Άδης... Νέο μέλος

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
κοίταξε από την στιγμή που μπαίνεις και μου λες,είσαι,εκπαιδευτής, εκτροφέας σε malinois. τι να σε ρωτήσω?
αν ακολουθείς κάποιες εξέτασης εργασίας η κάποιο άθλημα και αν ναι,ποιο είναι αυτό και τι διάκρισης έχεις,είναι ένα θέμα και οι διακρίσεις, και ενδιαφέρουν πόλους όχι μονο εμενα!

Άδης

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2011
76
0
κοίταξε από την στιγμή που μπαίνεις και μου λες,είσαι,εκπαιδευτής, εκτροφέας σε malinois. τι να σε ρωτήσω?
αν ακολουθείς κάποιες εξέτασης εργασίας η κάποιο άθλημα και αν ναι,ποιο είναι αυτό και τι διάκρισης έχεις,είναι ένα θέμα και οι διακρίσεις, και ενδιαφέρουν πόλους όχι μονο εμενα!
καλως τα λες και ακουσε τα κιολας
συμετοχες σε ελληνικους ομιλους δεν εχω οποτε ουτε και διακρισεις
εχω 22 συμετοχες και αρκετες διακρισεις οσον αφορα το ιπο σε βελγιο και γερμανια,οπος ειπα και στον φιλο superman,ειναι θεμα χρονου η μονιμη εγκατασταση μου στο βιηζ μπαντεν της γερμανιας οπου στοχος μου ειναι η διμιουργια ενος προπονητικου club τα υπολοιπα θα λαβουν χωρα στην ιστοσελιδα μου η οποια αυτη τη στιγμη βρισκεται υπο κατασκευη και φυσικα θα σας ενημερωσω

Άδης

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2011
76
0
πολύ ωραία! θα χαρο να δω την δουλειά σου,και τα σκυλιά σου, μέσο τις σελίδας σου,τώρα βρίσκεσαι ελλάδα?
ναι θα ειμαι εδω μεχρι και τελος αυγουστου μετα γερμανια,τα σχεδια σχεδον ολοκληρωθηκαν εγκριση περιμενω και φευγω

Άδης

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2011
76
0
πολύ ευχάριστα νέα,μακάρι να είσαι ενεργός και στο forum να μαθαίνουμε νέα από τον χώρο εκεί.
χωρα ειπα να αλλαξω οχι φορουμ παλικαρι μου

spyrou

Well-Known Member
13 Νοεμβρίου 2008
858
6
αχα πας γερμανια για να παιρνεις τα λεφτα μαζι με την αγγελα