Αν με ρωτήσετε τι λατρεύω περισσότερο στον Έλβις είναι η χαρά του για την ζωή. Πάντα θα βρει κάτι όμορφο που θα τον κάνει ευτυχισμένο, όλες οι εμπειρίες είναι καλές γιατί έτσι θέλει!
Όταν έκανε το μεγάλο χειρουργείο στο πόδι του δεν μου επέτρεψαν να κάτσω έξω από την αίθουσα να περιμένω. Έκλεινε η κλινική και έπρεπε να φύγω. Πήγα σπίτι μου λοιπόν με βαριά καρδιά και περίμενα πίσω από ένα τηλέφωνο. Μόλις άνοιγε η κλινική είχε μόλις ξυπνήσει. Μισοναρκωμένος, πονεμένος, αλλά όχι δυστυχισμένος και τρομαγμένος, είχε συνάψει κοινωνικές σχέσεις με τις νοσοκόμες οι οποίες τον χαιδολογούσαν και τον φίλαγαν! Τις επόμενες φορές που πήγαμε στην κλινική δεν υπήρχε καμία κακή ανάμνηση στο μυαλό του. Έμπαινε σαν σίφουνας μέσα για να δει τους καινούριους του φίλους, τον βοηθό του γιατρού και τις νοσοκόμες .
Έτσι είναι ο Έλβις, έτσι είναι τα λάμπραντορ. Τεράστια παιδιά με χαρούμενη και αγαθή καρδιά που περιμένουν πάντα το καλύτερο απο τους άλλους.
Το αστείο είναι ότι στην γειτονιά έχουμε ένα πετ σοπ με το οποίο δεν διατηρούμε καλές σχέσεις γιατί είναι BYB και μια φορά είχε μια χελώνα σε άθλιες συνθήκες και τον κατήγγειλα. Τέλως πάντων δεν μιλάμε, αλλά μιλάει στον Έλβις. Ήμουν σε καφετέρια περιμένοντας τους καφέδες με τον σκύλο μου και νομίζοντας ότι δεν βλέπω από πίσω μου είχε σταθεί αυτός και είχε πιάσει ψιλή κουβέντα με τον χαζοχαρούμενο.
Αν με ρωτούσε κάποιος τι τύπος πρέπει να είμαι για να έχω λαμπ θα του απαντούσα τώρα πια όχι μόνο δραστήριος αλλά και κοινωνικότατος. Αν γουστάρεις να είσαι συνέχεια έξω, εκδρομές, ταξίδια, καφετέριες, βόλτες, εξορμήσεις σε δάση , σε βουνά και σε θάλασσα, αν έχεις συνέχεια ανθρώπους γύρω σου το λαμπ είναι ο σκύλος που θα γίνει ο καλύτερος σου σύντροφος σε όλα!
[h=1]Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη[/h]