Pemphigus Vulgaris


TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
915
1.032
28
παιδια τρεχω και δεν φτανω. εμπειριες και γνωμες για φερλεμη παρακαλω οσοι εχουν παει
 
Last edited:


vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.345
10.456
Athens
παιδια τρεχω και δεν φτανω. εμπειριες και γνωμες για φερλεμη παρακαλω οσοι εχουν παει
Γιατρός με πολύ καλές κριτικές και τον συνιστούν και άλλη κτηνίατροι.
Για μένα, μονόδρομος για γαστροσκόπηση γιατί το 'χει πάει παρακάτω από τους άλλους που γαστροσκοπούν π.χ. ενδοσκοπική επέμβαση κλπ.
Αν δεν ήταν τόσο μακριά μου θα ήταν ο γιατρός που θα επέλεγα γενικώς σε προβλήματα.
Αργείς να κλείσεις ραντεβού και εδώ.
Επίσης το καλύτερο "attitude" κτηνίατρου που έχω συναντήσει - είναι ταπεινός και δεν έχει το σύνδρομο του ξερόλα.
 
  • Like
Reactions: TheBestBoi




TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
915
1.032
28
@TheBestBoi τι πάθατε;
σε ευχαριστω για τις πληροφοριες σχετικα με φερλεμη καταρχας.
ειναι πολυ μεγαλη ιστορια και το μονο που εχω να πω ειναι οτι συμφωνω και σε νιωθω οσο δε φανταζεσαι σε ο,τι εγραψες προσφατα στο θεμα "κτηνιατροι". εχω φαει μεγαλη φολα με τις μαλακιες καποιον τους. οριακα κοντεβουμε να χασουμε το δεξι νεφρο του ντελον.
ειναι πολλα και ισως καποια στιγμη κατσω να τα γραψω, αλλα τιποτα δεν ειναι σιγουρο ακομη και το αγχος βαραει κοκκινο.
 


TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
915
1.032
28
εκλεισα ραντεβου στον φερλεμη για δευτερα. περιμενα να μου πουνε πολυ μακρυνη ημερομηνια αλλα μαλλον καταλαβαν οτι προκειται για κατι που πρεπει να ερευνηθει αμεσα
 
  • Like
Reactions: vrmode and spyv


TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
915
1.032
28
πηγαμε φερλεμη, καλυτερα νεα δεν θα μπορουσε να εχει δωσει ο ανθρωπος. το προβλημα λυθηκε και δεν χρειαζεται επεμβαση. πολυ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, καμια επαρση, καμια δηθενια. απο τις λιγες φορες που ενιωσα αναγκη να σφιξω το χερι καποιου. η αναμονη που φαγαμε αν και με ραντεβου, βεβαια, ηταν τραγικη. αλλα απο οτι καταλαβα και ακουσα, ειχαν μεσα σκυλι πολυ επιθετικο που ουρλιαζε και δεν αφηνε να γινουν οι εξετασεις. παιδια πηρα επιτελους ΑΝΑΣΑ. ερχεται συντομα σεντονι με ολο τον εφιαλτη.
 


vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.345
10.456
Athens
καμια επαρση, καμια δηθενια. απο τις λιγες φορες που ενιωσα αναγκη να σφιξω το χερι καποιου.
Το ίδιο ακριβώς είχα νιώσει και εγώ. Και παρόλο που η δική μας ιστορία δεν σωζόταν τελικά, έκανε την έσχατη προσπάθεια με επιτόπου εκεί (μη προγραμματισμένο) χειρουργείο. Σπάνιος γιατρός, μακάρι να του έμοιαζαν και άλλοι.
 
  • Like
Reactions: TheBestBoi


TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
915
1.032
28
Επιβηβαστητε και παρτε το πρωινο/μεσημεριανο/βραδινο σας.

Απο τελη Ιουλιου, ο ντελον ειχε ακρατεια ουρων. Του εφευγαν εν ωρα υπνου. Σαφως ηταν ενα πρωτοφανες και καινουργιο πραγμα, καθως δεν εχει ξανασυμβει ποτε, και ο ντελον ειναι μολις 6 χρονων, οποτε σε καμια περιπτωση δεν περιμενεις απο ενα σκυλι που, για το μεγεθος του, ουτε μεσηλικας δεν θεωρειται, να εχει ακρατεια. Η ουριση κατα τις βολτες του ηταν μια χαρα, χωρις πονο και χωρις εμφανες αιμα στα ουρα. Δεν υπηρχε κανενα αλλο συμπτωμα. 24 ιουλιου κιολας ειχε κανει αναλυση ουρων, που ειχε βγει μια χαρα. παιρνω την γιατρο του, της λεω μηπως ειναι καποια ουρολοιμωξη? διοτι ο ντελον, οντας σε ανοσοκαταστολη, ειναι σαφως πιο επιρρεπης. μου λεει εφοσων δεν υπαρχουν συμπτωματα αλλης φυσεως, δεν ειναι. της λεω οκ τοτε γιατι ακρατεια? μου λεει πως ισως να ειναι "λογω ηλικιας και ο σφυγκτηρας του μπορει πλεον να μη λειτουργει καλα"....
20 σεπτεμβρη παμε παλι κτηνιατρο για αιματολογικες και βιοχημικες, και παω και ουρα γιατι με τρωει το σαρακι για το τι στο διαολο να ειναι αυτο το πραγμα. βγαινουν οι εξετασεις, και εχει βακτηριουρια!!! αρα λεω, οντως ουρολοιμωξη, ε? ναι μου λεει. του κανει και εναν υπερηχο την ιδια μερα στο ιατρειο, μου λεει ολα καλα. σχετικα τωρα με τα βακτηρια, σαφως επρεπε να γινει αντιβιογραμμα και καλλιεργεια να δουμε τι αντιβιωση χρειαζεται. κατα τις 25 σεπτεμβρη παμε λοιπον σε εξωτερικο συνεργατη της γιατρου που ειναι υπερηχολογος για να γινει η λειψη ουρων με κυστοκεντιση. παιρνει τα ουρα, τα στελνει, και βλεπει λιγο και τα νεφρα επι τη ευκαιρια. μου λεει το δεξι νεφρο εχει θεμα! λεω τι θεμα? λεει, ειναι πρησμενο και εχει μια ουλη! πως του λεω ανθρωπε μου, αφου πεντε μερες πριν ηταν μια χαρα? λεει ε, εφοσων εχει εδω και χρονια τις πετρες λογω του ζυλαπουρ, μπορειιιιι να φταινε αυτες. αγχος εγω φανταζεστε. γινεται η κυστοκεντιση. ερχονται τα αποτελεσματα.... ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΒΑΚΤΗΡΙΑ. ??????????? και τωρα τι??? κανεις να μη μπορει να μου εξηγησει τι συμβαινει.
περνανε δυο μερες, και στις 27 του μηνα, ημερα παρασκευη το βραδυ, ο ντελον κανει εναν εμετο, και υστερα επι μιση ωρα ποναγε στην κοιλιακη χωρα. με οσα ειχα ακουσει, ειχα τρομαξει. ετσι το σαββατο παμε στην κτηνιατρο, του κανει μια cerenia, και καταληγουμε στο οτι ΙΣΩΣ προσπαθει να κατεβασει και να βγαλει καποια πετρουλα. λεμε να παω ξανα στον υπερηχολογο, διοτι ο υπερηχος που εκανε την πρωτη φορα ηταν επιφανειακος και δεν μπορουσε να μου βγαλει διαγνωση (ο υπερηχολογος) επειδη δεν πηρε τα καταλληλα χρηματα, πραγμα το οποιο οκ, μου το ειχαν πει και μεσω τηλεφωνου οτι εφοσων πληρωνω μονο για κυστοκεντιση, δε θα γινει καποια αλλη ενεργεια.
εμενα να με καιει ομως ο κωλος μου. ετσι κλεινω ΠΑΛΙ ραντεβου σε αυτον, 3 οκτωμβρη. παμε, κανει τον υπερηχο..... διαγνωση: υδρονεφρωση και υδροουρητηρας του δεξιου νεφρου (και μια ηπια ηπατομεγαλια αντιδραστικης φυσεως λογω των φαρμακων που οχι @medusa δεν προκληθηκε απο κορτιζονη, την κορτιζονη την πηρε για πολυ πολυ λιγο χρονικο διαστημα στην αρχη του χρονου, και οταν ειδαν πως του εκανε κακη αντιδραση, την σταματησαμε. δεν ειχε χρονο να κανει ζημια! η ζημια ειναι λογω κυκλοσπορινης και αποκουελ. για το συμπληρωμα που ειπες το εχω ακουστα εννοειται και θα το συζητησω και με τη γιατρο να το παιρνει εστω σαν μια προστασια) πιο συγκεκρημενα, 3 πετρες ειχαν μπλοκαρει (ευτυχως οχι πληρως) τον δεξιο ουρητηρα, με αποτελεσμα τα ουρα να μην μπορουν να περασουν με κανονικη ροη, και ετσι μεγαλο ποσοστο να μενει παγηδευμενο στο νεφρο και στον ουρητηρα. να πω σε αυτο το σημειο πως η κτηνιατρος οταν πηγα το σαββατο, ειπε χαρακτηριστικα οτι μιλησε λιγο με τον αλλον, και της ειπε οτι με βαση αυτα τα λιγα που ειδε την πρωτη φορα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΔΡΟΝΕΦΡΩΣΗ. τα συμπερασματα δικα σας λιγο σε αυτο.
θυμαμαι λοιπον κατευθειαν μια κλινικη, και οτι ειναι απο τους μονους που κανουν λιθοτρηψια ζωων στην ελλαδα (και ειχα και καλη εμπειρια σε αυτον με το πρωτο σκυλι). η γιατρος εν τω μεταξυ μου ειχε πρωτεινει δυο αλλους, μεσα σε αυτους και ο κυριος φερλεμης, που δυστυχως δεν πηγα σε αυτον απο την αρχη. λεω λοιπον στη γιατρο για αυτη την κλινικη, και αμεσως τον παιρνει τηλεφωνο να του μιλησει για την περιπτωση. λεει να πατε να του κανει οροθεραπεια για μιαμιση μερα, μπας και βοηθησουν τα υγρα να κουνηθουν οι πετρες μονες τους και να γλιτωσουμε επεμβαση. κυριακη 6 οκτωμβριου λοιπον να τρεχουμε στου διαολου τη μανα στην ερημια. να τους εχω παρει εν τω μεταξυ απο το σαββατο για να ξερουν πως θα παω. φτανουμε, ΑΝΑΜΟΝΗ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ. χωρις να εχουν κοσμο! μονο και μονο για μια εισαγωγη για ορο! μπαινουμε λοιπον επιτελους, μου λενε θα ειναι σημερα ολη μερα στον ορο και αυριο θα γινει αξονικη με σκιαγραφικο να δουμε αν εγινε κατι. μενει λοιπον μεσα ολη μερα, τη δευτερα με παιρνει τηλεφωνο ενα νιατο κτηνιατρος, μου λεει εχετε αιματολογικες προσφατες γιατι ειναι να κανω την αναισθησια τωρα και μην παιρνω αιμα και αργησουμε..... ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. παλι καλα ειχα απο 18 μερες πριν, τις στελνω (που επρεπε να ειχα παρει το ζωο εκεινη τη στιγμη απο τα χερια τους). γινεται η εξεταση και με παιρνει να μου πει αυτα που ηδη ηξερα, υδρονεφρωση και μπλα μπλα μπλα. λεει οι πετρες ειναι εκει ακομα. παω λοιπον 7 η ωρα το απογευμα να τον παρω, και μπαινω να μιλησω λιγο με τον ιδιοκτητη. ο τυπος φουλ στην αυτοπεπηθηση, να μου λεει πως εδω ειμαστε και οι πρωτοι στις πατεντες, και θα τα κανουμε ολα, να μου δειχνει με υπερβαλοντα ζειλο τα χειρουργικα του εργαλεια και ολα του τα μηχανηματα, λεγοντας μου κιολας και τις τιμες τους, λες και ειμαι υποψηφιος αγοραστης. για λιθοτρηψια μου ειπε πως δεν ειναι καλος υποψηφιος ο ντελον λογω μεγεθους. σε καποια φαση γυρναει και λεει αχ ρε γαμωτο εχω αγορασει μηχανημα εξωσωματικης λιθοτρηψιας, αλλα.... ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΩΡΟ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ! να μου ανοιγει βιβλια να μου δειχνει εικονες για το πως θα γινει η επεμβαση, κλπ κλπ. εγω εκεινη τη στιγμη χαρηκα γιατι λεω νταξει το χει απο οτι φαινεται! τον ρωταω επισης τη γνωμη του για την ακρατεια, και λεει οτι ειναι "λογω ηλικιας και ο σφυγκτηρας μπλα μπλα". κλεινουμε λεγοντας λοιπον πως συντομα θα μας καλεσει να κλεισουμε για την επεμβαση.
2 ωρες μετα καταφερνουμε επιτελους να φυγουμε αφου παλι φαγαμε αναμονη, ο ντελον σε καλη κατασταση μπορω να πω, καθαρος, με την κλασικη βρωμα του νοσοκομειου πανω του βεβαια.
fast forward μιαμιση βδομαδα μετα, κανενα νεο. εγω να καιγομαι να εχω τετοιο αγχος που να μη με πιανουν ουτε οι κορτιζονουχες εισπνοες και να μη μπορω να ανασανω. να εχω κανει 3 τηλεφωνα και παντα η δικαιολογια να ειναι πως δεν μπορει να μιλησει εχει δουλεια. μεχρι που παιρνω παλι και επιτελους με συνδεουν..... με τον ιδιο νεαρουλη που εκανε την αξονικη, οχι τον ιδιοκτητη. ο οποιος με πολυ τσιλικο υφακι, μου λεει πως αποφασησαν!!!!! οτι δεν θα κανουν καμια επεμβση, γιατι ο ντελον ειναι κλινικα μια χαρα, και δεν βλεπουν λογο. αυτη ηταν η αρχικη δικαιολογια. μετα, επειδη τον ειχα μιση ωρα και εκανα ερωτησεις, το γυρισε στο "ειναι τοοοοοσο μικροσωμος που μια επεμβαση πανω του θα ηταν λες και κανουμε αγγειοχειρουργικη!" δηλαδη ρε μεγαλε οι γατες που οι περισσοτερες ειναι το πολυ 4 κιλα, τι να πουνε? αμα παθει κατι μια γατα την αφηνεις να πεθανει? μου λεει λοιπον να πηγαινω εκει καθε μηνα να του κανουν αξονικη να βλεπουν την προοδο. δηλαδη: καθε μηνα 300 ευρω ΣΥΝ ολικη αναισθησια ΣΥΝ 2 ωρες αναμονη στο πηγαινα και αλλες 2 στο ελα ΣΥΝ 100 ευρω το ταξι που μας παει και μας περιμενει κιολας. του λεω λοιπον πως το πλανο ηταν αλλο, και αλλιως μου τα παρουσιαζαν. το να πηγαινω καθε μηνα δεν ειναι εφηκτο απο πολλες αποψεις. γυρναει λοιπον και με ερειστικο υφος μου λεει "εδω σας λεω οτι το ζωο εχει πετρες και μπορει να χασει νεφρο, και εσεις μου μιλατε για το πως θα ερχεστε?" εκεινη την ωρα αν τον ειχα μπροστα μου θα ειχε φαει ενα φτυσιμο, μπανιο κανονικο. λεω οχι αγαπητε, εγω τοση ωρα σας λεω πως θελω να γινει η επεμβαση και να σωθει το νεφρο, το οποιο αυτη τη στιγμη ειναι γεματο ουρα. ακρη δεν βγαζουμε, το κλεινουμε. να σημειωσω πως σχεδον δυο εβδομαδες μετα, δεν ειχα λαβει τα αποτελεσματα της αξονικης, που ειναι πληρωμενα. καλω λοιπον και τα απαιτω. την πρωτη φορα μου λενε βεβαιως θα τα στειλουμε. την δευτερη, η "κυρια" στη γραμματεια, μου λεει "σιγουρα εχετε πληρωσει την εξεταση?"..... επειδη ανεβασα τονους, το γυρναει και λεει "οχι οχι δεν εννοουσα αυτο, βλεπω οτι εχετε πληρωσει, απλα λεω αν εχετε δωσει το πληρες ποσο, γιατι βλεπω πως αν ειναι να σταλουν εξωτερικο για γνωματευση ειναι εξτρα χρεωση". της λεω εγω για εξωτερικο δεν εχω μιλησει με κανεναν, πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο. και γνωματευση για ποιον λογο???? διαγνωση ειχα πριν καν ερθω εδω. και λεει καλα καλα σας τα στελνουμε. ΔΕΝ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΚΑΤΙ. την επομενη παιρνω και με εκνευρισμο απαιτω ακομη μια φορα οτι μου ανικει. στην αρχη λεει "μας σας τα στειλαμε!" μετα μπαινει βλεπει οτι α τελικα δεν τα στειλανε. λεει παω τωρα να δω. κλεινουμε, παιρνει μετα απο πεντε λεπτα λεει "αχ το ιμειλ σας εχει προβλημα μαλλον γιατι τα στελνω και μου γυρνανε πισω. α επισης τα αρχεια ειναι πολυ μεγαλα για να σταλουν μεσω μειλ" *κλοουν ιμοτζι καπου εδω*. λεει αν δεν σας ειναι κοπος ελατε να τα παρετε, και θελει να σας μιλησει και ο ιδιοκτητης !!!!!!!!!!!!!!!!!!! μετα απο δυο βδομαδες βρηκε χρονο ο μαλακας, οταν ειδε οτι χανει πελατη!!! λεω αγαπητη οτι ειχε να πει το ειπε και μαλιστα δεν ειχε τα παπαρια να το πει καν ο ιδιος, εβαλε τον προεφηβικης ηλικιας συναδερφο του. αφηστε το. με το ζορι πηρα τις απαντησεις, οι οποιες μου δωθηκαν ΜΟΝΟ σε μορφη dvd ενω ειχα ζητησει και τυπωμενες, με αποτελεσμα να μην εχω καν προσβαση σε αυτες. αν εχει οντως κατι μεσα αυτος ο δισκος, μονο εκεινοι το ξερουν. 10 χρονια πριν με το αλλο σκυλι, οτι εξεταση γινοταν την παιρναμε κατευθειαν τυπωμενη σε φακελο. σημερα δεν μπορουν να στειλουν ουτε ενα ιμειλ.
 
Last edited:


TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
915
1.032
28
ΣΥΝΕΧΕΙΑ:

παω λοιπον στον κυριο φερλεμη, δινει την αμεριστη προσοχη στο ιστορικο, τον βαζουμε για υπερηχο..... και οι πετρες κατεβηκαν μονες τους!! και οι τρεις!!! μου λεει εισαστε τυχεροι, ειναι κατι αρκετα σπανιο. αν ηταν μονο μια τοτε θα ηταν πιο πιθανο να κατεβει, αλλα τρεις?? μεγαλη τυχη! ο ντελον λοιπον δεν χρειαζεται επεμβαση, και ο ουρητηρας και το νεφρο εχουν επανελθει σε ενα 90%! μου ειπε πως κατα πασα πιθανοτητα αλλη βελτιωση δε θα υπαρξει, αλλα αυτο δεν επηρεαζει σε κατι τι λειτουργια, ουτε θα δω διαφορα στις βιοχημικες. του ειπα και εκεινου για την ακρατεια. του λεω γιατρε, το ΜΟΝΟ συμπτωμα ηταν η ακρατεια. αν δεν υπηρχε, δε θα ηξερα ποτε πως κατι δεν παει καλα. πως γινεται να ΜΗΝ ειχε σχεση? μου λεει οτι, συνηθως η υδρονεφρωση παρουσιαζεται με αλλα συμπτωματα, αλλα στην παρουσα, δεν αποκλειεται καθολου το μονο συμπτωμα οντως να ηταν η ακρατεια (η οποια πλεον εχει σταματησει!!!!)
παλι καλα που η κτηνιατρος ηξερε προσωπικα τον κ φερλεμη και μου τον προτεινε. ηταν πραγματικα ο καταλληλος ανθρωπος και πανω απο ολα, πραγματικα ΑΝΘΡΩΠΟΣ. την ευχαριστω και αυτη και εκεινον.


long story short
να εμπιστευεστε το ενστηκτο σας. εσεις ξερετε καλυτερα απο ΟΛΟΥΣ τον σκυλο σας, γιατι τον ζητε. ξερετε τι ειναι και τι δεν ειναι νορμαλ. να ψαχνετε τα παντα δυο και τρεις και τεσσερις και οσες χρειαστει φορες. μην αφηνετε τιποτα στην τυχη του. αν ειχα ακουσει τις μαλακιες του πρωτου, ο ντελον ισως εν τελει να εχανε νεφρο. γιατι δεν υπηρχε τροπος να ξερουμε αν θα κατεβουν μονες τους. (γιατι οπως ειπα, ο κ. φερλεμης επιβεβαιωσε πως ειναι σπανιο, και ιδιαιτερα δυσκολο σε αυτη τη περιπτωση διοτι ηταν τρεις.) αν δεν κατεβαιναν, το νεφρο θα συνεχιζε να γεμιζει ουρα, και εν τελει θα εχανε και λειτουργικοτητα. αλλα ισως αυτο ηθελαν, για να παρουν τα 300αρια καθε μηνα, και μετα να ζητησουν ενα αστρονομικο ποσο για νεφροεκτομη.
 




Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.697
7.171
Μα 6 χρόνων "λόγω ηλικίας" ρε φίλε; Αν είναι δυνατόν..

Α, για το στρες για σένα: rhodiola rosea. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ τι κάνει στο στρες, το ματζουνι είναι ΜΑ-ΓΙ-ΚΟ, έχω πάθει πλάκα.
 


TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
915
1.032
28
Μα 6 χρόνων "λόγω ηλικίας" ρε φίλε; Αν είναι δυνατόν..

Α, για το στρες για σένα: rhodiola rosea. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ τι κάνει στο στρες, το ματζουνι είναι ΜΑ-ΓΙ-ΚΟ, έχω πάθει πλάκα.
πραγματικα.... στην πρωτη κλινικη χρησιμοποιησαν και τη λεξη "γερικος"......

για πες για πες, οντως? βλεπω εχει και η lamberts τετοιο, να παρω αυτο η προτεινεις καποια αλλη μαρκα?
 


Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.697
7.171
Τι γέρικος, θα τρελαθουμε...

Κ εγώ της lamberts πήρα, τυχαία. Είναι μεγάλης συγκέντρωσης, δουλεύει εντυπωσιακά. Την κορτιζόλη ρίχνει - αλλά δε σε ηρεμεί, ίσα ίσα σου δίνει ενεργεία (ΜΗΝ το πάρεις βράδυ).

Τον προηγούμενο μήνα σε μια πολύ δύσκολη φάση με τη δουλειά, υπερκόπωσης με τρελό άγχος το πήρα, κατάλαβα ότι κάτι παίζει με άγχος γιατί είχα 3-4 μέρες που δε μπορούσα να κάνω τπτ, κ που πλακωθηκα στις βιταμίνες κ τους ηλεκτρολύτες τπτ, ήμουν ράκος κ ένιωθα λες κ έχω ένα πέπλο μπροστά στα μάτια μου. Δεν. έχω. λόγια. Στο μισάωρο πάνω που άρχισα να νιώθω διαφορά είπα αποκλείεται να πιάνει φυτικό πράγμα κ μάλιστα τόσο άμεσα, placebo ξερωγω. Στη μία ώρα ήταν λες κ είχα πάρει speed. 18 ώρες σερί δούλεψα, δεν υπάρχει το ματζουνι, έχω πάθει πλάκα.

Επίσης βοηθάει πολύ στη συγκέντρωση (όντως, το ξαναπήρα κ μετά χωρίς στρες κ βοηθάει) κ είναι λέει κ ελαφρύ αντικαταθλιπτικό. Παρενέργειες δε βρήκα καμία, ειδικά μεσο/μακροπρόθεσμες, εκτός από κάνα γαστρεντερικό επί τόπου (το κλασσικό).
 


Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.697
7.171
Α α ψέμμα έχει παρενέργειες για διαβητικούς (ρίχνει γλυκόζη) - κ δεν έχει τεσταριστει επαρκώς σε έγκυες/θηλάζουσες. Ε κ δεν κάνει να το πάρεις με stimulants (speed²).
 


TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
915
1.032
28
Τι γέρικος, θα τρελαθουμε...

Κ εγώ της lamberts πήρα, τυχαία. Είναι μεγάλης συγκέντρωσης, δουλεύει εντυπωσιακά. Την κορτιζόλη ρίχνει - αλλά δε σε ηρεμεί, ίσα ίσα σου δίνει ενεργεία (ΜΗΝ το πάρεις βράδυ).

Τον προηγούμενο μήνα σε μια πολύ δύσκολη φάση με τη δουλειά, υπερκόπωσης με τρελό άγχος το πήρα, κατάλαβα ότι κάτι παίζει με άγχος γιατί είχα 3-4 μέρες που δε μπορούσα να κάνω τπτ, κ που πλακωθηκα στις βιταμίνες κ τους ηλεκτρολύτες τπτ, ήμουν ράκος κ ένιωθα λες κ έχω ένα πέπλο μπροστά στα μάτια μου. Δεν. έχω. λόγια. Στο μισάωρο πάνω που άρχισα να νιώθω διαφορά είπα αποκλείεται να πιάνει φυτικό πράγμα κ μάλιστα τόσο άμεσα, placebo ξερωγω. Στη μία ώρα ήταν λες κ είχα πάρει speed. 18 ώρες σερί δούλεψα, δεν υπάρχει το ματζουνι, έχω πάθει πλάκα.

Επίσης βοηθάει πολύ στη συγκέντρωση (όντως, το ξαναπήρα κ μετά χωρίς στρες κ βοηθάει) κ είναι λέει κ ελαφρύ αντικαταθλιπτικό. Παρενέργειες δε βρήκα καμία, ειδικά μεσο/μακροπρόθεσμες, εκτός από κάνα γαστρεντερικό επί τόπου (το κλασσικό).
πολυ ωραια, βλεπω ειναι αρκετα ακριβουτσικο, αλλα αν οντωες κανει αυτα που λες, το αξιζει το 30αρι του. θα το δοκιμασω και θα πω εντυπωσεις, γιατι απο αγχος εχω να φαν και οι κοτες. (πολλες φορες και χωρις να υπαρχει καλος λογος να εχω).
ευχαριστω!
 
  • Like
Reactions: Estranged


TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
915
1.032
28
Να πω επισης οτι με το αυτοανοσο τα παει πολυ καλα ο ντελον. τον δεκεμβριο κλεινουμε εναν χρονο με αυτο, και ενω οι περισσοτερες πηγες στο ιντερνετ λενε πως στα περισσοτερα σκυλια με κοινη πεμφυγα γινεται ευθανασια ενα χρονο απο τη διαγνωση, εμεις οχι μονο ειμαστε χιλιομετρα μακρια απο αυτο, αλλα καλυτερευουμε κιολας. ας ειναι καλα η κτηνιατρος του που αμεσως υποψιαστηκε αυτη την σπανια παθηση και εγινε βιοψια, και η δερματολογος που εδωσε την καταλληλη θεραπεια. αλλιως δεν ξερω τι θα ειχε γινει.