Ναι αν και δεν ήθελα να το σκέφτομαι γιατί έχω πεθάνει στο άγχος ΧΑΧΑΧΑ… Σήμερα, μετά από μήνες, μου είπαν ακριβώς τις ημέρες που μένουν. Ακόμα να συνέλθω.νομίζω δίνεις πανελλήνιες σε 1 μήνα σωστά?????
Καλύτερα, να ξεμπερδεύεις. Κ να ξεκινησει το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής σου ακριβώς μετά την λήξη του τελευταίου μαθήματος. Η Αρυα θα σου φέρει γουριΝαι αν και δεν ήθελα να το σκέφτομαι γιατί έχω πεθάνει στο άγχος ΧΑΧΑΧΑ… Σήμερα, μετά από μήνες, μου είπαν ακριβώς τις ημέρες που μένουν. Ακόμα να συνέλθω.
Ναι αυτό σκέφτομαι και εγώ. Ανυπομονώ κιόλας, ακόμη και αν με τρομάζει αυτή η στιγμή. Σκέφτομαι πως θα κάνω πράγματα που δεν προλάβαινα να κάνω φέτος και σίγουρα θα ήθελα να αφιερώσω παραπάνω χρόνο στην σχέση μου με την Άρυα. Έχω κάνει μερικά πλάνα για μεγαλύτερες βόλτες και παιχνίδι έξω… Και βλέπουμε όταν έρθει η ώρα…Καλύτερα, να ξεμπερδεύεις. Κ να ξεκινησει το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής σου ακριβώς μετά την λήξη του τελευταίου μαθήματος. Η Αρυα θα σου φέρει γουρι
4 σαββατα μετά απ αυτό...σήμερα μου το πε η δικια μου. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!!Ναι αν και δεν ήθελα να το σκέφτομαι γιατί έχω πεθάνει στο άγχος ΧΑΧΑΧΑ… Σήμερα, μετά από μήνες, μου είπαν ακριβώς τις ημέρες που μένουν. Ακόμα να συνέλθω.
Αχ Παναία μου, πρωί πρωί!!!Έχω έρθει Αθήνα αυτές τις ημέρες και πήγα επιτέλους στο Pet City που τόσο ήθελα
Αχ γιατί; Δεν έπρεπε; Μου το πρότειναν. Do tell…Αχ Παναία μου, πρωί πρωί!!!
Λυπήσου μεεεεε
Χριστέ μου, ευχαριστώ για την ενημέρωση, δεν είχα ιδέα.Η αλυσίδα με τις πιο πολυπληθείς βιτρίνες "εμπορευμάτων" στην Ελληνική αγορά, επί σειρά ετών!
Τα τελευταία χρόνια δεν τα έχουν βέβαια φάτσα φόρα, αλλά πολύ αμφιβάλλω ότι έχουν αλλάξει εμπορική νοοτροπία.
Ειλικρινά, δεν έχω καταλάβει. Τους σκύλους σίγουρα. Αλλά δεν πετύχαμε σκύλους στην προηγούμενη βόλτα. Με το που βγαίνουμε έξω, μπαίνει σε μια κατάσταση alert. Βαριανασαίνει, γαβγίζει, δεν παίρνει λιχουδιές, τίποτα.Πες με δύο λέξεις, για να μην ξαναδιαβάσω τις προηγούμενες 13 σελίδες, τι φοβάται.
Με παιχνίδια έχω δοκιμάσει ναι. Με squeaky toy δεν θυμάμαι. Πάντως αδιαφορεί και για αυτά. Και στο σπίτι δηλ. δεν τα γουστάρει και την τρομάζουν πιο πολύ.με squeaky toy δοκιμασες?