Βοήθεια... εάν γνωρίζει κανείς.










Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Τελικά το σκυλάκι τι κάνει ; μάθαμε ;
Δεν θα γραψει δημοσια τι κανει το σκυλι. το ειπε και πιο πανω.
Το οποιο αν τελικα τα καταφερει θα το παρει πισω?
θα το αφησει εκει? θα καταληξει στο δρομο οπου θα το σωσουν αυτοι
που ενδιαφερονται περισσοτερο? η θα του κανουν μια ενεση και γεια σου
παμε για την επομενη σοδεια?
Το πετ σοπ θα συνεχισει να εισαγει σκυλια οσο υπαρχουν ανθρωποι σαν τον
Jm what ever (ειναι πολλα τα λεφτα αρη) και ενταξει και αλλοι δεν ηξεραν
αλλα τουλαχιστον διαβασαν και εμαθαν.
Και απο την στιγμη που παιρνεις την αποφαση και Αγοραζεις μια ψυχη ΕΣΥ
εισαι υπευθυνος για αυτη, για την υγεια του, την ευζωια του και ολα τα υπολοιπα
παρελκομενα.
And so the story goes και οι βιτρινες θα ειναι γεματες και οι εκτροφεις της πισω
αυλης θα πουλανε αβερτα και οι δρομοι δεν θα αδειασουν ποτε, ουτε τα καταφυγια
γιατι πολυ απλα οι παρωπιδες ειναι τοσο βαριες, που να τις βγαζουμε τωρα. . .
 


Brave

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2016
106
112
46
Έχει το κουτάβι στον κτηνίατρο του πετσοπ για να είναι νομικά "κατοχυρωμένος", αντί σε κτηνίατρο της επιλογής του.
Εσύ συμφωνείς με αυτό Ισκεντέρ?
Είναι κάτι "του παρελθόντος" που του το τρίβουμε, ή τρέχον λάθος?
Δεν είπε κάτι τέτοιο ο άνθρωπος. Σε κτηνίατρο της επιλογής του πήγε. Τον παρέμπεψαν εκει μιας και η απόκτηση του σκύλου ήταν λίγων ημερών. Και τέλος πάντων φτάνει πια έλεος καταντάει εμμονή όλο αυτό. Το είπαμε και το ξανα είπαμε έγιναν λάθη. Το εμπεδώσαμε όλοι.
 






Jdrim

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2016
153
100
48
Δυστυχώς ο μικρός δεν ειναι μαζί μας απο εχθές.

Λυπάμαι πραγματικά για την αντιμετώπιση που είχαν τα παλιά μέλη του forum με κάποιες εξαιρέσεις. Ήταν τουλάχιστον απαράδεκτη και πόλοι συμφωνούν μαζί μου.

Πρέπει να μάθετε να αξιολογείτε μία κατάσταση και βάσει της αξιολόγησης να προσπαθείτε να βρίσκεται το σωστό τρόπο με τον οποίο θα μπορέσετε να βοηθήσετε.

Εύχομαι απο εδώ και στο εξής αντιστοιχες καταστάσεις να αντιμετωπιστούν όπως τους αξίζει και να μη γίνουν αφορμή να βγάλετε τις εμμονές σας.

Εάν η απάντηση μου σας πικραίνει ή σας εξοργίζει πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά το γεγονός οτι ένα νέο μέλος αντί να βρει λύση ή κάποια καθοδήγηση ή απολύτως τίποτα, μπήκε στη διαδικασία να συζητάει μαζί σας ασχετε για τη συγκεκριμένη περίσταση θέματα που δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα στο να βοηθήσουν έστω και με θετική σκέψη και ενέργεια να μη φτάσουμε εδώ που φτάσαμε.

Ευχαριστω ιδιαίτερα τους @ISKENDER @Haris Drazen @Kanga @kostillos @mariatheo @i love dogs που βοήθησαν έστω και με θετική σκέψη, ζήτω συγνώμη για όσους επίσης βοήθησα και έχω ξεχάσει να αναφέρω και εύχομαι στους υπόλοιπους να διαβάσουν αυτά που γράφω με διαφορετικό μυαλό απο εκείνο που διάβασαν το πρώτο μου post για το καλό όλων όσων βρίσκονται στο forum αλλά και όσων μεταφέρουν πληροφορίες έξω απο αυτό.
 


matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Δηλαδη ποιος ενδεδειγμενος τροπος αντιμετωπισης θα αλλαζε τα πραγματα και σε τι θα βοηθουσε την πορεια του μικρου?
 
  • Like
Reactions: l.Kyveli and TARA


maria.mrn06

Member
31 Μαρτίου 2016
16
2
32
Καλησπέρα,
Αποκτήσαμε την περασμένη Πέμπτη ένα Yorkshire από το pets farma στη. Καλλιρόης, ύστερα από υπόδειξη οτι θεωρείτε από τα καλύτερα pet shop για κουτάβια. Το Σάββατο το βράδυ ξεκίνησε να βήχει ( σα να του εχει κάτσει κάτι στο λαιμό ) περίπου ανα 1 ωρα. Εχθές ήταν χειρότερα από άποψη συχνότητας ´μαι τον πήγα στο γιατρό ο οποίος μου είπε οτι εάν εχει κανει τα εμβόλια που αναγράφονται ίσως να ειναι μια τραχιοβροχιτιδα και του ξεκίνησε αντιβίωση. Σήμερα το πρωί το σκυλάκι ήταν χειρότερα και έκανε περίπου 5 εμετούς και τα κόπρανα του ήταν αρκετά μαλακά. Τον ξαναπήγα στο γιατρό και μου είπε να το επιστρέψω άμεσα στο pet shop γιατι είχε υποθερμία 36, εξηγώντας μου και τις συνθήκες εκτροφής στην Ουγγαρία και το τι μπορεί να συμβεί στο σκυλάκι.
Το πήγα στο pet shop όπου ήταν καθησυχαστικοί λέγοντας μου οτι θα ειναι ένα απλό κρύωμα. Πέρασα να τον δω πριν από 2 ώρες και το σκυλί ήταν πολύ χειρότερα εμφανισιακά, κουλουριασμενο και χωρίς καμια όρεξη. Εκείνοι μου είπαν οτι ειναι ολα οκ και να μην ανησυχώ , οτι δεν έκανε καθόλου εμετό , οτι τα κόπρανα του ήταν καλά και η θερμοκρασία του οκ και οτι θα το παρακολουθήσουν 2 μέρες να δουν πως πάει.
Τώρα πως ειναι ολα καλά και το σκυλάκι φαίνεται χάλια... αυτό ειναι αρκετά περίεργο.
Εάν γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να εχει βάση των συμπτωμάτων του ας βοηθήσει λιγο. Επίσης θα ήθελα να ξέρω τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις γιατι διάβασα για διάφορα περιστατικά κατα τα οποία επέστρεψαν τα σκυλιά στους ιδιοκτήτες ύστερα απο 2-3 ημέρες παρακολούθησης στα pet shop και μετα από κάποιες μέρες πέθαναν.

Το σκυλάκι θα γινει 3ων μηνών στις 2/4.
Ευχαριστώ.

εμενα το σκυλακι μου πεθανε πριν μια εβδομαδα απο τυφο ειχε τα ιδια συμπτωματα...το πηγα σε κτηνιατρο του εκανε ενεσεις και ορο διοτι ουτε ετρωγε ουτε επινε τιποτα και εκανε μονο εμετο και διαρρεια μου εδωσε αντιβιωση priberan και epadoren αλλα δεν τα καταφερε...το κουταβακι μου ηταν 2,5 μηνων και το ειχα μονο 2 μερες στο σπιτι
 




Jdrim

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2016
153
100
48
λυπάμαι :(
απλώς να έχεις τον νου σου ότι Αν το μικρό είχε τύφο, δεν μπορείς να φέρεις στον σπίτι σου άλλο κουτάβι για 6 μήνες τουλάχιστον μέχρι 1 χρόνο.
Σε ευχαριστω για την πληροφορία.
Θα ξέρουμε σύντομα το λόγο για τον οποίο έφυγε.
 
  • Like
Reactions: vek


17 Νοεμβρίου 2015
140
223
50
Η ουσία φίλε μου είναι ότι ο μικρός έφυγε,εσύ έφαγες μια μεγάλη πίκρα αλλά για το petshop που στο πούλησε δε τρέχει και τίποτα.......!!Προσπάθησε αν θες πραγματικά να αποκτήσεις σκύλο να το κάνεις με το σωστό τρόπο,πράγμα που δεν έκανα ούτε εγώ και το έχω μετανιώσει!!Προσπάθησε να ξαναδιαβάσεις όλα τα ποστ του θέματος από τη πρώτη σελίδα,είναι μεγάλη βοήθεια!!Λυπάμαι πραγματικά για το μικρό!!!
 


vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.233
10.299
Athens
Λυπάμαι πολύ.
Ισχύει αυτό που είπε ο vek - ρώτα και τον κτηνίατρο για πόσους μήνες πρέπει να είναι το σπίτι σε καραντίνα στην περίπτωση τύφου.
Διάγνωση βγήκε τελικά?

Edit: Τώρα είδα την απάντησή σου
 
  • Like
Reactions: Orilis and stamatia


stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Λυπάμαι πολύ για την κατάληξη του κουταβιού :(.....άλλο ένα κουτάβι έπεσε θύμα του κυκλώματος. Όσο επιμένεις ότι η συζήτηση ήταν άσχετη με το θέμα σου ...τόσο φαίνεται ότι δεν έχεις πάρει κάτι από όλο αυτό που έχει γίνει.
Η απάντησή σου προσωπικά ούτε με πικραίνει ούτε με εξοργίζει.....βασικά δεν θα ασχοληθώ.....αυτό που εύχομαι να μείνει ως συμπέρασμα, είναι ότι αν κάποιο νέο μέλος διαβάσει το νήμα αυτό να μείνει μακριά από πετ σοπς.
 


Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
39
Ο μικρός πλήρωσε τα λάθη της βιομηχανίας για την οποία οι εμμονικοι φωνάζουμε από την πρώτη στιγμή....

Λυπάμαι πραγματικά για το μωρό που έφυγε έτσι άδικα και για όλα τα αδερφάκια του,ξαδέρφια του, σκυλάκια στα διπλα κλουβιά, σκυλάκια της ίδιας βιομηχανίας κλπ κλπ που θα έχουν την ίδια πορεία με αυτό....ψυχές αναλώσιμα είδη...και άνθρωποι άμοιροι των ευθυνών τους...

Όταν περάσει ο πόνος σου, εκτός από το φόρουμ, πήγαινε και διάβασε αλλού...να δεις γιατί είμαστε εμμονικοι...να δεις γιατί έφυγε το σκυλάκι...να δεις γιατί έκανες λάθος...να δεις γιατί το κλουβάκι του θα είναι γεμάτο σε 3 μέρες από ένα άλλο άτυχο μωρό...βρίσε όποιον θες, ευχαρίστησε όποιον θες, αλλά κατάλαβε ΓΙΑΤΊ!!! Αν όχι για σένα, Καντο σαν φόρο τιμής στο μωρό που υπέφερε και έφυγε...
 


Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Κριμα για το σκυλακο ... σωστα και κυνικα (λογικο αφου κυνες θεραπευει) , ο δευτερος κτηνιατρος σου ειπε να πας στο πετ σοπ και στην κλινικη του.

Το σκυλι απο οτι διαβασα (αν θυμαμαι καλα) ειχε κανει τα εμβολια του κανονικα απο τον Κτενα στις 11/3 , σωστα ? (συμφωνα με το βιβλιαριο τουλαχιστον) .

Η κλινικη του πετ σοπ οπου και το σκυλακι δυστηχως κατεληξε ειναι του ιδιου κτηνιατρου ? (ειπες για ΒΠ , για αυτο ρωταω)
 


Jdrim

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2016
153
100
48
Λυπάμαι πολύ.
Ισχύει αυτό που είπε ο vek - ρώτα και τον κτηνίατρο για πόσους μήνες πρέπει να είναι το σπίτι σε καραντίνα στην περίπτωση τύφου.
Διάγνωση βγήκε τελικά?

Edit: Τώρα είδα την απάντησή σου
Περιμένουμε τις ιστολογικες εξετάσεις και την καλλιέργεια που έγινε τη Δευτερα.
 


Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
συλληπητηρια για τον μικρο , δυστυχως εζησες αυτο που φοβοντουσαν ολα τα μελη που σου φωναξανε , γιατι κυριως τους ενοιαζε το κουταβι και δευτερον και εσυ οπως και ο καθε ιδιοκτητης που θα βρεθει στην θεση σου , γιατι να εισαι σιγουρος ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος εισαι .
Απο εκει και περα οταν ηρεμησεις με το καλο , κατσε διαβασε και ενημερωσου και δωσε βαση αυτο που σου ειπε η ΒΕΚ γιατι ειναι σημαντικοτατο
 
  • Like
Reactions: stamatia


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.195
Μηνύματα
896.955
Μέλη
19.978
Νεότερο μέλος
Tina78