γυναικες...Βιταμίνες bouboul.
Χρήστο, αυτή η μαγειρική μεμβράνη τι είναι? Δεν την είχα ξανακούσει.
γυναικες...Βιταμίνες bouboul.
Χρήστο, αυτή η μαγειρική μεμβράνη τι είναι? Δεν την είχα ξανακούσει.
Νομίζω ότι εννοεί την διάφανη μεμβράνη , που μπορείς να τυλίξεις σάντουιτς κ τέτοια..(αντίστοιχο του αλουμινόχαρτου..), σίγουρα την ξέρεις..Βιταμίνες bouboul.
Χρήστο, αυτή η μαγειρική μεμβράνη τι είναι? Δεν την είχα ξανακούσει.
κι εγώ έχω απορίες!
ο τύπος στο βίντεο τα αυγά τα δίνει βραστά και χωρίς τσόφλι έτσι?
δεν υπάρχει κίνδυνος αλλεργίας πχ από τους κρόκους
όταν δίνουμε τσόφλι αλεσμένο για συμπλήρωμα ασβεστίου είναι από ωμό αυγό?
Ουσιαστικά στην συγκεκριμένη συνταγή, το αυγό ψήνεται στο φούρνο μαζί με την υπόλοιπη ζύμη, οπότε δεν το τρώει ωμό ο σκύλος..τώρα είδα ότι τα δίνει με τα τσόφλια!
ωμά όμως?
Έφτιαξα την συνταγή.κι εγώ έχω απορίες!
ο τύπος στο βίντεο τα αυγά τα δίνει βραστά και χωρίς τσόφλι έτσι?
δεν υπάρχει κίνδυνος αλλεργίας πχ από τους κρόκους
όταν δίνουμε τσόφλι αλεσμένο για συμπλήρωμα ασβεστίου είναι από ωμό αυγό?
είναι η διαφανες μεμβράνη που χρησιμοποιούμε σε όλες τις κουζίνες ( η διαφανες που σκεπάζουμε τρόφιμα )Βιταμίνες bouboul.
Χρήστο, αυτή η μαγειρική μεμβράνη τι είναι? Δεν την είχα ξανακούσει.
Χααα..!!!Ορίστε, με επιβεβαιώνει κ ο σεφ..!!είναι η διαφανες μεμβράνη που χρησιμοποιούμε σε όλες τις κουζίνες ( η διαφανες που σκεπάζουμε τρόφιμα )
απλά υπάρχουνε μεβρανες επαγγελματικές που δεν καίγονται αν τις βάλεις στο microwave η άμα τις αφήσεις για πολύ ώρα στο βραστό νερό...
ο καλύτερος τρόπος για να τύλιξις τρόφιμα με μεμβράνη είναι σαν τις καραμέλες πιάνεις τις άκρες και το στριφογυρνάς στον πάγκο
μπορείς να το κανεις και με τις μεβρανες που αναφέρω απλά αυτές είναι επαγγελματικές και πιο μεγάλες. πωλούνται και σε μεγάλα super market γιατί η σακούλες δεν συμφέρουν άσε που δεν προσφέρουν τίποτα παραπάνω ( μονο αν είναι να μπούν στο φούρνο )Χααα..!!!Ορίστε, με επιβεβαιώνει κ ο σεφ..!!
ρε συ Estranged ήμουν σίγουρη ότι μπορείς κ με αυτή, γιατί κάτι έχω φτιάξει που δεν θυμάμαι τι..
κ μου κάνει εντύπωση που είπες ότι λιώνει..
Σεφ..να ρωτήσω κ εγώ κάτι..;;;
Όταν βράζω το κρέας τυλιγμένο στη μεμβράνη, επηρεάζει τον χρόνο βρασμού..;;; θέλει περισσότερο χρόνο..;;;
κ τέλος, για τον σκύλο δεν θα μαγειρεύεις κάθε μέρα, μην ανησυχείς.. θα τα φτιάχνεις κ μετά θα τα αποθηκεύεις στην κατάψυξη..
έβαλα για να πάρει περισσότερη γεύση... όπως ανέφερα είναι κλαριφιε καθαρό βούτυρο δηλαδή και σε λίγη ποσότητα μην φανταστείς τίποτα τρελόΒούτυρο γιατί να βάλεις όμως;
Κατάλαβα, πιστεύεις ότι είναι καλύτερα να τους τα περνάμε στο μπλέντερ;έβαλα για να πάρει περισσότερη γεύση... όπως ανέφερα είναι κλαριφιε καθαρό βούτυρο δηλαδή και σε λίγη ποσότητα μην φανταστείς τίποτα τρελό