Εξαρτάται απο το κρέας,
LaCat, μόνο ο χασάπης που το πήρες μπορεί να σου το απαντήσει αυτό. Κανείς άλλος δεν ξέρει πότε σφάχτηκε το ζώο και πώς έχει διακινηθεί το κρέας μέχρι να φτάσει στα χέρια σου.
Απλά του το λές και του το θυμίζεις κάθε φορά οτι αυτό το κρέας θα καταναλωθεί ωμό πχ μετά απο δυό μέρες στο ψυγείο ή μετά απο μια εβδομάδα στην κατάψυξη και δυό μέρες στο ψυγείο ή όπως αλλιώς θέλει ο καθένας να χειριστεί το κρέας.
Κάποια κρέατα μπορεί να μην έχουν σιτέψει καθόλου, να είναι απο ζώο που σφάχτηκε χτές, και να μπορούν να μείνουν ασφαλέστατα μερικές μέρες στην συντήρηση. Κάποια άλλα μπορεί να είναι καλά σιτεμένα και ήδη η παραμονή μια εβδομάδα στην κατάψυξη και δυό μέρες στην συντήρηση να τα ταλαιπωρήσει πολύ και να είναι στα όριά τους.
Απλά συνεννοηθείτε με τον χασάπη σας και θυμίστε του πού και πού οτι το κρέας το ταίζετε ωμό, αν μπορεί να μην σέρνει στα πατώματα τα κομμάτια που σας ξεχωρίζει για τον σκύλο.