Άδης... Νέο μέλος

Άδης

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2011
76
0
ΩΧ!!!!!!! Ο ΑΔΗΣ όνομα και πράγμα δηλ.!!!!!!!!
γι'αυτο και ονομαστηκε 'Αδης.
το ζωο βγαζει κατι συμπεριφορες που πραγματικα παγωνεις οταν σου απευθηνεται,εγω αν και εξυκειωμενος με τα δαγκωματα νιωθω ριγος,κατι αναλογο οπως οταν μου ζητηθηκε να φιλοξενισω1 πουμα νεαρο σε ιλικια που παρεδωσα πισω 11 μηνων,(το κρατησα 4 μηνες)αυτην την συγκινηση λοιπων νιωθω καθε φορα που ο 'Αδης σε κοιταει στα ματια και ειναι η ωρα που εκεινος θελει να πει κατι

Άδης

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2011
76
0
τι εννοεις πηδαει εξω δλδ?
ο φραχτης ειναι 2 μετρα και δεν τον βλεπει καν αν θελει να διωξει καποιον εξω απο το σπιτι
σημειωτεον οτι μενω μονιμα στο εξωχικο μου και εδω δεν εχει γειτονες εδω οποτε ο Άδης βλεπει μεγαλυτερο χωρο ευθηνης απο οτι εγω

Άδης

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2011
76
0
μηπως να ψηλωνες τον φραχτη λιγακι???ειναι επικινδυνο κ για τον σκυλο σου αυτο.
οχι δεν θα ανακαινησω και το σπιτι μου για να μην βγαινει ο αδης απλα δεν τον αφηνω την νυχτα ελευθερο αλλωστε τοσα χρονια αφτην την δουλεια την κανουν τα θυλικα μαλινουα που διαθετω και με μεγαλη επιτυχια γιατι να αλλαξει κατι τωρα με τον Άδη?

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
φανταζομαι αν αλλαξουν τα δεδωμενα της περιοχης σου ,κατι θα κανεις...πχ να ερθει κοντα σου μια οικογενεια με παιδια...το θεωρω παντως πολυ κακο που το σκυλι εχει την δυνατοτητα αυτη....

Άδης

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2011
76
0
δεν υφιστατε ο Άδης να κυκλοφορει ελευθερος και οταν πηδαει εξω το κανει γιατι γνωριζει ο ιδιος οτι οι δυνατοτητες του ειναι τεραστιες.
αξιζει να σου πω οτι εκπαιδευεται και εχουμε πολυ καλα αποτελεσματα αλλα αυτο δεν με καθησυχαζει γιατι γνωριζει οτι το θυριο ζει μεσα του,αλλωστε οταν εχεις ενα τετειο ζωο δεν κανεις πειραματα εχεις ευθηνη,ο γαλουχισμος και η εκπαιδευση του γινετε με ολη την απαρετητη προσοχη και ολα τα απαρετητα μετρα που χρειαζετε το συγκεκριμενο ζωο

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
παλι μαλλον δεν καταλαβα καλα γιατι ,απο την μια δεν κυκλοφορει ελευθερος,απο την αλλη πηδαει για να διωξει τον "εχθρο",που μπορει να ειναι ενα τουριστακι που καταλαθος βγηκε προς τα εκει....συνεχιζω να θεωρω απαραδεκτη την δυνατοτητα αυτη κ σαφως επικινδυνη....αν ειναι ετσι το ζωο ,οι πιθανοτητες να βρεθει νεκρο ειναι παρα πολλες!!!απο την μια παλι σε διαβασα να λες οτι δεν ειναι ετσι τα μαλι κτλ ,οπως κυκλοφορει στην πιατσα,κ απο την αλλη ο αδης ειναι η προσωποποιηση του θανατου...παλι μπερδευομαι καπου εγω σιγουρα,γιατι ειναι κ αργα,αλλα ξεμπερδεψε λιγακι την μακαροναδα μπας κ καταλαβω!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
δηλαδή ο σκύλος πηδάει απ' την κλειστή (φαντάζομαι) τζαμόπορτα πάνω απ' το δίμετρο φράχτη; μάλλον δεν κατάλαβα καλά. Να υποθέσω ότι είναι το σπίτι σου, ο προαύλιος χώρος και μετά ο φράχτης έτσι;

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Παιδες καλημερα! Παρατηρω οτι ειναι λιγο ακαταλαβιστικα τα πραγματο(το εχω διαβασει το θεμα). Ας αφησουμε καλυτερα τον Άδης να μας εξηγησει...

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Άδης

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2011
76
0
παλι μαλλον δεν καταλαβα καλα γιατι ,απο την μια δεν κυκλοφορει ελευθερος,απο την αλλη πηδαει για να διωξει τον "εχθρο",που μπορει να ειναι ενα τουριστακι που καταλαθος βγηκε προς τα εκει....συνεχιζω να θεωρω απαραδεκτη την δυνατοτητα αυτη κ σαφως επικινδυνη....αν ειναι ετσι το ζωο ,οι πιθανοτητες να βρεθει νεκρο ειναι παρα πολλες!!!απο την μια παλι σε διαβασα να λες οτι δεν ειναι ετσι τα μαλι κτλ ,οπως κυκλοφορει στην πιατσα,κ απο την αλλη ο αδης ειναι η προσωποποιηση του θανατου...παλι μπερδευομαι καπου εγω σιγουρα,γιατι ειναι κ αργα,αλλα ξεμπερδεψε λιγακι την μακαροναδα μπας κ καταλαβω!
οκ θα εξηγησω μερικα πραμματακια ακομα.
παιδια τις δυνατοτητες και την συγουρια του ζωου για τον εαυτο του σας εξηγω.ο αδης παιζει η εκπαιδευεται οπως και τα μαλινουα σε εναν χωρο 30 στρεματων εξω απ'το σπιτι μου,για τον λογο αυτο οταν ο αδης θελει να παιξει πηδαει εξω και παρακαλαει σαν μωρο να βγω να παιξουμε,δεν μενει ελευθερος χωρις την παρουσια μου σε καμια περιπτωση,δεν δαγκωνει ανεξελενκτα οχι ομως οτι δεν μπορει να το κανει.ειναι αρκετα σκληρο ζωο και δεν περιοριζεται ευκολα ολα τα παραπανω που ανεφερα ξαναλεω οτι ειναι δυνατοτητες που μου δειχνει οτι εχει,
τωρα αυτο που ανεφερα προχτες οτι δεν περιμενει καποιον πιθανο εισβολεα να μπει στο σπιτι ειναι αληθεια,προτειμα να βγει εκεινος εξω.
δεν περιμενει κανεναν να ερθει και να του δειξει πηγαινει ο ιδιος να ρωτησει (αν τρεχει κατι)λογο σιγουριας αλλα και επιβλητικοτητας,μην ξεχναμε την καταγωγη του σκυλου,ειναι λυκος των καρπαθειων κατα το ημιση οποτε εχει και τα αναλογα εντσικτα,ελπιζω να καταλαβαινετε για τον συγκεκριμενο χαρακτηρα και να μην με βαζετε να λεω συνεχεια τα ιδια με διαφορετικο τροπο

Άδης

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2011
76
0
Ποιος σου ζήτησε να φιλοξενήσεις πούμα? :confused: :rolleyes:
γενικα στν οικογενεια ολοι εχουμε ζωα,απο προβατα κατσικια γαιδουρια αλογα σκυλους γατες και τα λοιπα,εδω δεν κολαει πουθενα το πουμα,
εχω 1 ξαδερφο ο οποιος γεννηθηκε μεγαλωσε και ζει στην ισπανια.
επαγγελμα θυριοδαμαστης
το 1998 ηρθε ελλαδα με 1 τσιρκο που θα εκανε περιοδια στην ελλαδα για 4 μηνες ετσι λοιπον το μικρο πουμα εγινε ο πιο στενος μου φιλος μεχρι το τσιρκο να τελιωσει την περιοδια του,

Last edited: