Δεν ειναι ετσι!Ναι ρε παιδι μου εχουν κλεισει τα σφαγεια αλλα και παλι οι χασαπηδες το ζωο(σφαγειο) το παιρνουν ολοκληρο και το τεμαχιζουν. Τελοσπαντων μπορει αυτος να μην θελει να ασχοληθει ή μπορει να θελει να σου χρεωσει ολοκληρο το κεφαλι και οχι τα κομματια που εσυ θελεις να χρησιμοποιησεις. Συννενοησου με αλλον.
Ενα απο τα καλα της BARF Διατροφης ειναι, οτι εσυ διαλεγεις το τι τρωει ο σκυλος σου!Καλησπέρα, είμαι νέα στην παρέα και ψιλοψάχνομαι με το θέμα της διατροφής της μικρής. Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα ρωτάω εδώ Γκουγκλάροντας λίγο για BARF βρήκα μια εταιρία η οποία με κάποιο τρόπο πουλάει αυτό. Δεν έχω καταλάβει ακριβώς, απ'το ψάξιμο νομίζω ότι πολτοποιείται το κρέας με εντόσθια, κόκαλα, φρούτα, λαχανικά και αυγά. Όντας νέα και άπειρη θέλω τη γνώμη σας. Έχετε ξανακούσει τέτοιου είδους εταιρία; Θεωρείτε πως είναι μια καλή λύση ή καλύτερα το κρεοπωλείο της γειτονιάς; (Δεν έχω βάλει λινκ της εταιρίας γιατί δεν ξέρω αν είναι διαφήμιση)
Παιδια αυτή την απορία εχω κι εγώ.. Το κοτόπουλο κανει να το δώσουμε χωρις κατάψυξη; Ξερω οτι χοιρινό το αποφεύγουν όσοι δεν έχουν καταψύκτη και το μοσχάρι πρέπει να μένει τουλάχιστον μια μέρα κατάψυξη. Κοτόπουλο και ψάρια (σαρδέλες και γαύρος κυρίως);Το κοτοπουλο πρεπει να το καταψυχω? Διαβασα οτι το χοιρινο επιβαλεται να καταψυχεται αν καποιος το επιλεξει (εγω δεν θα δινω), το κοτοπουλο μπορω να το δωσω απευθειας;
Χοιρινό δεν θα έδινα ΠΟΤΈ ωμό!! Δεν το ρισκάρω.Παιδια αυτή την απορία εχω κι εγώ.. Το κοτόπουλο κανει να το δώσουμε χωρις κατάψυξη; Ξερω οτι χοιρινό το αποφεύγουν όσοι δεν έχουν καταψύκτη και το μοσχάρι πρέπει να μένει τουλάχιστον μια μέρα κατάψυξη. Κοτόπουλο και ψάρια (σαρδέλες και γαύρος κυρίως);
Μικρόβια υπάρχουν πολλά, κάποια σκοτώνονται με την κατάψυξη (εξαρτάται και πόσο μένουν στην κατάψυξη), κάποια όχι, αλλά όταν ταΐζεις ωμό κρέας τον σκύλο σου δεν πρέπει να φοβάσαι τα μικρόβια, αλλά τα παράσιτα.