New dog on the block

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.804
20.133
Κι ο Σώτος πηδάει πάνω στο τραπέζι -ακόμη- αλλά...labrador δεν έχει, στα σίγουρα :p

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.936
Κι ο Σώτος πηδάει πάνω στο τραπέζι -ακόμη- αλλά...labrador δεν έχει, στα σίγουρα :p
Τον Τζιμάκο πάντως τον ανεβάζουμε τρεις! :p
Αλλά ο Τζιμάκος έχει αντιλαμπραντόρ στο αίμα του ούτως ή άλλως:p

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.752
7.281
Πως σε καταλαβαίνω πως....αν και δε ξέρω τι ακριβώς έχει μέσα της,πάντος είναι η μόνη που όταν μπαίνει στο ιατρείο κλαψουρίζει μέχρι να βγει η γιατρός να της κάνει χαρές!
Κι ο Άρης. Επίσης καμία σχέση με λαμπ!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.936
Χαχαχααα παιδιά δεν είπα ότι μόνο τα λαμπ είναι όπως περιέγραψα. Σίγουρα όμως ένα τυπικό λαμπ είναι!
Έχω ζήσει με σκύλους από τους πρώτους μήνες της ζωής μου. Ξέρω πολύ καλά την φύση του σκύλου. Δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν με μη λαμπ :p λέγοντας ότι μόνο τα λάμπραντορ είναι γ@μ@τ@ σκυλιά! Ήμαρτον! Έχω άλλα δύο σκυλιά που αγαπώ εξίσου, ημίαιμα!
Το ότι όμως ένα λαμπ έχει έναν αξιοθαύμαστο χαρακτήρα και είμαι περήφανη για τον σκύλο μου δεν είναι κακό να το γράφω.. Νομίζω :p

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.752
7.281
Το ότι όμως ένα λαμπ έχει έναν αξιοθαύμαστο χαρακτήρα και είμαι περήφανη για τον σκύλο μου δεν είναι κακό να το γράφω.. Νομίζω :p
Είσαι καλά? Εγώ πολύ σε χαίρομαι με αυτές τις εκρήξεις λατρείας! Απλά, κουβέντα να γίνεται βρε παιδί, έχουμε κ μεις παρόμοια σούργελα να περηφανευτούμε για πάρτη τους!

Last edited:

Αγγελος 13

Well-Known Member
13 Αυγούστου 2013
757
748
Δηλαδη εμενα που μπαινουν κ τα δυο μονα τους πανω στο κρεβατι του κτηνιατρου πριν καν το χαμηλωσει ο γιατρος..εχουν λαμπ μεσα???:p:p

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Χαχαχααα παιδιά δεν είπα ότι μόνο τα λαμπ είναι όπως περιέγραψα. Σίγουρα όμως ένα τυπικό λαμπ είναι!
Έχω ζήσει με σκύλους από τους πρώτους μήνες της ζωής μου. Ξέρω πολύ καλά την φύση του σκύλου. Δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν με μη λαμπ :p λέγοντας ότι μόνο τα λάμπραντορ είναι γ@μ@τ@ σκυλιά! Ήμαρτον! Έχω άλλα δύο σκυλιά που αγαπώ εξίσου, ημίαιμα!
γιατι καλε? ποιος παρεξηγηθηκε?
Χμμ πολύ μυγιάγγιχτοι γιναμε τελευταία με τις φυλές των σκυλων μας... :p

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.936
Δηλαδη εμενα που μπαινουν κ τα δυο μονα τους πανω στο κρεβατι του κτηνιατρου πριν καν το χαμηλωσει ο γιατρος..εχουν λαμπ μεσα???:p:p
Εμένα πάντως έχει ροτ μέσα γιατί όλοι στον δρόμο μου λένε ροτβάιλερ είναι ε;;;

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.936

Αν κάποτε μάθω να φωτογραφίζω μαύρα ζώα θα τον δείτε όπως είναι πραγματικά :p

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Βαλτον σε φοντο Κυβελη. Ενα μπλε ηλεκτρικ ή ενα ασπρο ριχταρι που να κανει αντιθεση με το μαυρο και θα αναδειχτει η μαυρομουσουδα του!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.936
Άσε με μωρέ μια ωραία έβγαλα και εκεί η μουσούδα του είναι μισή, θα αλλάξω το νικ μου σε κουλή..

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.936
Ωπα, καινούρια φωτογραφική ή μου φαίνεται; ;)
Ναι αλλά τα ράσα δεν κάνουν τον παπά :p

Πωπω μάτι που χεις! Περσινή είναι αλλά συνήθως με κινητό τραβάω.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.772
4.050
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Να πετάξεις το κινητό και να τραβάς περισσότερες φωτό με αυτήν! :cool: Γρήγορα θα μπεις στο κόλπο, είναι μέχρι να συνηθίσει το μάτι σου ;)

Ο Ελβις είναι φοβερή φάτσα, δεν το συζητάω.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn