Eίναι καταπληκτική, απλά ο Έλβις βγαίνει ωραιότερος χωρίς φλας αλλά θέλει πολύ φυσικό φως γιατί αλλιώς δεν φαίνεταιPRO!![]()
Ίσως να του έχεις αδυναμία επειδή ήταν του δρόμου (για να μην πω του σχοινιού και του παλουκιού)!Μωρέ γι'αυτό λες να χω αδυναμία στον Τζιμάκο? Επειδή έχει φωτογένεια??
Ααχαχαχαχαχαχ εε τη ντίβα!αφού με κοίταξε για 2-3 λεπτά συγκρατώντας τα νεύρα του μετά σηκώθηκε πάνω και άρχισε να με ψέλνει...Τον ενοχλήσαμε τον κύριο..
Ποτέ δεν χρησιμοποιώ φλας όταν φωτογραφίζω σκυλιά, πρώτον τα ενοχλεί, δεύτερον βγαίνουν με δρακουλίσια μάτια!Eίναι καταπληκτική, απλά ο Έλβις βγαίνει ωραιότερος χωρίς φλας αλλά θέλει πολύ φυσικό φως γιατί αλλιώς δεν φαίνεται![]()
Μόλις διαπίστωσα ότι μου πήρε μόλις 3 χρόνια παρά κάτι να το πω, αλλά όπως λένε και στο χωριό μου, better late than never!... :mrgreen:
Μ α τ ι ω ρ α ί ο π α ι δ ί !!![]()
Αυτός ο σκύλος αδικείται από τον χαρακτήρα του και από μένα ίσως που με έχει του χεριού του. Και δεν το κάνω επίτηδες, είναι κάτι που έχω ή μάλλον που δεν έχω και με έχουν καβαλήσει και οι δύο για να είμαι ειλικρηνής,απλώς ο έλβις δεν έχει τα θέματα τοτ Τζίμη, όπως είναι φυσικό.Λες να με τραβάει η αλητεία??
Δε μπορώ να αρνηθώ, είναι κάτι στη σπιρτάδα στη μούρη πολλών αλητάμπουρων, αυτή η σπιρτάδα μάλλον που τα κράτησε και ζωντανά εκεί στα.. σκοινιά και στα παλουκιά που μάλλον με τραβάει. Ξέρεις, αυτή η ίδια η σπιρτάδα πάλι που τα κάνει και κέρατα βερνικωμένα.
Ααχαχαχαχαχαχ εε τη ντίβα!
Ας μη συνεχίσουμε και χαλάμε το θέμα του γυαλιστερού dark τύπου από δω, άντε γιατί καλός καλός αλλά μην του κλεβει και τα φώτα ο αλητάμπουρας!
Στον υπνο σου με εβλεπες?
Πολύ σας αγαπάω! Μόνο εσεις καταλαβαίνετε την αχρηστία μου να φωτογραφίσω τη Σελιν. Τι με κινητό τι με φωτογραφικη.I.Kyveli, είσαι ο άνθρωπός μου! Μόνο εσύ με καταλαβαίνεις! Πήγα να κάνω φωτογράφιση στην παραλία σήμερα να του βγάλω καμιά της προκοπής γιατί μου είπανε ότι τον διασύρω με τις φωτογραφικές μου ικανότητες και μπήκα να βάλω τις.. αποτυχίες μου μόλις.
Αλλά να σου πω κιόλας, άμα το μοντέλο είναι τόσο ωραία μαυροκεφαλούμπα όπως ο Έλβις δείχνει παντού!
edit: καλά αυτή στα νερά είναι... *agapoylas* Δελφινι!
Αχαχαχαχαχααααα ghelly νόμιζα πως αυτο το quote είναι δικό σου. Καλέ! Φόβητρο έχεις γίνει!!!!Να πετάξεις το κινητό και να τραβάς περισσότερες φωτό με αυτήν!Γρήγορα θα μπεις στο κόλπο, είναι μέχρι να συνηθίσει το μάτι σου
Ο Ελβις είναι φοβερή φάτσα, δεν το συζητάω.
Ε λιγο το νιντζα (χρειάζεσαι καφέ αν το μπερδεψες με τον Κουκι), λίγο το αγριο παρουσιαστικό μου, θα βάλω αβαταρ με κανα ogreΑχαχαχαχαχααααα ghelly νόμιζα πως αυτο το quote είναι δικό σου. Καλέ! Φόβητρο έχεις γίνει!!!!