Έ, Δεν Άντεξα... (ή, αλλιώς: “Η Πόλις Εάλω”!!!)




johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Και κάτι τελευταίο...
Αγαπητέ μου Φίλε,

Δεν με τρώνε (και τόσο πολύ, πλέον)... stop
Αυτό με στεναχωρεί αρκετά... stop
Γι' αυτό ένιωσα την ανάγκη να γράψω επί του συγκεκριμένου... stop
Δεν έγραψα για τους "καινούργιους"... stop
Εγραψα για τους "παλιούς"... stop
Το μήνυμα ελήφθη... over
 


Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.586
7.022
Πάντως, για να ξεκαθαρίσω τι εννοώ, με αφορμή το ποστ του pxm, εννοείται ότι η συντριπτική πλειοψηφία έχει πετσοπάδικα κ βυβάδικα σκυλιά. Δεν θεωρώ τόσο συχνό να συμμετέχουν ενεργά στο φόρουμ εδώ όμως (ή να μπαίνουν καν) πέρα από επιλογή κροκέτας και κανένα μικροθέμα υγείας επειδή 1) τα ξέρουν ήδη όλα και οι σκυλάδες φίλοι τους (αυτοί οι ίδιοι που τους δώσανε τα κουτάβια των σκυλιών τους συχνά) τους έχουν "ενημερώσει" για τα υπόλοιπα, 2) δε θα χαλάσουν τη ζαχαρένια τους να τους λέμε εμείς πράγματα εξωπραγματικά για αυτούς, αφού όλοι οι άλλοι το ίδιο με αυτούς κάνουν/κάναν και εις τους αιώνας των αιώνων αμήν, οπότε θα διαβάσουν δύο θέματα κ θα μας πουν υστερικούς, κομπλεξικούς ξ ελιτιστές μαλάκες (ή κ τα 3 μαζί) κ θα την κάνουν ή θα διαβάζουν κανά θέμα διατροφής φου κ φου στο αμίλητο και ΚΥΡΙΩΣ 3) αφού ο επα'ί'οντας κτηνίατρος τους είπε ότι το σκυλί τους είναι ακίτα με κανίς και ότι πρέπει να ζευγαρώσει και ότι πρέπει να κάνει μια γέννα, αυτοί οι άσχετοι που δεν το χουν σπουδάσει για τι πάνε να μας πείσουν;


Γι'αυτό, αυτό που με νοιάζει είναι τι μένει στο γραπτό, δηλαδή οι τρολιές...
 


zenio

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
1.002
2.714
Δραμα
Ειπα να παρακολουθησω σιωπηλα το παρον θεμα γιατι υπηρξαν πολυ ενδιαφεροντα πραγματα...αλλα νομιζω οτι δεν κατεληξε καπου...ή εγω δεν καταλαβα την καταληξη...

Ποιο ειναι το ρεζουμε λοιπον;
Τι πρεπει να γινει;
(επειδη αναφερθηκαν τα sticky να θυμισω μια ιδεα
http://www.dogforum.gr/community/threads/sticky-χωρις-sticky.31142/ )
 




zenio

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
1.002
2.714
Δραμα
Εσύ είπαμε, καινούργιος είσαι στο φόρουμ ε; :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Εχω μικρο καθαρο χρονο συμμετοχης σε συγκριση με την ημερομηνια εγγραφης, οποτε παλιο με την εννοια που το θετει ο johnk δε θα με πω σιγουρα...
 
  • Like
Reactions: mareco


aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Αγαπητέ μου Φίλε,

Δεν με τρώνε (και τόσο πολύ, πλέον)... stop
Αυτό με στεναχωρεί αρκετά... stop
Γι' αυτό ένιωσα την ανάγκη να γράψω επί του συγκεκριμένου... stop
Δεν έγραψα για τους "καινούργιους"... stop
Εγραψα για τους "παλιούς"... stop
Το μήνυμα ελήφθη... over
αυτο δεν ειναι ποστ αλλά τηλεγράφημα... (δεν χρησιμοποιείται πια να σε ενημερώσω) :p
 




vasilhstefarikhs

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2015
100
130
31
@johnk Καταρχας να σου πω σε θαυμαζω σαν ανθρωπο και ας μην σε εχω γνωρισει ποτε προσωπικα..
Εχεις αυτο το κατι π ου ξεχωριζει και τα ποστ σου ειναι παντα ευστοχα..ακομα και οταν διαφωνεις με καποιον και γινεσαι και καυστικος σε καποιο σχολιο σου εχεις ενα τροπο να το περνας τοσο ομορφα στον αλλο που πραγματικα ειναι μεγαλο ταλεντο..


Ας πω και εγω λοιπον την γνωμη μου σαν νεο μελλος και μελλος που "τα εχει ακουσει"..
Ενα μεγαλο ποσοστο κατα την ταπεινη μου αποψη(βαλε και μενα μεσα) ανακαληπτει το φορουμ αφου εχει παρει σκυλο..ετσι μια μερα που βαριεται σπιτι και χαζευει στο ιντερνετ..η οταν αντιμετωπησει καποιο προβλημα με το σκυλι του..
Εξω απο εδω ομως..ποσοι πραγματικα πιστευετε οτι ξερουν τις λεξεις"εκτροφη","εκτροφεας","puppymill","byb";
Και εδω για μενα αρχιζει το δραμα...
Αγνωστες για μενα λεξεις πριν την αποκτηση του σκυλου μου...Αγνωστες και για πολλους ανθρωπους που εχουν και 10 χρονια σκυλο..
Το βλεπεις καθε μερα..σε καθε σκυλοκουβεντα..σε καθε σκυλι που συναντας στον δρομο και λες 2- πραγματα με τον ιδιοκτητη του..
Δυστηχως πολλοι συνθρωποι μας(βαζω και μενα μεσα παλι)δεν κανουν αυτο που πρεπει πριν την αποκτηση του σκυλου τους...Δεν το ξεψαχνιζουν το πραγμα...Δεν το μελετανε..Δεν υπαρχει και καμια ενημερωση γιατι δυσκολα θα πετυχεις καποιον να σ μιλησει για αυτες τις "αγνωστες" λεξεις που προανεφερα!!
Ετσι λοιπον φτανουμε στο σημερα...Μπενει ο "ταδε" με σκυλο ρατσας "ταδε" και σου λεει πηρα σκυλο απο πετσοπ..
Εσυ ξερει τι σημενει πειρα σκυλο απο πετ σοπ...
Αυτος ξερει?
Δεν νομιζω τακη!!!
Και εδω ερχετε λοιπον το εξης ερωτημα...Εσυ ως παλιο μελος..ως γνωστης..ως παθον..και πολλες φορες μαθον..Τι κανεις??
Προσπαθεις να του δειξεις τον σωστο δρομο..να καταλαβει την μαλακια που εκανε ωστε να πει και σε κανα δυο ακομα φνωστου τι πρεπει να κανουν..
ΟΜΩΣ και αυτο το ομως ειναι μεγαλο θεμα...Πως εκφραζεις αυτη σου την αποψη...
Χαρακτηριζοντας ενα ναθρωπο "εγκληματια"?
Εναν ανθρωπο που πανω στην αγνοια του και την παραπληροφορηση εκανε οτι και ο διπλανος του στο διαμερισμα?
Για μενα οχι...
Μπορεις να τον χαρακτηρισεις τεμπελη..ανυπομονο..χαζο..μαλακα..αλλα η λεξη εγκληματιας μου ακουγετε καπως βαρια...
Γιατι πολλοι απο μας(ναι..ναι..βαζω και μενα μεσα)εκαναν λαθος επιλογη ασυνηδειτα αλλα ποτε μα ποτε δεν θελαν ουτε το κακο του σκυλου τους..ουτε κανενος αλλου σκυλου..
Εδω λοιπον ειναι στο χερι μας-σας αν θα μπορεσουμε να κανουμε ενα καλο και να κανουμε και την λαθος αποκτηση σκυλου ενα πραδειγμα προς αποφυγην..
Οχι να διωξουμε το μελος που εκανε την μαλακια..γιατι?
Γιατι πολυ απλα αν δειξουμε ο ενας στονν αλλον τι πρεπει και τι δεν πρεπει..και εγω το πω στο διπλα..και ο διπλα στο παραδιπλα..ισως μονο και μονο τοτε καταφερουμε να εχουμε ενα αποτελεσμα..
Μονο ετσι ερχετε η προοδος...ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ..οχι οι σωστοι και οι λαθος στον κορακα...
Ετσι ισως καπου καποτε δουμε ενα αποτελεσμα ανταξιο ολων αυτων που προσπαθουμε...
 
  • Like
Reactions: myEnzo


Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Συμφωνώ. Εγω πάλι, πέστε με κολλημένη αν θέλετε, δεν μπορώ να καταλάβω καθόλου πως ειναι δυνατόν να υπαρχουν μέλη εδω μέσα που μπαίνουν, βλέπουν ότι εχω το Μουφ που ήτανε αδέσποτο και δεν εχουν πάθει πλακα και δεν ζηλεύουν να πάρουν κι αυτοί αδέσποτο. Δεν ξέρω αν σας ακούγεται παράλογο, αλλα πως πάνε μερικοί/μερικές και λένε "τι ωραίο αυτοκίνητο/συνολακι, απο που το πήρες να πάρω ένα ίδιο;" Λογικό δεν θα ήταν να λένε και το "κοίταξε τι θησαυρούς μπορεί να να κανείς απο το δρόμο, πάμε, οπως έκανε κι αυτή, να ρίξουμε ένα βλέφαρο που θα εχει και χαβαλέ με όλη την ποικιλία;"

Σοβαρά τώρα, αλλα οκτώ χρόνια τώρα και ακόμα απολιθωνομαι καμία φορά οταν τον κοιτάζω η ίδια και τσιμπιέμαι να βεβαιωθώ ότι δεν κοιμάμαι και ότι όντως υπάρχει αυτο το αριστούργημα και το εχω στο σπίτι μου! Τώρα βεβαια μπορεί και να με εχουν επηρεάσει πολιτισμικά οι Αμερικανοί διοτι συνήθως απο ΒΥΒ, πετσοπαδικα η παπυμιλα παίρνουν εδω μονο κάτι τύποι και τυπισσες κατώτατης υποστάθμης, αυτο που λένε οι ντόπιοι white trash.

Στο Βασίλη εχω να απαντήσω το εξής: ούτε ήξερα απο σκυλιά και ΒΥΒ και πετσοπαδικα και παπυμιλλαδικα. Ήξερα όμως, διοτι βλέπω και ζω σε μια κοινωνία και όχι στο δάσος η στο βουνό μόνη μου, ότι υπαρχουν αδέσποτα και παρατημένα. Όποτε δεν υπήρχε περιπτωση να πάω να πάρω απο πουθενά άλλου. Αφού υπάρχει ένα πρόβλημα, γιατι δεν θα συμβάλω στην επίλυση του. Αυτο όμως που εχω, και που δεν το εχουν πολλοί, ειναι το αίσθημα της συλλογικής κοινωνικής ευθύνης.
 




l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.673
7.785
Εγώ πάντως παρατηρώ το εξής φαινόμενο..Μπαίνουν καινούριοι, ψυχανεμίζονται τι παίζει αλλά τους τρώει να πουν και για τον σκύλο τους. Οπότε για να μην ακούσουν τα σχολιανά τους εφευρίσκουν μία ιστορία του στυλ, βρήκα το καθαρόαιμο jack russel μου στα σκουπίδια 35 ημερών...χαχαχαχαχα!!!! για γέλια και για κλάμματα!!!
 


vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
49
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Εγώ θεωρώ πως αυτός που θα αποκτήσει σκύλο χωρίς να το πολυψάξει είναι άνθρωπος που γενικά λειτουργεί κατ' αυτόν τον τρόπο, είναι δείγμα χαρακτήρα. Η επιπολαιότητα δεν επιλεκτική, όταν την έχει κάποιος είναι επιπόλαιος σε κάθε του επιλογή.

Τι πάει να πει δεν ήξερα; Εδώ και ηλεκτρική σκούπα να πάρεις θα το ψάξεις, πας να πάρεις σκύλο και το ψάχνεις λιγότερο από την ηλεκτρική σκούπα;

Κανένα έλεος. Αϊ στο καλό πια βαρέθηκα να βλέπω αδέσποτα και ταλαιπωρημένα ζώα, παρατημένα στο δρόμο από κάποιους ανενημέρωτους για την σωστή απόκτηση, για τη στείρωση, για το κόστος συντήρησης, σιχάθηκα τον άνθρωπο.

Η γειτονιά μου έχει καταντήσει χωματερή από αδέσποτες ψυχές απ' όλο το λεκανοπέδιο. Όχι απλά εγκληματίας αλλά και χωρίς ελαφρυντικό είναι. Δεν δικαιολογείται σήμερα που η πληροφορία είναι προσβάσιμη για όλους να είναι ανενημέρωτος. Δεν είναι πια και κβαντική φυσική, δυο τρία πραγματάκια είναι.
 


AndreasBudo

Active Member
17 Ιανουαρίου 2016
31
31
44
Αθήνα
Καλησπέρα σας,
η λύση σε όλα αυτά τα ζητήματα τα οποία ανέφερε ο συντάκτης του θέματος,κατά την γνώμη μου είναι η αυτοκριτική.
Όσο κάνουμε αυτοκριτική γινόμαστε καλύτεροι και καλύτεροι κ μέσα από τις πράξεις μας επηρεάζουμε ακόμη περισσότερους ανθρώπους χωρίς καν να τους μιλήσουμε ή να τους γεμίσουμε ενοχές .

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα ήθελαν ένα σκυλί ράτσας αλλά δεν μπορούν να πληρώσουν τα ποσά που ζητούν οι εκτροφείς και αγοράζουν από όπου να ναι δίνοντας συνέχεια σε μια άσχημη κατάσταση. Θεωρώ πως και αυτοί οι άνθρωποι αγαπούν εξίσουν τα σκυλία τους με όσους επιλέγουν ένα ημίαιμο ως κατοικίδιο ή με αυτούς που αγοράζουν απο εκτροφείς... και αυτό γίνεται γιατί ο σκύλος ότι ράτσα και αν είναι , από όπου και αν έχει αγοραστεί είναι πιστός σύντροφος. Συνηθίζεται οι άνθρωποι που εμπλουτίζουν τις οικογένειες τους με ζώα να είναι πιο ευαίσθητοι... άρα πρέπει να τους σεβόμαστε όλους εξίσου.

Είναι πολύ σημαντικό να μην κολλάμε ταμπελάκια, να μην κάνουμε επιθέσεις σε ανθρώπους που ίσως και να μην γνωρίζουν μερικά πράγματα αλλά με ωραίο τρόπο να περνάμε τα μηνύματα μας.

Δεν μπορεί κανείς να κρίνει αρνητικά όποιον έχει σκύλο ράτσας επειδή υπάρχουν αδέσποτα, αλλά ούτε μπορεί κανείς να κατακρίνει όποιον έχει ημίαιμο... Αυτές είναι εξίσου κατώτερες συμπεριφορές.

Επίσης πολλοί από αυτούς που φέρονται άριστα στα ζώα και βοηθούν αδέσποτα κοκ δεν έχουν βοηθήσει ποτέ τον διπλανό τους... ή καθημερινά βάζουν παγίδες σε συναδέλφους τους, κουτσομπολεύουν άσχημα συγγενείς τους ή γενικότερα φέρονται κατώτερα.
Κανείς δεν είναι τέλειος.
Ο καθένας ενεργεί βάσει της παιδείας του και των ευαισθησιων του.
Κανένας δεν έχει δικαίωμα να κρίνει κανέναν, εκτός και αν θεωρεί πως είναι τέλειος συνολικά.
Όλοι μας μπορούμε να συμβουλέψουμε την νέα γεννιά , τα παιδιά μας , τα ανήψια μας κοκ για το τι είναι σωστό και λάθος ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ... για μένα αυτό φτάνει.

απολογούμαι αν σας κούρασα.
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.689
19.928
Συνηθίζεται οι άνθρωποι που εμπλουτίζουν τις οικογένειες τους με ζώα να είναι πιο ευαίσθητοι...
Sorry, δεν το πιστεύω, ότι αυτό ισχύει πλειοψηφικά. Μπορώ να σου κάνω μεγάλη λίστα, πιθανών λόγων, από τους οποίους κανένας, δεν διέπεται από ευαισθησία.

Είναι πολύ σημαντικό να μην κολλάμε ταμπελάκια, να μην κάνουμε επιθέσεις σε ανθρώπους που ίσως και να μην γνωρίζουν μερικά πράγματα αλλά με ωραίο τρόπο να περνάμε τα μηνύματα μας.
Πράγματι. Τις πρώτες 1000 φορές, όντως το πετυχαίνεις αυτό...

Δεν μπορεί κανείς να κρίνει αρνητικά όποιον έχει σκύλο ράτσας επειδή υπάρχουν αδέσποτα, αλλά ούτε μπορεί κανείς να κατακρίνει όποιον έχει ημίαιμο... Αυτές είναι εξίσου κατώτερες συμπεριφορές.
Δεν ισχύει αυτό, στο φόρουμ. Ούτε καν δηλαδή.
 


vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
49
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα ήθελαν ένα σκυλί ράτσας αλλά δεν μπορούν να πληρώσουν τα ποσά που ζητούν οι εκτροφείς και αγοράζουν από όπου να ναι δίνοντας συνέχεια σε μια άσχημη κατάσταση. Θεωρώ πως και αυτοί οι άνθρωποι αγαπούν εξίσουν τα σκυλία τους με όσους επιλέγουν ένα ημίαιμο ως κατοικίδιο ή με αυτούς που αγοράζουν απο εκτροφείς... και αυτό γίνεται γιατί ο σκύλος ότι ράτσα και αν είναι , από όπου και αν έχει αγοραστεί είναι πιστός σύντροφος. Συνηθίζεται οι άνθρωποι που εμπλουτίζουν τις οικογένειες τους με ζώα να είναι πιο ευαίσθητοι... άρα πρέπει να τους σεβόμαστε όλους εξίσου.

Είναι πολύ σημαντικό να μην κολλάμε ταμπελάκια, να μην κάνουμε επιθέσεις σε ανθρώπους που ίσως και να μην γνωρίζουν μερικά πράγματα αλλά με ωραίο τρόπο να περνάμε τα μηνύματα μας.

Δεν μπορεί κανείς να κρίνει αρνητικά όποιον έχει σκύλο ράτσας επειδή υπάρχουν αδέσποτα, αλλά ούτε μπορεί κανείς να κατακρίνει όποιον έχει ημίαιμο... Αυτές είναι εξίσου κατώτερες συμπεριφορές.
Οι άνθρωποι που θέλουν σκύλο ράτσας και καταλήγουν στη "λύση" του πετ σοπ δεν αγαπούν τα ζώα. Είναι ματαιόδοξοι. Αν αγαπούσαν τα ζώα θα σκέφτονταν τη σκύλα που έφερε στον κόσμο τα σκυλιά του πετ σοπ που είναι μια κουταβομηχανή κάτω από άθλιες συνθήκες.

Κανείς δεν κρίνει αρνητικά κάποιον που θέλει σκύλο ράτσας. Που το είδες αυτό εδώ μέσα τουλάχιστον; Το πρόβλημα είναι από που θα πάρει το σκύλο. Θα κάνει την ερευνά του και θα επιλέξει έναν σωστό εκτροφέα; ή θα μπει στην πρώτη αγγελία ιδιώτη ή στο πρώτο πέτ σοπ και θα πάρει ότι να 'ναι;
 


AndreasBudo

Active Member
17 Ιανουαρίου 2016
31
31
44
Αθήνα
Αγαπητοί vasgial και Mareco ο συντάκτης το θέματος αναφέρει :

¨ Οπότε, ας “καταθέσω” (για μιά φορά ακόμα) την άποψή μου, καινούργιοι “φίλοι” μου, όποιον φερετζέ και αν φοράτε:

Όσο υπάρχουν στο δρόμο – βουνά – καταφύγια δεκάδες χιλιάδες σκυλιά... ΜΟΝΟ υιοθεσίες τέτοιων σκυλιών, από τους περισσότερους από εσάς! Είτε θέλετε φύλακα, είτε θέλετε καναπεδάτο σκυλάκι, ΑΥΤΟΣ είναι ο τρόπος απόκτησης... μέχρι την αποχώρηση ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΑΔΕΣΠΟΤΟΥ από το δρόμο!

Τώρα, αν κάποιοι από εσάς είστε ΕΡΑΣΤΕΣ (με τον πιό αυστηρό ορισμό του όρου!) και αποζητάτε κάτι πολύ συγκεκριμένο... ή, απλά, η ματαιοδοξία σας υποβόσκει και δε σας αφήνει να κάνετε κάτι διαφορετικό (για την ώρα)... απευθυνθείτε σε κάποιον ΣΩΣΤΟ ΕΚΤΡΟΦΕΑ... που, ναι, μπορεί να σας εξαπατήσει – γελάσει – ρίξει (την 1η, 2η, 3η, 4η φορά)... και (που θα πάει?) θα μάθετε να επιλέγετε, τόσο εκτροφέα, όσο και γέννα, όσο και κουτάβι! ¨

Αυτό για παράδειγμα είναι ξεκάθαρη κριτική σε όσους επιλέγουν να αγοράσουν σκύλο ράτσας και όχι να υιοθετήσουν αδέσποτο, με αρκετά ίχνη ειρωνίας.
Σε αυτο αναφέρομαι.

Mareco Προσωπικά όσοι άνθρωποι γνωρίζω που έχουν κατοικίδια είναι πολύ ευαίσθητοι ... και πάντα μιλάω βάσει προσωπικής εμπειρίας.
 


stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα ήθελαν ένα σκυλί ράτσας αλλά δεν μπορούν να πληρώσουν τα ποσά που ζητούν οι εκτροφείς και αγοράζουν από όπου να ναι δίνοντας συνέχεια σε μια άσχημη κατάσταση. Θεωρώ πως και αυτοί οι άνθρωποι αγαπούν εξίσουν τα σκυλία τους με όσους επιλέγουν ένα ημίαιμο ως κατοικίδιο ή με αυτούς που αγοράζουν απο εκτροφείς... και αυτό γίνεται γιατί ο σκύλος ότι ράτσα και αν είναι , από όπου και αν έχει αγοραστεί είναι πιστός σύντροφος. Συνηθίζεται οι άνθρωποι που εμπλουτίζουν τις οικογένειες τους με ζώα να είναι πιο ευαίσθητοι... άρα πρέπει να τους σεβόμαστε όλους εξίσου.
Το ότι ο Έλληνας μπορεί να κάνει το σκ@τό του παξιμάδι για να πάρει το iphone ή να ψάξει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια ενός πράγματος που θέλει να αγοράσει (για να μην τον πιάσουν κότσο φυσικά...) αλλά οκ δεν βαριέσαι θα πάρει σκύλο από τον "κινέζο" ....με ξεπερνά. Οκ..ούτε και εγώ το ψαξα όταν πήρα τον σκύλο 10 χρόνια πριν ...αλλά τώρα ξέρω και αν πάρω θα ξέρω που να ψάξω....
Το θέμα δεν είναι αν αγαπούν το σκυλί τους το ίδιο....φυσικά και το αγαπούν το ίδιο.....το θέμα είναι ότι η γενικότερη φιλοσοφία είναι λάθος....και αυτό πρέπει να διορθωθεί.
Δεν συνηθίζεται καθόλου να είναι πιο ευαίσθητοι οι άνθρωποι που εμπλουτίζουν τις οικογένειές τους με ζώα...

Τεσπα...νομίζω ότι άλλο είναι το θέμα που έχει θέσει ο Τζονκ....
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.689
19.928
@AndreasBudo ένα ποστ, στα χιλιάδες ενός παλιού μέλους, δεν χαρακτηρίζει τις εν γένει θέσεις του. Χαρακτηρίζει μόνο, την διάθεση σχολιασμού, που έχει την συγκεκριμένη στιγμή, που το γράφει.
 


vasilhstefarikhs

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2015
100
130
31
Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει εσυ ως υποψιφιος αοραστης σκυλου να γνωριζεις οτι το πετ σοπ...Που μπορει να ειναι και μεγαλη αλυσιδα με γνωστο ονομα ...Οτι η σκυλα που γεννησε το κουταβι σου υπεφερε?
Ποιος θα στο πει?
Γιατι να το ξερεις?
Δινεις ενα μεγαλο ποσο για της μερες μας σε μια μεγαλη αλυσιδα καταστηματων για να παρεις σκυλο "ρατσας" με ταα χαρτια του και με ολα...
Δεν ησουν και την ωρα της γεννησης του μπροστα...
Αν εσυ χαρακτιριζεις αυτον τον ανθρωπο μη φυλοζωο τοτε καπου το εχεις χασει...
Αν επισης στο πρωτο ποστ που θα κανει εδω τον ξεκινησεις στο κραξιδι(χωρις ουσιαστικα να καταλαβει κατι)...τι θα κερδισεις?
Θα βγαλεις τον θυμο που εχεις μεσα σου?
Αν αγαπας τοσο πολυ τα ζωα οπως δειχνεις με τοσο παθος τοτε θα προσπαθησεις ακομα και τον μεγαλητερο ξεροκεφαλο του πλανητη να τον κανεις να καταλαβει το λαθος του..

Γιατι ακομα και 1 στους 10 να καταλαβει την μαλακια του...
ΤΟΤε και μονο τοτε εχουμε κανει ενα βημα προς την προοδο!!!