ειλικρινα δεν ξερω σε ποιο ηλεκτρονικο παιχνιδι εχεις δει αυτον τον σκυλο που τα βαζει με 2 και με 3 ανθρωπους ταυτοχρονα....βρε μηπως τελικα εσυ βλεπεις τα βιντεακια που εκπαιδευουν κατι ορεινα και οι ερεθιστες κρατανε λαστιχα με νερο, λαστιχενια ροπαλα, μπιτονια γεματα με χαλικια, κτλ;;; και περιμενει ο καθενας καρτερικα την σειρα του για να κανει "επιθεση" στον σκυλο;
ποιο σημειο δεν καταλαβαινεις;;
οτι αν μπουν 2 κακοποιοι μεσα σε ενα σπιτι με 1 σκυλι, την στιγμη που παει πιασει το χερι/ποδι/λαιμο του πρωτου (συμπληρωσε εσυ οποιο σημειο του σωματος εχεις δει στο ονειρο σου με την Σκύλλα από την Οδυσσεια με τα 6 κεφαλια) ,ο αλλος θα ανοιξει το κεφαλι του σκυλου;;;; αυτος δεν θα κραταει τα παραπανω εκπαιδευτικα αντικειμενα, αλλα θα κραταει ενα μαχαιρι, ενα σφυρι, ενα τσεκουρι. Ποσο πιο λιανα να το πω;;;
ελα παμε...ξαναπες το ιδιο επιχειρημα τωρα..."εσυ θα εμπαινες στο σπιτι αν ειχα τετοιο σκυλο".
να σου απαντησω (ξανα και ξανα) για να σε προλαβω: Οχι, εγω δεν θα εμπαινα. Οπως δεν θα μπει και ο οποιοσδηποτε μικροκακοποιος, που δεν εχει καμια προθεση να εμπλακει σε αιματηρες συμπλοκες ουτε με ανθρωπο ετσι κι αλλιως...
Θα εμπαινε ο οποιοσδηποτε οργανωμενος κακοποιος εχει βαλει στο ματι το σπιτι σου και εχει εστω εναν συνεργο να κανουν παρεα την δουλεια.
Τελος απο μενα, θα συνεχισω να παρακολουθω αμετοχος τις ιδιες κουβεντες και για τις επομενες 10 σελιδες...προσωπικα δε μου αρεσει να επαναλαμβανομαι ξανα και ξανα...οπως εχω βαρεθει και το επιχειρημα σου "εγω αυτο, εσυ; εγω το αλλο, εσυ;"