αγορινα, ειμαι ο τελευταιος ανθρωπος που θα πει οχι στο κατα ποσο ενας σκυλος και δη κυριαρχικος πρεπει να εκπαιδευεται...ξερεις την ενασχοληση μου με το "σπορ" αλλωστε...
απο κει και περα προτιμω, οποιαδηποτε μερα της εβδομαδας τον κουρο, η οποινδηποτε κουρο που θελει και εχει εναν ανεκπαιδευτο σκυλο φονια ,ξερει τι εχει και γι αυτο τον εχει απομονωμενο,χωρις επαφες με κοσμο και μαντρωμενο για να μην γινει μαλακια εκτος του χωρου του,συγκριτικα με τον καθε τυχαιο που παιρνει ροτβαιλερ,τσοπανη,πρεσα κλπ. το δουλευει με μπαλακοκροκετα,το βγαζει βολτα με το αλυσιδακι λαιμου της γκομενας του η τον αμολαει,διαρρηγνυοντας παραλληλα τα ιματια του για το ποσο κοινωνικο σκυλι εχει, το οποιο λατρευει ολα τα σκυλακια του κοσμου και κυλιεται στα πατωματα χωρις επιβλεψη με το φρεσκο του μωρο το οποιο αυριο κανει μπριζολακια...
τυπους σαν τον κουρο βλεπω απο σπανια εως ποτε και οταν τους δω θα ναι μετα τις 12-1 το βραδυ,με λουρια σαν το μπρατσο τους ,να ψαχνουν τα πιο απομερα σημεια για να κανουν βολτα...τις ωρες δηλαδη που βγαινω κι εγω, πλεον...
τυπους σαν τους υπολοιπους,βλεπω 10αδες καθε μερα,οποιαδηποτε ωρα της,σε οποιοδηποτε μερος και με παντελη ελλειψη προσοχης κι επιγνωσης του τι εχουν στα χερια τους...
Last edited: