Τον Τζιμάκο πάντως τον ανεβάζουμε τρεις!Κι ο Σώτος πηδάει πάνω στο τραπέζι -ακόμη- αλλά...labrador δεν έχει, στα σίγουρα![]()
Κι ο Άρης. Επίσης καμία σχέση με λαμπ!Πως σε καταλαβαίνω πως....αν και δε ξέρω τι ακριβώς έχει μέσα της,πάντος είναι η μόνη που όταν μπαίνει στο ιατρείο κλαψουρίζει μέχρι να βγει η γιατρός να της κάνει χαρές!
Είσαι καλά? Εγώ πολύ σε χαίρομαι με αυτές τις εκρήξεις λατρείας! Απλά, κουβέντα να γίνεται βρε παιδί, έχουμε κ μεις παρόμοια σούργελα να περηφανευτούμε για πάρτη τους!Το ότι όμως ένα λαμπ έχει έναν αξιοθαύμαστο χαρακτήρα και είμαι περήφανη για τον σκύλο μου δεν είναι κακό να το γράφω.. Νομίζω![]()
γιατι καλε? ποιος παρεξηγηθηκε?Χαχαχααα παιδιά δεν είπα ότι μόνο τα λαμπ είναι όπως περιέγραψα. Σίγουρα όμως ένα τυπικό λαμπ είναι!
Έχω ζήσει με σκύλους από τους πρώτους μήνες της ζωής μου. Ξέρω πολύ καλά την φύση του σκύλου. Δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν με μη λαμπλέγοντας ότι μόνο τα λάμπραντορ είναι γ@μ@τ@ σκυλιά! Ήμαρτον! Έχω άλλα δύο σκυλιά που αγαπώ εξίσου, ημίαιμα!
Το ότι όμως ένα λαμπ έχει έναν αξιοθαύμαστο χαρακτήρα και είμαι περήφανη για τον σκύλο μου δεν είναι κακό να το γράφω.. Νομίζω![]()
Εμένα πάντως έχει ροτ μέσα γιατί όλοι στον δρόμο μου λένε ροτβάιλερ είναι ε;;;Δηλαδη εμενα που μπαινουν κ τα δυο μονα τους πανω στο κρεβατι του κτηνιατρου πριν καν το χαμηλωσει ο γιατρος..εχουν λαμπ μεσα???![]()
χα χα χα χαΕμένα πάντως έχει ροτ μέσα γιατί όλοι στον δρόμο μου λένε ροτβάιλερ είναι ε;;;
Πολύ συχνά! Ειδικά αν έχουν και παιδάκια μαζί!χα χα χα χα
Περνανε κ απεναντι??????
το νου σου ξηρογλυφονται με τα μικραΠολύ συχνά! Ειδικά αν έχουν και παιδάκια μαζί!![]()
αχαχαχαχααααα!!!! :mrgreen::mrgreen:το νου σου ξηρογλυφονται με τα μικρα![]()
Ναι αλλά τα ράσα δεν κάνουν τον παπάΩπα, καινούρια φωτογραφική ή μου φαίνεται;![]()