γι'αυτο και ονομαστηκε 'Αδης.ΩΧ!!!!!!! Ο ΑΔΗΣ όνομα και πράγμα δηλ.!!!!!!!!
ο φραχτης ειναι 2 μετρα και δεν τον βλεπει καν αν θελει να διωξει καποιον εξω απο το σπιτιτι εννοεις πηδαει εξω δλδ?
χαχαχα καλοπου ναι το εξωχικο?μη τυχει και περασουμε απο εξω...
οχι δεν θα ανακαινησω και το σπιτι μου για να μην βγαινει ο αδης απλα δεν τον αφηνω την νυχτα ελευθερο αλλωστε τοσα χρονια αφτην την δουλεια την κανουν τα θυλικα μαλινουα που διαθετω και με μεγαλη επιτυχια γιατι να αλλαξει κατι τωρα με τον Άδη?μηπως να ψηλωνες τον φραχτη λιγακι???ειναι επικινδυνο κ για τον σκυλο σου αυτο.
κανονικα δεν βλεπει κατι να τον εμποδιζειτην μερα δεν πηδαει εξω δλδ?
για χαβαλε πιστεψε μεη δεν με καταλαβες ,η δεν σε καταλαβα εγω....αν δεν κυκλοφορει ελευθερος,τοτε πως πηδαει εκτος?
Καλημερα. Τι εννοεις;για χαβαλε πιστεψε με
οκ θα εξηγησω μερικα πραμματακια ακομα.παλι μαλλον δεν καταλαβα καλα γιατι ,απο την μια δεν κυκλοφορει ελευθερος,απο την αλλη πηδαει για να διωξει τον "εχθρο",που μπορει να ειναι ενα τουριστακι που καταλαθος βγηκε προς τα εκει....συνεχιζω να θεωρω απαραδεκτη την δυνατοτητα αυτη κ σαφως επικινδυνη....αν ειναι ετσι το ζωο ,οι πιθανοτητες να βρεθει νεκρο ειναι παρα πολλες!!!απο την μια παλι σε διαβασα να λες οτι δεν ειναι ετσι τα μαλι κτλ ,οπως κυκλοφορει στην πιατσα,κ απο την αλλη ο αδης ειναι η προσωποποιηση του θανατου...παλι μπερδευομαι καπου εγω σιγουρα,γιατι ειναι κ αργα,αλλα ξεμπερδεψε λιγακι την μακαροναδα μπας κ καταλαβω!
γενικα στν οικογενεια ολοι εχουμε ζωα,απο προβατα κατσικια γαιδουρια αλογα σκυλους γατες και τα λοιπα,εδω δεν κολαει πουθενα το πουμα,Ποιος σου ζήτησε να φιλοξενήσεις πούμα?