Έκαστος στο είδος του............

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
sir-elric said:
lone wolf said:
Προσωπικά στην αναγνώριση σκύλων είχα πάρει D το μοναδικό!!! Αλλά όχι σας ρωτάω πόσοι από εσάς γνωρίζετε την ράτσα καταχούλα;;; :D
σοβαρα δεν τα ηξερες?

Και ΝΑΙ sir-erlic δεν την ηξερα την ράτσα!!!! :cry: :evil: :)

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
lone wolf said:
Και ΝΑΙ sir-erlic δεν την ηξερα την ράτσα!!!! :cry: :evil: :)
ειδες για να μην ασχολησε με τις αμερικανικες φυλες!

γιατι οι κτηνιατροι πρεπει να ξερουν την μορφολογια ενος σκυλου ? την ανατομια χρειαζεται να ξερουν ! αλλο το ενα αλλο το αλλο!

συνηθως οι κτηνιατροι ειναι ασχετοι και επικινδυνοι για τετοια θεματα (εδω ειναι ασχετοι στα τις επιστημης τους)

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
Αγαπημένε μου sir-erlic τα ίδια λέμε.... οι κτηνίατροι μόνο την ανατομία πρέπει να ξέρουν.... αλλά σε βάθος... :lol:

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Νομίζω ότι είναι τυχερός όποιος ιδιοκτήτης τύχει να βρει κτηνίατρο με γνώσεις πάνω στη φυλή.

Ο έμπειρος εκτροφέας είναι ίσως σε θέση να κάνει μία πρώτη διάγνωση, και να δώσει στον γιατρό συγκεκριμένες πληροφορίες ώστε να τον διευκολύνει. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να κάνει μια εγχείρηση.

Ο γιατρός που έχει μάθει γενικά για όλα τα ζώα (πτηνά, ερπετά, έντομα, θηλαστικά) νομίζω ότι πρέπει να έχει ασχοληθεί από μόνος του. Δε νομίζω ότι στο πανεπιστήμιο κάνουν μαθήματα μορφολογίας για σκύλους. Πιο πιθανό να ξέρει να κάνει τεχνητή γονιμοποίηση σε μια αγελάδα παρά να κρίνει μορφολογία.

Ρόλοι σαφώς διακριτοί, άμεση συνεργασία, ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών.