Βοήθεια... εάν γνωρίζει κανείς.


Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Ωραίος, χαίρομαι για την απάντηση σου.
Ο νοών νοείτο...
μαλιστα.... καλη τυχη σου ευχομαι φιλε μου , αν και απο οσο βλεπω μαλλον τσαμπα προσπαθησαμε εδω και σελιδες αν σου εξηγησουμε εμεις οι "κακοι και αναγωνοι " καποια πραματα , προτιμας να σου χαιδευουν τα αφτακια , οκ δεκτο
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.734
19.996
Συλλυπητήρια για το κουτάβι.
Επειδή νομικά δεν πρόκειται να καταφέρεις απολύτως τίποτα όπως σου ξαναεξήγησα και δεν απάντησες, προσπάθησε αν γίνεται να τους παίξεις σε κάποια αναλογία κόστους με σκυλοτροφές ή προμήθειες για το επόμενό σου κουτάβι, που όλοι ελπίζουμε να πάρεις από εκτροφέα.
Μέχρι να μπορεί να ξαναβάλει κουτάβι στο σπίτι [κάτι για το οποίο επίσης, θα έπρεπε να τον ενημερώσουν τόσο το κατάστημα, όσο και όσοι γιατροί ενεπλάκησαν], θα έχουν λήξει οι τροφές. Εκτός αν μπορεί να το διεκδικήσει με πίστωση επ'αόριστον.
 
  • Like
Reactions: vrmode






vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.233
10.299
Athens
Μέχρι να μπορεί να ξαναβάλει κουτάβι στο σπίτι [κάτι για το οποίο επίσης, θα έπρεπε να τον ενημερώσουν τόσο το κατάστημα, όσο και όσοι γιατροί ενεπλάκησαν], θα έχουν λήξει οι τροφές. Εκτός αν μπορεί να το διεκδικήσει με πίστωση επ'αόριστον.
Συμφωνώ. Καλύτερα να πάρει ανοιχτή "επιταγή"(γραπτά εννοείται).
@Jdrim για τι τάξη μεγέθους ποσό μιλάμε αν επιτρέπεται?
 


Jdrim

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2016
153
100
48
Το σύνολο της αποζημίωσης είτε άμεσης είτε εκ δικάσιμης θα δοθεί στην Ελληνικη Φιλοζωική Εταιρία , στη μνήμη του Spike.
Το ποσό είναι αρκετό, δεν υπάρχει λόγος αναφοράς κι ελπίζω να βοηθηθούν από αυτό αρκετά ζώα που το έχουν ανάγκη.
 


Ioanna93

Well-Known Member
15 Φεβρουαρίου 2016
238
65
θα εγραφα ενα κατεβατο αλλα πλεον δεν εχει νοημα !! @Jdrim λυπαμαι για το σκυλακι σου :/
 








Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
38
Kαταρχας...συλλυπητηρια...δυστυχως ηταν μια εκβαση...αναμενομενη :(

Τουλαχιστον...για μενα...προλαβε το κακομοιρο κ εζησε διπλα σε μια οικογενεια,που παρα το μικρο χρονικο διαστημα που ηταν μαζι,το αγαπησαν...κ αυτο ειναι αρκετο θεωρω...
Τουλαχιστον δεν ξεψυχησε μονο κ ερημο σε ενα κρυο κλουβι,χωρις ποτε να χει γνωρισει την μορφη του ανθρωπου ΤΟΥ...γιατι πως να το κανουμε ο jdrim ηταν ο ανθρωπος του.

γενικα...οπως ειπα εξαρχης...το θεμα ειναι πολυσυνθετο...

Ευχομαι @Jdrim οσο μπορειτε,οπως μπορειτε,να ξεπερασετε γρηγορα αυτην την ιστορια...ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος
μα ποτε να μην την ξεχασετε (οχι στυλ "παθημα,μαθημα",απλα...να ειστε πιο συνειδητοποιημενοι για την "βρωμια" που κυκλοφορει εκει εξω)
να μην ΤΟΝ ξεχασετε...

Μακαρι ναναι ελαφρυ το χωματακι που την σκεπαζει κ αυτην την τοσο αδικα χαμενη ψυχουλα...
 


Rigal my baby

Member
30 Μαρτίου 2016
18
3
32
Εεε παιδια ηρεμιστε λιγο .Δεν θα τσακοθηται για εναν διαλογο τωρα.Ο καθενας εχει την δικια του αποψη ,γιατι στο τλος θα φτασετε να κατηγορητε ο ενας τον αλλον.(ΕΙΡΗΝΗ ΙΜΗΝ);) ;D
 






Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Καλό του ταξίδι....
Ελπίζω, όταν θα ηρεμήσεις, να διαβάσεις ξανά το θέμα σου ή και άλλα παρόμοια που υπάρχουν στο φόρουμ και να καταλάβεις οτι για καλό προσπαθούσαμε και "φωνάζαμε".
Λυπάμαι που έφυγε ο μικρούλης σου...
 


SofiaEve

Well-Known Member
17 Σεπτεμβρίου 2013
371
1.118
Λυπάμαι πάρα πολύ... Καλό του ταξίδι, του μικρούλη.

Ενημέρωσέ μας όταν έχεις τα αποτελέσματα... Εμένα προσωπικά θα με ενδιέφεραν πολύ και οι νομικές λεπτομέρειες του θέματος (απ'ότι κατάλαβα, θα το συνεχίσεις, δικαστικά?), αν θες να τις μοιραστείς, όταν μπουν φυσικά τα πράγματα σε μια σειρά.

Ελπίζω πραγματικά, να μην πίστεψες, ούτε για μια στιγμή, πως δεν θέλαμε όλοι το καλό του κουταβιού.
 


Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.637
7.093
Ξεκινάει κάποιος ένα θρεντ. Καίγεται για ένα θέμα. Του φαίνονται, αδίκως ή δικαίως, άσχετες με το θέμα του - που καίγεται - οι απαντήσεις. Λέει και αυτός και κάποιοι (λίγοι, όχι πολλοί, ξαναμετρήστε, που το χετε με τα μαθηματικά..), σόρρυ δε λένε, υποδεικνύουν, ακριβώς όπως κατηγορούν αυτούς με τους οποίους διαφωνούν, πώς πρέπει να μιλάνε οι υπόλοιποι και το αν και κατά πόσο είναι ανάγωγοι ή όχι.

Τι να πω... εγώ άμα καιγόμουν και δε μου καναν οι απαντήσεις θα επαναλάμβανα 1000 φορές την ερώτηση, δεν θα ασχολούμουν με τίποτα άλλο - ή θα σταματούσα να ασχολούμαι τελειως. Και αν ήμουν αυτός που ήθελα να βοηθήσω και όχι αυτός που θέλει να ξεσπαθώσει τα προσωπικά του προβλήματα θα επαναλάμβανα μαζί του την ερώτηση ή θα έμενα στις ευχές, δεν θα κανα αναλύσεις για τρόπους, αγωγές και ότι άλλο άσχετο.

Κρίμα που άνοιξα το φόρουμ μετά από καιρό για να δω αυτό το θέμα.
Καλό σου ταξίδι ψυχουλάκι, λυπάμαι που ήρθες τόσο ατυχο σε αυτό τον κόσμο.

Θεματοθέτη, εμπέδωσε τα εξής:
- Μάθε από υπεύθυνη πηγή τι είχε το σκυλί και αν είχε μόρβα/τύφο, μην ξαναβάλεις κουτάβι ή ανεμβολίαστο σκυλί σπίτι σου για πάνω από ένα χρόνο. Αν δε μπορεί η πηγή να είναι υπεύθυνη (δλδ αν έρχεται απ'το πετ σοπ ή συμβεβλημένο μερος) πάλι μη βάλεις ζώο σπίτι σου.
- Αν και όταν ξαναπάρεις ζώο και χτύπα ξύλο του συμβεί κάτι, σε όποια φάση της ζωής του, προσπάθησε να βρεις τον καλύτερο δυνατό γιατρό για αυτό αμέσως και έλεγξε προσωπικά τι ακριβώς συμβαίνει με την αγωγή του. Μόνο τότε θα είσαι σίγουρος ότι έκανες ότι καλύτερο μπορούσες για αυτό. Γιατί τι προτιμάς; Τη μέγιστη πιθανότητα να το σώσεις ή να το αφήσεις αυτό σε δεύτερη μοίρα για να μπορέσεις να κυνηγήσεις τον όποιο μαλάκα το έφερε σε αυτή την κατάσταση;
- Ενημερώσου έστω και τώρα για τα puppy mills και τα πετ σοπ: είναι όχι απλά η χειρότερη πηγή απόκτησης σκύλου, αλλά μέρη εγκληματικών πρακτικών κατά της ευζωίας και υγείας των ζώων που διακινούν που δυστυχώς υπάρχουν ακόμα. Πιθανολογώ, σύμφωνα με τις μεταστροφές στην κοινωνία και τη νομοθεσία την σήμερον, ότι στο όχι τόσο μακρινό μέλλον θα εκλείψουν, τουλάχιστον ως νόμιμες οντότητες.

Μη μου απαντήσεις σε παρακαλώ. Θα εκνευριστώ. Και θα μπω στον πειρασμό να ξαναασχοληθώ. Και μέσα σε αυτό το φόρουμ έχω ήδη αφημένα πίσω μερικά πολύ πιο χρήσιμα πράγματα να ασχοληθώ και ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος.
 




mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.734
19.996
Να προσθέσω κάτι ακόμη που σκεφτόμουν.
Αν ο μπέμπης έφυγε από τύφο
α) Τον είχε από πριν πωληθεί. Αρα όλος ο χώρος του γαμωpetshop πρέπει να είναι μολυσμένος. Αρα, τι γίνεται με τα λοιπά κουτάβια, που βρίσκονται ήδη εκεί; οεο
και
β) Λες ότι πιο εγκληματικά δεν γίνεται, αλλά...αν δεν ενημερωθεί ο [κάκιστα] εντελώς ανυποψίαστος για όλα αυτά τα θέματα πελάτης [που δεν θα ενημερωθεί, γιατί δεν τους συμφέρει], ότι το εμπόρευμα είχε μια τόσο θανατηφόρα κολλητική ασθένεια, παίρνουν στον λαιμό τους και κάθε επόμενο ανεμβολίαστο κουτάβι, που πιθανόν θα βάλει ο άνθρωπος στο σπίτι του. Ο οποίος μετά, θα ψάχνει να βρει από που του'ρθε πάλι η κεραμίδα, αφού το πήρε απ'αλλού το νέο κουτάβι και θα κατηγορεί εκ νέου, το σύμπαν ολόκληρο και άκρη πάλι δεν θα βγάζει.
 


Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
η το κολλησε στο πετ σοπ που το ειχε φερει προηγουμενο κουταβι και
παει λεγοντας. επισης Αν ειχε τυφο με ενα σναπ τεστ θα το διαπιστωνατε
εκεινη την ωρα.
 
  • Like
Reactions: l.Kyveli


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.195
Μηνύματα
896.955
Μέλη
19.978
Νεότερο μέλος
Tina78