New dog on the block

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
ΤΙ-ΟΜΟΡΦΟΣ-ΣΚΥΛΟΣ! *agapoylas*
Πεθαίνω με αυτή τη μούρη, νιώθω την ανάγκη να βάλω το χέρι στην οθόνη να πασπατέψω και τσιμπολογήσω εκείνο το σημείο που κρέμονται τα μάγουλα *agapoylas*

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.936
Ίσως θα κρεμόντουσαν λιγότερα αν δεν του τα τραβούσαμε τόσο :p
Τα αδέλφια του είχαν πιο μαζεμένες μουσούδες και μικρότερα κεφάλια. Ο Έλβις βγήκε μουσουδάρας :D

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.752
7.281
I.Kyveli, είσαι ο άνθρωπός μου! Μόνο εσύ με καταλαβαίνεις! Πήγα να κάνω φωτογράφιση στην παραλία σήμερα να του βγάλω καμιά της προκοπής γιατί μου είπανε ότι τον διασύρω με τις φωτογραφικές μου ικανότητες και μπήκα να βάλω τις.. αποτυχίες μου μόλις.

Αλλά να σου πω κιόλας, άμα το μοντέλο είναι τόσο ωραία μαυροκεφαλούμπα όπως ο Έλβις δείχνει παντού! ;)

edit: καλά αυτή στα νερά είναι... *agapoylas* Δελφινι!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.936
Mπα όχι. Αν δεις τον Τζιμάκο και την Λούση, βγαίνουν κουκλιά ακόμη και από άσχετους όπως εγώ. Αλλά ο Έλβις θέλει τέχνη :p

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.752
7.281
Μωρέ γι'αυτό λες να χω αδυναμία στον Τζιμάκο? Επειδή έχει φωτογένεια??

Καλά η Λούσυ είναι μια σταρ, γι'αυτό βγαίνει παντού κιουρία.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.936
Μωρέ γι'αυτό λες να χω αδυναμία στον Τζιμάκο? Επειδή έχει φωτογένεια??
Ίσως να του έχεις αδυναμία επειδή ήταν του δρόμου (για να μην πω του σχοινιού και του παλουκιού)!
Πάντως χθες ξάπλωσα δίπλα του με την μούρη μου στο άνοιγμα του κρέιτ του να του κάνω αγαπούλες και αφού με κοίταξε για 2-3 λεπτά συγκρατώντας τα νεύρα του μετά σηκώθηκε πάνω και άρχισε να με ψέλνει...Τον ενοχλήσαμε τον κύριο..

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.752
7.281
Λες να με τραβάει η αλητεία??

Δε μπορώ να αρνηθώ, είναι κάτι στη σπιρτάδα στη μούρη πολλών αλητάμπουρων, αυτή η σπιρτάδα μάλλον που τα κράτησε και ζωντανά εκεί στα.. σκοινιά και στα παλουκιά που μάλλον με τραβάει. Ξέρεις, αυτή η ίδια η σπιρτάδα πάλι που τα κάνει και κέρατα βερνικωμένα.

αφού με κοίταξε για 2-3 λεπτά συγκρατώντας τα νεύρα του μετά σηκώθηκε πάνω και άρχισε να με ψέλνει...Τον ενοχλήσαμε τον κύριο..
Ααχαχαχαχαχαχ εε τη ντίβα!

Ας μη συνεχίσουμε και χαλάμε το θέμα του γυαλιστερού dark τύπου από δω, άντε γιατί καλός καλός αλλά μην του κλεβει και τα φώτα ο αλητάμπουρας!

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.772
4.050
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Eίναι καταπληκτική, απλά ο Έλβις βγαίνει ωραιότερος χωρίς φλας αλλά θέλει πολύ φυσικό φως γιατί αλλιώς δεν φαίνεται :p
Ποτέ δεν χρησιμοποιώ φλας όταν φωτογραφίζω σκυλιά, πρώτον τα ενοχλεί, δεύτερον βγαίνουν με δρακουλίσια μάτια! :D

Πολύ ωραία η φωτό στη θάλασσα.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Μόλις διαπίστωσα ότι μου πήρε μόλις 3 χρόνια παρά κάτι να το πω, αλλά όπως λένε και στο χωριό μου, better late than never!... :mrgreen:

Μ α τ ι ω ρ α ί ο π α ι δ ί !! :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.936
Μόλις διαπίστωσα ότι μου πήρε μόλις 3 χρόνια παρά κάτι να το πω, αλλά όπως λένε και στο χωριό μου, better late than never!... :mrgreen:

Μ α τ ι ω ρ α ί ο π α ι δ ί !! :)
:D

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.936
Λες να με τραβάει η αλητεία??

Δε μπορώ να αρνηθώ, είναι κάτι στη σπιρτάδα στη μούρη πολλών αλητάμπουρων, αυτή η σπιρτάδα μάλλον που τα κράτησε και ζωντανά εκεί στα.. σκοινιά και στα παλουκιά που μάλλον με τραβάει. Ξέρεις, αυτή η ίδια η σπιρτάδα πάλι που τα κάνει και κέρατα βερνικωμένα.

Ααχαχαχαχαχαχ εε τη ντίβα!

Ας μη συνεχίσουμε και χαλάμε το θέμα του γυαλιστερού dark τύπου από δω, άντε γιατί καλός καλός αλλά μην του κλεβει και τα φώτα ο αλητάμπουρας!
Αυτός ο σκύλος αδικείται από τον χαρακτήρα του και από μένα ίσως που με έχει του χεριού του. Και δεν το κάνω επίτηδες, είναι κάτι που έχω ή μάλλον που δεν έχω και με έχουν καβαλήσει και οι δύο για να είμαι ειλικρηνής,απλώς ο έλβις δεν έχει τα θέματα τοτ Τζίμη, όπως είναι φυσικό.
Σήμερα κυνηγιόντουσαν με τον έλβις στο πάρκο και λίγο πριν συγκρουστούν ο Τζιμάκος έδωσε ένα σάλτο και πέρασε από πάνω του! Αυτό κι αν ήταν για φωτογραφία!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα

Aυτή π.χ. είναι από κινητό.

Ναι Ghelly θα κάνω εξάσκηση!
Στον υπνο σου με εβλεπες? :p

I.Kyveli, είσαι ο άνθρωπός μου! Μόνο εσύ με καταλαβαίνεις! Πήγα να κάνω φωτογράφιση στην παραλία σήμερα να του βγάλω καμιά της προκοπής γιατί μου είπανε ότι τον διασύρω με τις φωτογραφικές μου ικανότητες και μπήκα να βάλω τις.. αποτυχίες μου μόλις.

Αλλά να σου πω κιόλας, άμα το μοντέλο είναι τόσο ωραία μαυροκεφαλούμπα όπως ο Έλβις δείχνει παντού! ;)

edit: καλά αυτή στα νερά είναι... *agapoylas* Δελφινι!
Πολύ σας αγαπάω! Μόνο εσεις καταλαβαίνετε την αχρηστία μου να φωτογραφίσω τη Σελιν. Τι με κινητό τι με φωτογραφικη.
Οποτε τη βγάζω μόνο με το κινητό γιατι οταν μου λένε "πως βγήκε ετσι" απαντάω ότι φταίει το κινητό!! Μπουχαχαχα

Ο Ελβις, όπως και να τον βγάλεις παντως I.Kyveli, κούκλος θα ειναι ΠΑΝΤΑ!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.936
Να πετάξεις το κινητό και να τραβάς περισσότερες φωτό με αυτήν! :cool: Γρήγορα θα μπεις στο κόλπο, είναι μέχρι να συνηθίσει το μάτι σου ;)

Ο Ελβις είναι φοβερή φάτσα, δεν το συζητάω.
Αχαχαχαχαχααααα ghelly νόμιζα πως αυτο το quote είναι δικό σου. Καλέ! Φόβητρο έχεις γίνει!!!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Αχαχαχαχαχααααα ghelly νόμιζα πως αυτο το quote είναι δικό σου. Καλέ! Φόβητρο έχεις γίνει!!!!
Ε λιγο το νιντζα (χρειάζεσαι καφέ αν το μπερδεψες με τον Κουκι), λίγο το αγριο παρουσιαστικό μου, θα βάλω αβαταρ με κανα ogre :p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn