Άδεια στους εθελοντές κτηνιάτρους από εξωτερικό

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.393
10.564
Athens
ο ιδιοκτήτης πληρώνει μια υπηρεσία η οποία περιλαμβάνει την παροχή ιατρικής φροντίδας από κτηνίατρο και ΟΧΙ από φοιτητή.
Πριν από 7-8 χρόνια, πλήρωσα σε εφημερεύουσα κλινική την "φοιτητική" τιμή των 40 Ευρώ για ένεση κορτιζόνης από φοιτητή, σε σκύλο μου που ξυνόταν - τον είχε πειράξει το σαμπουάν scalibor. :D

Πάντως από ένα κάρο κόσμο που βλέπω να έχει πάρει σκύλο από φιλοζωική, όλοι πάνε "κανονικά" στο γιατρό. Δεν έχω ακούσει ποτέ για συμβάν "το πήγα ως αδέσποτο" ακόμη και από ανθρώπους που έχουν διατηρήσει την επαφή με τη φιλοζωϊκή και θα μπορούσαν πιο εύκολα να κάνουν κάτι τέτοιο.

Δεν αμφισβητώ ότι γίνεται αυτό που λέει ο sea-mol, αλλά δεν θα το γενίκευα ώστε να αναστέλει τη δράση των εθελοντών.

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Διαβάσατε τη γνωμοδότηση;
Ναι...μόνο το να μην χρειάζονται την γλώσσα για την εφαρμογή των συγκεκριμένων διαδικασιών δέχεται...
Κατα τα άλλα τους ζητάει επαγγελματική εγκατάσταση.
Οπότε...προς τι τα μίση και ο αλληλοσπαραγμός στο φόρουμ?

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Πριν από 7-8 χρόνια, πλήρωσα σε εφημερεύουσα κλινική την "φοιτητική" τιμή των 40 Ευρώ για ένεση κορτιζόνης από φοιτητή, σε σκύλο μου που ξυνόταν - τον είχε πειράξει το σαμπουάν scalibor. :D

.
Και σκέψου ότι κοστίζει 3 ευρώ !!!

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Ναι...μόνο το να μην χρειάζονται την γλώσσα για την εφαρμογή των συγκεκριμένων διαδικασιών δέχεται...
Κατα τα άλλα τους ζητάει επαγγελματική εγκατάσταση.
Οπότε...προς τι τα μίση και ο αλληλοσπαραγμός στο φόρουμ?
Έλεγα μήπως δεν τη διάβασα σωστά:cool:

irma

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
681
89
Πάντως εμένα δεν με πειράζει να βαφτίζουν "αδέσποτο" το σκυλί τους και να το πηγαίνουν για τζαμπέ στείρωση. Είναι οι ίδιοι που κάθε 6 μήνες πετάνε τα κουτάβια στο δρόμο. Αν είχα τα χρήματα θα τους τα πλήρωνα η ίδια προκειμένου να μην γεννάνε τα σκυλιά τους κάθε τρις και λίγο...

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Πάντως εμένα δεν με πειράζει να βαφτίζουν "αδέσποτο" το σκυλί τους και να το πηγαίνουν για τζαμπέ στείρωση. Είναι οι ίδιοι που κάθε 6 μήνες πετάνε τα κουτάβια στο δρόμο. Αν είχα τα χρήματα θα τους τα πλήρωνα η ίδια προκειμένου να μην γεννάνε τα σκυλιά τους κάθε τρις και λίγο...
Ετσι!

Πριν απο λιγες μηνες ειχε ερθει "κλιμακειο" κτνηιατρων στο πηλιο και στειροσε περιπου 70 γατες σε λιγες μερες!
Απο αρκετο καιρο πριν εψαχναν μεσω FB χωρο- με καποιες προυποθεσεις. ( νερο ηλεκτρικο) και υποσχεταν οτι θα το αφησουν πιο καθαρο απο οτι το βρηκαν! Οκ, δεν ηταν εντελος αποστειρομενο χειρουργειο- αλλα τουλαχιστον αυτα τα 70 γατια δεν θα πεθανουν γεννοντας καπου σε μια τρυπα, πεθαινοντας μετα απο ασιτεια και διαιονιζοντας το προβλημα.