:

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
xaxaxaxa
xaxaxaxa ελιωσααααααα :lol:
παλι καλα ηταν εκπαιδευμενος ο δικος σου.
ο δικος μας θα ελεγε "χμμ,κορυφαιο δειγμα"!!!!!!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
MAΚΗΣ said:
κτην. Ε εντάξει . τα μάτια του είναι λίγο ανοικτόχρωμα (κίτρινα)
κτην. εεεεεεεεεεεε. ναι. και το σώμα του είναι λίγο μακρύ.
κτην. εεεεεεεεεεεεεε. ναι βέβαια και το κεφάλι είναι κάπως μακρουλό.
κτην. εεεεεεεεεεε. ναι. βέβαια και τα χρώματα δεν είναι και πολύ σωστά
κτην. Ε ΝΑΙ. ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΕΊΝΑΙ
Τον δικό μου εξέταζε ο κτηνίατρος σου ΜΑΚΗ? :lol: :lol: :lol:

Κατά τα άλλα την γνώμη μου την είπα… Για μένα η πλειοψηφία των κτηνίατρων δεν έχει ούτε την εμπειρία, ούτε τις γνώσεις, ούτε την αρμοδιότητα να κρίνει την καθαροαιμία ενός ζώου. Τους λόγους τους εξήγησε αναλυτικά ο Denis.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
kango1

Απλά μου φαίνεται λίγο υπερβολικό να δείχνεις σε έναν κτηνίατρο ένα χάσκι και να σου λέει ότι είναι ντόπερμαν
το θέμα δεν είναι να ξεχωρίσει το χάσκυ από το ντόμπερμαν.

το θέμα είναι να ξεχωρίζει το χάσκυ από το χασκοειδές και το ντόμπερμαν από το ντομπερανοειδές.

δηλαδή εσύ πιστεύεις 'οτι θα πάω σε κτηνίατρο να κάνω εμβόλια και θα μπου πει τι ράτσα είναι αυτό το κουτάβι
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

ή αυτά :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

δεν νομίζω [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Απλά μου φαίνεται λίγο υπερβολικό να δείχνεις σε έναν κτηνίατρο ένα χάσκι και να σου λέει ότι είναι ντόπερμαν..
Eίχα μεσολαβήσει (ως μεγάλος εκτροφέας :lol: :lol: ) στην αγορά ενός Αγκλικού bulldog ... o φίλος μου το πάει στην (ΤΟΤΕ) κτηνίατρό μου ...
μεταπτυχιακά στην Γερμανια κλπ κλπ και πολύ πελατεία ...

- Γεια σας, ήρθαμε να κάνουμε εμβόλια κλπ

-ΕΜΒΟΛΙΑ?? Το σκυλί αυτό την βγάζει δεν την βγάζει μέχρι το βράδυ ...

-Γιατί???

-Είναι σίγουρα παραμορφωμένο, μπορεί και τερατογενές, σίγουρο πρόβλημα καρδιάς, αναπνευστικού, και ραχίτιδα - στραβά πόδια κλπ κλπ
ξεχάστε τα εμβόλια, να αρχίσουμε τα ''χοντρά'' ...

-Μα ... σίγουρα? Ο Denis το διάλεξε, τον ξέρετε κλπ ...

-Ο Denis διάλεξε αυτό το κουτάβι? Δεν μπορεί! ΕΓΩ ΠΙΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ BOXER ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ!!!

-Μα ... bulldog είναι ... !

-ΒΓΑΖΕΙ ΒΙΒΛΙΟ - ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΔΙΠΛΑ!! - ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ - ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ !!

-και άλλη περίπτωση που γιατρός έχει κάνει ότι υπάρχει και δεν υπάρχει περί καρδιάς σε Chow ... (μπλέ γλώσσα)

-επίσης 1 ασπιρίνη σε γιορκσάιρ 3 κιλά ...

επίσης ....

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
πάντως για μένα ο βαθμός της καθαροαιμίας έχει τα στάδια του..,είναι διαφορετικό να κρίνουμε αν ένα χάσκι είναι χάσκι και όχι ημίαιμο,πράγμα που νομίζω δεν θέλει ιδιαίτερες γνώσεις..,με το να κρινουμε τον βαθμο της καθαροαιμιας και το ποιος πραγατικα είναι αρμόδιος να το κρίνει ..,που στην ουσία γι αυτο υπάρχουν και οι εκθέσεις μορφολογίας..,για μένα είναι απαράδεκτο οι κτηνίατροι να μην μπορούν να ξεχωρίσουν τουλάχιστον αν ένα σκυλί είναι ημίαιμο η όχι..πραγμα που προσωπικα δεν μου εχει τυχει..ευτυχώς.. :p

BasKal

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2007
423
2
Το "κυνοφιλικο κενο" στη χωρα μας ειναι πολυ μεγαλο για να μπαλωθει - εστω και απο τον ΚΟΕ. Αλλωστε υπαρχει τεραστιο συμφερον για να μην μπαλωθει ποτε-πως αλλιως θα υπηρχε "αγορα" για το καθε λογης "εμπορευμα";
Anyway, μερικοι κτηνιατροι μπορει να καταλαβουν την καθαροαιμια, οχι την ποιοτητα, τουλαχιστο για τις δημοφιλεις φυλες.
Μερικοι γενικοι κριτες επισης και μαλιστα και για ασυνηθεις φυλες. Ειδικοι κριτες και εκτροφεις συγκεκριμενων φυλων, ναι σιγουρα, οσον αφορα την συγκεκριμενη φυλη.
Οι πετσοπαδες δεν εχουν καμμια δουλεια μ'αυτα τα πραγματα...

Kango, oι εκθεσεις δεν ερχονται να κρινουν τον "βαθμο καθαροαιμιας" - δεν μιλαμε για οινοπνευματωδη- αλλα την ποιοτητα κατα τεκμηριο καθαροαιμων...

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
kango1

πάντως για μένα ο βαθμός της καθαροαιμίας έχει τα στάδια του.
τι εννοείς?

ότι ένα σκυλί είναι 50% καθαρόαιμο το άλλο 80% καθαρόαιμο και το άλλο 100% καθαρόαιμο???

αυτό έχεις καταλάβει ότι είναι οι εκθέσεις μορφολογίας :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

BasKal

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2007
423
2
Kango, "βαθμος καθαροαιμιας" δεν υπαρχει. Υπαρχουν καθαροαιμοι σκυλοι και μη καθαροαιμοι. Η μιγαδοποιηση αποκλειει την "καθαροαιμια".

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
denis said:
Απλά μου φαίνεται λίγο υπερβολικό να δείχνεις σε έναν κτηνίατρο ένα χάσκι και να σου λέει ότι είναι ντόπερμαν..
Eίχα μεσολαβήσει (ως μεγάλος εκτροφέας :lol: :lol: ) στην αγορά ενός Αγκλικού bulldog ... o φίλος μου το πάει στην (ΤΟΤΕ) κτηνίατρό μου ...
μεταπτυχιακά στην Γερμανια κλπ κλπ και πολύ πελατεία ...

- Γεια σας, ήρθαμε να κάνουμε εμβόλια κλπ

-ΕΜΒΟΛΙΑ?? Το σκυλί αυτό την βγάζει δεν την βγάζει μέχρι το βράδυ ...

-Γιατί???

-Είναι σίγουρα παραμορφωμένο, μπορεί και τερατογενές, σίγουρο πρόβλημα καρδιάς, αναπνευστικού, και ραχίτιδα - στραβά πόδια κλπ κλπ
ξεχάστε τα εμβόλια, να αρχίσουμε τα ''χοντρά'' ...

-Μα ... σίγουρα? Ο Denis το διάλεξε, τον ξέρετε κλπ ...

-Ο Denis διάλεξε αυτό το κουτάβι? Δεν μπορεί! ΕΓΩ ΠΙΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ BOXER ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ!!!

-Μα ... bulldog είναι ... !

-ΒΓΑΖΕΙ ΒΙΒΛΙΟ - ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΔΙΠΛΑ!! - ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ - ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ !!

-και άλλη περίπτωση που γιατρός έχει κάνει ότι υπάρχει και δεν υπάρχει περί καρδιάς σε Chow ... (μπλέ γλώσσα)

-επίσης 1 ασπιρίνη σε γιορκσάιρ 3 κιλά ...

επίσης ....
καλα εδω ακουσαμε και περιπτωσεις σε ακτινογραφια οτι εχει ογκο.. και ηταν η καρδια..τι ειναι αυτοι ..γιατροι..
Απλα μην το κανουμε και κανονα ..,για μενα αυτοι που δεν ξερουν ειναι για την πυρα ,γιατι θα επιρεασουν και αλλους τομεις..
που τους αφορα ΑΜΕΣΑ..

καποιοι ειναι πιο καλοι απο καποιους αλλους..,η μαλλον καποιοι ειναι ασχετοι..
δηλαδη μην καψουμε με τα ξερα και τα χλωρα...

:wink:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
καποιοι ειναι πιο καλοι απο καποιους αλλους..,η μαλλον καποιοι ειναι ασχετοι..
δηλαδη μην καψουμε με τα ξερα και τα χλωρα...
OΛΟΙ ΟΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΠΟ ΦΥΛΕΣ, ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ... αν με εμπιστευτείς να κάνω στείρωση στο ζώο σου, θα δεχτώ αυτό που μου λές ... :wink: