Έκαστος στο είδος του............

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
denis said:
πάντως για μένα ο βαθμός της καθαροαιμίας έχει τα στάδια του
Mπορείς να του δώσεις ότι στάδια θέλεις, αφού είναι δικός σου όρος! 8)
ναι καλα..συγουρα..δικος μου ειναι.. θα παω να τον καταχωρισω.... :lol: :lol:

το ειπα με την σκέψη ότι δεν μπορεί όλα τα σκυλάκια να πάρουν τον πρώτο τίτλο στις εκθέσεις όσον αφορά την ανατομία..,έτσι νομίζω και εκεί βασίστηκα..
:wink:

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Παντος ουτε και οι κριτες δεν ξερουν παντα!
Εχω τυχει πολλες φορες σε Allrounder η ακομα και κριτη για την ομαδα 9 που δεν ηξερε καθολου το πρωτυπο φυλης, ουτε καν τα ελλατοματα για αποκλεισμο και τα βαρια ελλατοματα, και ετσι βλεπαμε πχ, καταμαυρα γαλλικα, χωρις ιχνος ραβδοσεις με CAC/ CACIB!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
ναι αλλα εμενα ο μκρος ,μου εχει πει ο κτηνιατρος οτι ειναι original,ατομα τα οποια εχουν παρει τα westie τους διακρησεις ,μου εχουν πει οτι ειναι original..,αν τελικα ειναι.. δεν θα εχει δικιο ο κτηνιατρος..
ενταξυ μερικες φορες μιλαμε και απο προσωπικες εμπειριες.. :(

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Εχω τυχει πολλες φορες σε Allrounder η ακομα και κριτη για την ομαδα 9 που δεν ηξερε καθολου το πρωτυπο φυλης, ουτε καν τα ελλατοματα για αποκλεισμο και τα βαρια ελλατοματα, και ετσι βλεπαμε πχ, καταμαυρα γαλλικα, χωρις ιχνος ραβδοσεις με CAC/ CACIB!
Frenchie μην το μπλεκειιιιιις!! Πάνω που πάμε να βγάλουμε άκρη!!

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
ναι αλλα εμενα ο μκρος ,μου εχει πει ο κτηνιατρος οτι ειναι original,ατομα τα οποια εχουν παρει τα westie τους διακρησεις ,μου εχουν πει οτι ειναι original..,αν τελικα ειναι.. δεν θα εχει δικιο ο κτηνιατρος..
ενταξυ μερικες φορες μιλαμε και απο προσωπικες εμπειριες..
Βαλτή είσαι?

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
denis said:
Frenchie μην το μπλεκειιιιιις!! Πάνω που πάμε να βγάλουμε άκρη!!
να κανο εδιτ :wink: :D

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
ΜΑΚΗΣ said:
kango1

πάντως για μένα ο βαθμός της καθαροαιμίας έχει τα στάδια του.
τι εννοείς?

ότι ένα σκυλί είναι 50% καθαρόαιμο το άλλο 80% καθαρόαιμο και το άλλο 100% καθαρόαιμο???

αυτό έχεις καταλάβει ότι είναι οι εκθέσεις μορφολογίας :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
γραφω πολυ αργα και δεν τα προλαβαινω ολα,δεν ειπα ποτε κατι τετοιο..,
μιλαω καθαρα απο προσωπικη εμπειρια,στην αρχη της συζητησεις ειπα νομιζω..αρα δεν ειμαι συγουρη..,δεν μιλαω γενικα..,τυχενει το παραδιγμα που εχω να γνωριζει απο φυλες,θεωρω απαραδεκτο να μην γνωριζουν οι κτηνιατροι..αποψη μου..!δεν ειπα ποτε οτι γνωριζω απο εκθεσεις..,λεω απλα
την αποψη μου οπως εγω αντιλαμβανομαι τα πραγματα..,χωρις να ειμαι συγουρη οτι εχω και δικιο..απλα συζηταμε..
:wink:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Γιατί? ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ είναι να λένε ότι γνωρίζουν ... δεν είναι υποχρεωμένοι ούτε δικαίωμα έχουν να είναι κριτές μορφολογίας ... ούτε γνωρίζουν ... άντε, ροτ-ντοπερμαν κλπ να έχουν δεί ... αν τους πάω ένα Norfolk terrier??
ημίαιμο δεν θα το πούν??

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
Υπάρχουν πάνω από 400 ράτσες σκύλων πως να τις γνωρίζεις όλες όσο και να ασχολείσαι με τα κυνολογικά...

Προσωπικά στην αναγνώριση σκύλων είχα πάρει D το μοναδικό!!! Αλλά όχι σας ρωτάω πόσοι από εσάς γνωρίζετε την ράτσα καταχούλα;;; :D

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
kango1 said:
Και πια ηταν τα ατομα που ξερει ο κτινιατρος σου, που τα Westie τους πηραν διακρισεις?
Για ελλαδα μιλαει?
Εδω στης εκθεσεις μονο η Μιτσι και η παρεα της παει με Westie!
Και τα 80% τον σκυλων, αν δεν ειναι δικιας της ιδιοκτησιας, ειναι εκτροφης της.

το ηπα με την σκέψη ότι δεν μπορεί όλα τα σκυλάκια να πάρουν τον πρώτο τίτλο στις εκθέσεις όσον αφορά την ανατομία..,έτσι νομίζω και εκεί βασίστηκα..
Το να μην ανταποκρινεται ενας σκυλος σε ολα τα σημεια στο πρωτυπο της φυλης του, δεν παει να πει, οτι δεν ειναι καθαροαιμος.
Επισης και το αντιθετο.
Εγω ξερω σκυλο που μοιαζει παρα πολυ με κανις, αλλα η μανα του ειναι ιμιαιμι με ισιο μαλλι- ετυχε και πετυχε- αλλα δεν ειναι παντα ετσι!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
denis said:
Γιατί? ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ είναι να λένε ότι γνωρίζουν ... δεν είναι υποχρεωμένοι ούτε δικαίωμα έχουν να είναι κριτές μορφολογίας ... ούτε γνωρίζουν ... άντε, ροτ-ντοπερμαν κλπ να έχουν δεί ... αν τους πάω ένα Norfolk terrier??
ημίαιμο δεν θα το πούν??
απαράδεκτο με την εννιά ότι κάθε φυλη έχει διαφορετικές ευπάθειες και σωματοδομή που υποθέτω πως είναι πολύ χρήσιμες για την κτηνιατρικη..αλλα και πάλι τονίζω..υποθέτω.. (γιατί νομίζω parexougoume και εύκολα) :oops:

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
lone wolf said:
Υπάρχουν πάνω από 400 ράτσες σκύλων πως να τις γνωρίζεις όλες όσο και να ασχολείσαι με τα κυνολογικά...

Προσωπικά στην αναγνώριση σκύλων είχα πάρει D το μοναδικό!!! Αλλά όχι σας ρωτάω πόσοι από εσάς γνωρίζετε την ράτσα καταχούλα;;; :D
Το Catahoula Leopard= εγω το γνωριζω!
Εχω δει στο Dortmund- πολλα χρονια πριν, εκαναν παρουσιαση σπανιων φυλων. Ειχαν και τα Thai Ridgeback και αλλα περιεργα που δεν τα θυμαμαι τωρα.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
FrenchieFan said:
kango1 said:
Και πια ηταν τα ατομα που ξερει ο κτινιατρος σου, που τα Westie τους πηραν διακρισεις?
Για ελλαδα μιλαει?
Εδω στης εκθεσεις μονο η Μιτσι και η παρεα της παει με Westie!
Και τα 80% τον σκυλων, αν δεν ειναι δικιας της ιδιοκτησιας, ειναι εκτροφης της.

μα δεν ειπα οτι ειναι απο τον κτηνιατρο μου..,δεν ξερω αν ενοουσαν Ελλαδα δεν ρωτησα..,ειναι γνωστοι της μητερας μου που τον ειχαν δει οταν τον πρωτοβρηκα..,δεν εχω ασχοληθει με εκθεσεις και ουτε θελω εκτος απο πριν 17χρονια για bea1 και ειμουνα 11χρονων..

το ηπα με την σκέψη ότι δεν μπορεί όλα τα σκυλάκια να πάρουν τον πρώτο τίτλο στις εκθέσεις όσον αφορά την ανατομία..,έτσι νομίζω και εκεί βασίστηκα..
Το να μην ανταποκρινεται ενας σκυλος σε ολα τα σημεια στο πρωτυπο της φυλης του, δεν παει να πει, οτι δεν ειναι καθαροαιμος.
Επισης και το αντιθετο.
Εγω ξερω σκυλο που μοιαζει παρα πολυ με κανις, αλλα η μανα του ειναι ιμιαιμι με ισιο μαλλι- ετυχε και πετυχε- αλλα δεν ειναι παντα ετσι!
ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο εννοουσα FrenchieFan!!!!!!μαλλον δεν το εθεσα καλα.. :wink:

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
lone wolf said:
σοβαρα δεν τα ηξερες?

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
denis said:
water dog είναι? Αν ναι, πείτε μου να λέω ότι κάτι ξέρω, και μετά κοιτάω και net ... μην κλέψω από τώρα ... :D
oxi κυνηγοσκυλο ειναι !για μεγαλα! κακο φτοιαξα !!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
denis said:
Για ελλαδα μιλαει?
:lol: :lol:
μα δεν ειπα οτι ειναι απο τον κτηνιατρο μου..,δεν ξερω αν ενοουσαν Ελλαδα δεν ρωτησα..,ειναι γνωστοι της μητερας μου που τον ειχαν δει οταν τον πρωτοβρηκα..,δεν εχω ασχοληθει με εκθεσεις και ουτε θελω εκτος απο πριν 17χρονια για bea1 και ειμουνα 11χρονων..

δεν ξερω να κανω καλα quote..το εγραψα και πριν αλλα βγηκε σαν quote..

Δεν εχω γνωσεις πανω στα θεματα γνησιοτητας, συγουρα οι εκτροφεις εχουν να πουν πολλα πανω στο θεμα..
Αυτο που ηθελα να πω ,το ειπε ακριβως η φρανσιφαν..μαλλον εγω δεν μπορουσα να το κανω κατανοητο.. :oops: