Κάτι απορίες που έχεις και συ... χαχα αστειεύομαι!Έχω 2 απορίες.
α)Πόσο καιρό έχεις τον Άδη? και...
β) Τι είδους κοινωνικοποίηση του έχεις κάνει μέχρι τώρα?
αγαπητε φιλεσε βαλαμε,συγνωμη κιολας,να πεις τα ιδια ,γιατι οπως ειδες δεν ημουν ο μοναδικος που δεν καταλαβε...κ αν θυμαμαι καλα,διαβασα οτι πηδαει απο δυο μετρα φραχτη...μετα λες οτι απλα εξηγεις τις δυνατοτητες του απλα...δλδ στην ουσια απο αυτο που βλεπεις κ σου δειχνει ο σκυλος συμπεραινεις πως πηδαει δυο μετρα?παλι θα μου λες οτι σε βαζω να πεις τα ιδια,αλλα θελω ο αμυαλος να καταλαβω...συγνωμη κ παλι αν γινομαι κουραστικος...
sos ποια διαδικασια πρεπει να κανω για να φτιαξω 1 φωτογραφικο αλμπουν και να ανεβασω φωτο απ'το pc??παρε τον χρονο σου και μην αγχωνεσαι....!!! το καλο πραγμα αργει να γινει......!!!! κι αν χρειαστεις βοηθεια εδω ειμαστε..........!!!!!!!
απαντηση νομιζω θα βρεις στους αρμοδιους στην τσεχια η στην fci που τον αναγνωρισε κιολας εγω δεν εχω σχεση με αυτο κ ουτε θα αναμιχθω ποτε μου ητε το λενε τσεχοσλοβακικο η σλοβακικο η λυκοσκυλο και εν'τελη οτι ονομα και αν του δωσουνΕγω θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.Εγω ειμαι τσεχα .Αναρωτιεμαι αφου τα κρατη χωριστηκαν πως παρεμεινε το ονομα τσεχοσλοβακικο και τελικα ποιος το διεκδικει Τσεχια η Σλοβακια εννοω για την καταγωγη του
ωραια και τωρα που εγω ειμαι ασχετος τι κανω με αυτο που μου εστειλες?
ναι συμετεχω και οταν ερθει η ωρα θα με δεις ξαναμε τα νεα μου σκυλακια απο την προηγουμενη γεννα μουεγω θελω να μας πεις Αδη αν συμετασχεις σε αθλήματα.Η σε εκθέσεις μορφολογιας.το τρανσλειτορ δεν δουλεβη.εξου τα ρθογραφικα!!
Συναντάτε και με τις 3 ονομασίες δηλ. και Τσέχικο και Σλοβάκικο και Τσεχοσλοβάκικο -διαλέγεις και παίρνεις.Εγω θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.Εγω ειμαι τσεχα .Αναρωτιεμαι αφου τα κρατη χωριστηκαν πως παρεμεινε το ονομα τσεχοσλοβακικο και τελικα ποιος το διεκδικει Τσεχια η Σλοβακια εννοω για την καταγωγη του
πολυ ωραιο αφτο.θες να μας πεις τι διακρισεις εχουν? bh ipo mondio?ναι συμετεχω και οταν ερθει η ωρα θα με δεις ξαναμε τα νεα μου σκυλακια απο την προηγουμενη γεννα μου
οι διακρισεις ειναι αυτες που σε ενδιαφερουν?πολυ ωραιο αφτο.θες να μας πεις τι διακρισεις εχουν? bh ipo mondio?