ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ (2xCACIB) - 13 & 14.10.2012


Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
49
Αθήνα
.Τα περιμενα πιο αγνα τα πραγματα...



Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Πολύ ροζ συννεφάκι έχει πέσει στο φόρουμ τελευταία.... και μετά λένε εμένα barbie που φοράω όλο ροζ......
 


Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Πάντως σε συζήτηση που είχα με φίλο που ζει μόνιμα πλέον στη Σουηδία μου λέει:

"...Ναι, αλλά σαν τον καιρό της Ελλάδας και τον ήλιο πουθενά"

Άμα έχεις ήλιο (μέχρι 20 Οκτώβρη...όχι αστεία)...:D
Πέρσι όμως έγινα μούσκεμα στην έκθεση
 


DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
@ Alexia

Βλέπεις λοιπόν πόσο γρήγορα διορθώνουμε τα "κακώς κείμενα";...Έβρεχε πέρσι...Φέτος δε το επιτρέψαμε!

Σιγά-σιγά όλα θα φτιάξουν...απλά αρχίσαμε από τα καιρικά φαινόμενα...:D
 


Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
@ Alexia

Βλέπεις λοιπόν πόσο γρήγορα διορθώνουμε τα "κακώς κείμενα";...Έβρεχε πέρσι...Φέτος δε το επιτρέψαμε!

Σιγά-σιγά όλα θα φτιάξουν...απλά αρχίσαμε από τα καιρικά φαινόμενα...:D
η ελπίδα πεθαίνει τελευταία
 




andreas rod

Member
19 Οκτωβρίου 2012
6
0
Από εκεί και πέρα τι να τις κάνω τις διακρίσεις αν ο εκάστοτε εκτροφέας είναι ασυνείδητος και δεν ενδιαφέρεται για την φυλή.
Δεν θ'απαντήσω για τον εκτροφέα, διότι δεν είναι δουλειά μου, αλλά είναι αστείο να δηλώνετε ότι δεν σας ενδιαφέρουν οι διακρίσεις, όταν δεν χάνετε ευκαιρία να σχολιάζετε τα αποτελέσματα των εκθέσεων, τονίζοντας πάντα τις αποτυχίες κάποιων σκύλων, που τυγχάνει να είναι της ίδιας ράτσας μ' αυτά που εκτρέφετε, χαρακτηριστικό παράδειγμα το σχόλιο στο οποίο απάντησα εξαρχής.
Σ'αντίθεση μ'αυτά που ειπώθηκαν στο φόρουμ σας, παρακολουθώ τα γραφόμενα σας εδώ και πάρα πολύ καιρό, κυρίως για τα θέματα των εκθέσεων.
Πρέπει να ξαναδιαβάσετε την δημοσίευση του/της stamos, δεν είπε σε καμιά περίπτωση ότι καλύτερος κριτής είναι πάντα αυτός που βγάζει το σκυλί σου πρώτο....είπε ακριβώς το αντίθετο ο άνθρωπος. Δήλωσε καθαρά, ότι ΕΔΩ θεωρείτε καλύτερος αυτός....ενώ όλοι οι άλλοι που βγάζουν κάποιο άλλο σκυλί, είναι πιόνια σε παιχνίδι στημένο.
Μπορεί οι εκθέσεις να γίνονται στην ψωροκώσταινα, να μην φοράνε ταγεράκια οι χειριστές, να έχουν τρύπες τα jeans (άτιμη κρίση) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ. Εγώ ως θεατής στις εκθέσεις, είδα ανθρώπους να ενδιαφέρονται και να προσπαθούν, εσείς που έχετε "διεθνή" εμπειρία, προφανώς δεν είστε ευχαριστημένη με τα της Ελλάδος αλλά το παλεύουν οι άνθρωποι και ελπίζω να καταφέρουν όλοι ν'αγοράσουν ταγεράκια και κουστούμια.
 


vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.229
10.282
Athens
andreas rod δεν ξέρω που αποσκοπείς και γιατί μπήκες - αν και τελευταία συνηθίζεται να μπαίνουν εδώ κάτι κομήτες "επαγγελματίες"... να ρίχνουν δυο πενιές προς επίλυση προσωπικών ζητημάτων και να την κάνουν...

Ξέρω όμως ότι αν έστω και οι μισοί εκτροφείς ήταν σαν την Alexia η κυνολογία θα ήταν ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ.
 


katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Aκόμα το θυμάμαι και κλαίω από τα ΓΕΛΙΑ!!! Τι έκθεση κι αυτή... τι να πρωτοθυμηθώ τον Γιαγκούλα, τον Σταύρο με το σπασμένο πόδι, τον πορτορικανό κριτή ή την τρύπα στην εξάτμιση!
Χθες το βράδυ έλεγα την ιστορία του Γιαγκούλα και σένα...της εξάτμισης και του Σταύρου!!
Σε κάποιο άλλο ποστ μου θα σας περιγράψω αυτη την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ εκθεση και τις περιπέτειες του handler.gr και της δικές μου...μέχρι να φτάσουμε στη Καλαμάτα
Γιατί όντως η κυνοφιλία και ειδικά οι εκθέσεις είναι για να περνάμε καλά και να θυμόμαστε τα γέλια που έχουμε κάνει...Και έχω μπόλικες τέτοιες ιστορίες...
Για να μάθουν και οι καινούργιοι ότι οι εκθέσεις δεν ήταν ανέκαθεν "κακό ζεν" και γκρίνια!!!
 


katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Εδώ θα διαφωνήσω. Ο καλύτερος κριτής για μένα είναι ο γνώστης της φυλής που είναι σε θέση να αξιολογήσει σωστά τον σκύλο. Το αν του αρέσει ο τύπος του σκύλου ή όχι δεν με απασχολεί. Ας δώσει το CAC σε άλλον.

Για αυτό το λόγο στεναχωρήθηκα που δεν μπόρεσε να παίξει ο Kuzco στην έκθεση του ΟΚΑ στις 7/04/2012 με κριτή τον Frank Kane (UK).

Από εκεί και πέρα τι να τις κάνω τις διακρίσεις αν ο εκάστοτε εκτροφέας είναι ασυνείδητος και δεν ενδιαφέρεται για την φυλή. Και δυστυχώς διαπιστώνω ότι οι σωστοί Εκτροφείς έχουν γίνει "Είδος υπό εξαφάνιση" και δεν το λέω μόνο για την φυλή μου.

Ο σοβαρός Εκτροφέας


  • δεν παρέχει επιβήτορα στο κουταβοπαραγωγο της Σαλαμίνας
  • δεν ζευγαρώνει σκύλα 13 μηνών που δεν έχει ωριμάσει ακόμα, άσχετα με το αν επιτρέπεται ή όχι από τους κανονισμούς του ΚΟΕ
  • δηλώνει όλες τις γέννες
  • δεν ζευγαρώνει γεννήτορες χωρίς να τους κατεβάσει σε έκθεση
  • δεν ζευγαρώνει εν γνώσει του σκυλιά με κληρονομικές παθήσεις
  • ...

δεν συνεχίζω, γιατί θα χάσω κάθε ελπίδα...
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο...Έτσι ακριβώς είναι ο σωστός εκτροφέας είτε κάνει 2 γέννες είτε κάνει 10...
 


katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
kimona, έχεις απόλυτο δίκιο. Ακόμα και αν χρειάζεται κάποιος λίγο χρόνο για να καταλάβει τι λες!!:):):)
Είναι ακριβώς αυτό που έλεγα πριν...
Ο οποιοσδήποτε αποφασίσει να κατεβάσει τον σκύλο του σε μια έκθεση πρέπει να γνωρίζει τις δυνατότητες του σκύλου του(τα καλά του και τα κακά του) , το πρώτυπο της φυλής ώστε να μπορεί να καταλάβει μέχρι ένα βαθμό και τις δυνατότητες των άλλων σκύλων που μπάινουν στον στοίβο μαζί με τον δικό του...πρέπει να ξέρει, όσο είναι δυνατόν, να δείχνει στον σκύλο του σωστά...να τον έχει περιποιημένο και σωστά γκρουμαρισμένο για τα ζητούμενα της φυλής και να είναι και ο ίδιος ευπαρουσίαστος. Έτσι θα έχει το δικάιωμα να γκρινιάξει η να χαρεί η να κρίνει τον κριτή αν έχει κάνει λάθος η όχι...
Οι περισσότεροι δυστυχώς στην Ελλάδα, κατεβάζουν ένα σκύλο , τον οποίο θεωρούν καταπληκτικό επειδή :

1. Του το λένε οι φίλοι και οι συγγενείς
2. Το πήρε από εκτροφέα
3. Είναι καθαρόαιμο

Με αποτέλεσμα να χάνουν και μετά να φωνάζουν και να τα βάζουν με τη "κατσίκα του γείτονα"!!!
 


katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Κάποιοι μάλιστα είναι κορυφαίοι γνώστες στο θέμα κυνησιολογίας (κάτι που είναι σπουδαίο και πολύ σημαντικό) !! Να πας εκεί που κρίνει ένας ολοκλήρωμένος κριτής και ξέρει να ''ζορίζει'' σωστά το σκυλί και θα στο εξέτάσει επίσης σωστά...Ένα ΜΟΝΟ κριτή ξέρω εδώ και κάποιους στο εξωτερικό που έβαζαν τα σκυλιά μαζί με τους χειριστές που έτρεχαν στο στοίβο και τους έτρεχε 10-15-20 λεπτά σε τροτ...Ξέρεις τι γινόταν ?? Έμπαιναν πχ 50 σκυλιά και έμεναν όρθια 10...γιατί αυτό?? ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΟΤΑΝ Ο ΣΚΥΛΟΣ τροτάρει μισο, ένα, δυο , τρεις γύρους ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ πρόβλημα στην κινησιολογια του....Στα 15-20 λεπτα το ένα κούτσαινε, το άλλο τράβαγε το ισχύο του, το άλλο ''κρέμαγε'' το top-line και το άλλο ''έκλανε'' από θεμα αντοχής και να σου οι αγκώνες και να σου τα κλωτσήματα στους ταρσούς και να σου τα ισχύα να χοροπηδάνε μέσα στις αρθρώσεις..................Εδώ ξέρεις τι γίνεται?? μισο με 1 γύρο και εξω και από κυνησιολογια δεν πρόκειται να φανεί ΤΙΠΟΤΑ... !!! Στον ένα , δύο γύρους όλα θα πανε κορδωτά σα λαμπάδες και αν έχει λίγο show-tamperament το σκυλί θα εντυπωσιάσει.για να παίξει 5-10-15-λεπτα στον ίδιο ρυθμό???.... ΘΑ πάθεις πλάκα με το πόσα κινητικά προβλήματα ορθοπεδικής φύσεως θα ξεφυτρώσουν..ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ χιλιάδες τέτοια σκυλιά μπαίνουν στην αναπαραγωγη !!! Θα πας (κατ εμε πάντα) σε ένα κριτή που δε μασάει μία, ότι έχει να πει θα το πει και θα σου μιλησει ΕΙΛΙΚΡΗΝΑ..προσοχη οι πολιτικάντηδες έχουν την αυτοδυναμία σήμερα !!!
Δεν ισχύει για όλες τις φυλές αυτό...
 


greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Να πας εκεί που κρίνει ένας ολοκλήρωμένος κριτής και ξέρει να ''ζορίζει'' σωστά το σκυλί και θα στο εξέτάσει επίσης σωστά...Ένα ΜΟΝΟ κριτή ξέρω εδώ και κάποιους στο εξωτερικό που έβαζαν τα σκυλιά μαζί με τους χειριστές που έτρεχαν στο στοίβο και τους έτρεχε 10-15-20 λεπτά σε τροτ...Ξέρεις τι γινόταν ?? Έμπαιναν πχ 50 σκυλιά και έμεναν όρθια 10...γιατί αυτό?? ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΟΤΑΝ Ο ΣΚΥΛΟΣ τροτάρει μισο, ένα, δυο , τρεις γύρους ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ πρόβλημα στην κινησιολογια του....Στα 15-20 λεπτα το ένα κούτσαινε, το άλλο τράβαγε το ισχύο του, το άλλο ''κρέμαγε'' το top-line και το άλλο ''έκλανε'' από θεμα αντοχής και να σου οι αγκώνες και να σου τα κλωτσήματα στους ταρσούς και να σου τα ισχύα να χοροπηδάνε μέσα στις αρθρώσεις..................Εδώ ξέρεις τι γίνεται?? μισο με 1 γύρο και εξω και από κυνησιολογια δεν πρόκειται να φανεί ΤΙΠΟΤΑ... !!! Στον ένα , δύο γύρους όλα θα πανε κορδωτά σα λαμπάδες και αν έχει λίγο show-tamperament το σκυλί θα εντυπωσιάσει.για να παίξει 5-10-15-λεπτα στον ίδιο ρυθμό???.... ΘΑ πάθεις πλάκα με το πόσα κινητικά προβλήματα ορθοπεδικής φύσεως θα ξεφυτρώσουν..ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ χιλιάδες τέτοια σκυλιά μπαίνουν στην αναπαραγωγη !!!
Απολυτα συμφωνος μαζι σου.
Πραγματικα ομως σε μια εκθεση cacib ειναι δυσκολο ο κριτης να ''τρεξει''τις εργασιακες φυλες 10-20λεπτα.

Αν γινοταν αυτο καταλαβαινουμε ολοι ποσο πολυ θα κρατουσε μια εκθεση και ποσες μεγαλυτερεςς αναγκες θα ειχε σε παραπανω κριτες,βοηθους ,κτλ.

Για αυτο το λογο πας στις cacib ,αλλα πας και στις ειδικες των ομιλων(οπου υπαρχουν) ή στους σπεσιαλιστες της φυλης για να εχεις την γνωμη του ειδικου.
Οι all rounder κριτες ειναι βολικοι αλλα οχι οι καλυτεροι....
 


Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Με τόσες λίγες συμμετοχές οι all rounder είναι η μόνη επιλογή που έχει ο διοργανωτής της έκθεσης.

Υπαρχουν όμως all rounder που κρίνουν στα Crufts και all rounder που κρίνουν στην αλάνα της Μυτιλήνης...
 


foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
18
Εγώ πάλι νομίζω kimonas ότι γίνεσαι υπερβολικός...
Να βγει ο σκύλος εκτός προτύπου επειδή δεν έχει σωστή έκφυση αυτιών ή ουράς ή λάθος τοποθέτηση ματιών;
Σε πόσες φυλές είναι αυτά ελλάτωμα αποκλεισμού;

Στις φυλές που μου αρέσουν και παρακολουθώ, τουλάχιστον μέχρι πριν 2 χρόνια, γιατί δεν έχω πάει σε εκθέσεις τα τελευταία χρόνια, δεν είδα ποτέ σκυλί εκτός προτύπου στον στίβο...Με ελλατώματα, ναι...αλλά όλα τα σκυλιά έχουν ελλατώματα...

Σχετικά με τα σκίτσα και την μελέτη των προτύπων, επειδή και τα σκίτσα είναι η αποτύπωση της ανάγνωσής του προτύπου από έναν άνθρωπο, ακόμα κι αν είναι ο σπουδαιότερος μελετητής της φυλής, για την πρώτη κατανόηση είναικαλά, αλλά εγώ θα σου έλεγα εφόσον σε ενδιαφέρει να εμβαθύνεις σε αυτά να ασχοληθείς μόνο με την ανάγνωση του κειμένου και την αντιστοιχησή του στην ανατομία!

Τώρα βέβαια όποιος από εμάς έχει αποδείξεις για προκαθορισμένα αποτελέσματα κι άλλα αντίστοιχα, οφείλει να κάνει την καταγγελία του στις αρμόδιες αρχές, είτε σε εθνικό, είτε σε διεθνές επίπεδο...
Όλα τα άλλα για εμένα είναι στο επίπεδο του κοινωνικού σχολιού...
 
Last edited:


greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Ετσι ειναι φοιβο.
Άλλα τα ελλατωματα αποκλεισμου και άλλα τα ελλατωματα μορφολογιας.
Το μεγαλυτερο ποσοστο εκθεσιακων σκυλων εχουν ελλατωματα μορφολογιας .
Αποδεκτο αυτο ,με την εννοια οτι αν δε ειχαν μορφολογικα ψεγαδια ,θα μιλουσαμε για τελοιους σκυλους.
 


kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Δεν ισχύει για όλες τις φυλές αυτό...
ΣΑΦΩΣ και δεν ισχύει για όλες τις φυλές Κατερίνα αλλά ας μπει μια βάση με κάποια stadarakia γενικεύοντας -λιγάκι- στην αρχή γιατί σκέψου να μην ξέρουμε τις ''βασικές αρχές'' και να πάμε αμέσως στο εργαστήριο για χημική ανάλυση? Τι θα γίνει?? πυρηνικη σύντηξη και ΣΧΑΣΗ του πυρήνα...οπότε ας μπούμε στα αρχικά και μετά εμβαθύνουμε (αν και ΔΕΝ θέλω να το κάνω προσωπικά παρα μόνο για λίγους φίλους και καλούς όπως προείπα ......) !!! Εδώ έχουμε μείνει ακόμα στο: ''ο σκύλος μου όταν πάω για καφέ με κοιτά στα μάτια και τηλεπαθητικά με το ''αρχέγονο'' βλέμμα του ,ακινητοποιεί τον Νίντζα στην απεναντι ταράτσα που έχει αγκαλία έναν αρσενικό γάτο τον Τσίου... !!! HELL YEAAAAHH, Ι am the ULTIMATE PACK LEADER !!! :D .....Πλάκα κάνουμε??......

Λοιπόν πέραν απ τον χαζοχαβαλέ .Ναι έχεις δίκιο -και εσκεμμένα δεν το πήγα πιο μακριά- αλλά για σένα και για να γίνω πιο σαφής ...
Ναι, ΔΕΝ ισχύει για όλες τις φυλές, ισχύει ΟΜΩΣ για ¨ΟΛΕΣ τις φυλές εργασίας ΟΛΕΣ.. ...μεσόμορφες - γιγαντόσωμες εννοείται ΣΑΦΩΣ..

Δεν ισχύει για τις toy και τις μικρές και για σκυλους συντροφιάς σε τεράστιο ποσοστό αν όχι σε όλο..Ας πούμε, ένα πεκινουά ΔΕΝ θα του ''πιεις'' το αίμα μέσα στο στοίβο ...Προσοχή όμως σε ένα κανίς toy υπάρχει δυσπλασία ισχύου και μπορεί ο κριτής αν θέλει να το ''λιώσει'' για 10-15-20 λεπτά !!Σε ένα Ντακσχουντ όμως νάνο ΔΕΝ θα το κάνεις αυτό γιατί δεν ισχύει στη φυλή του,, ΔΕΝ έχει δυσπλασία ισχύου!! Γι ΑΥΤΟ υπάρχει και το τραπεζάκι... για να το εξετάσει εκεί ο κριτής, πχ για πατέλα γιατί πολλά μικρόσωμα έχουν πατέλα και όχι μόνο μικρά , υπάρχουν να δουμε ΚΑΙ μεσόμορφα-γιγαντόσωμα με πατέλα να μας βγει το μάτι......!!!!

Τέλος πάντως μέχρι εκεί....Σαφώς και ΔΕΝ ισχύει για όλες τις φυλές αλλα ισχύει για ΟΛΟΥΣ τους σκύλους εργασίας και τις μεσόμορφες - γιγαντόσωμες !!!!
 
Last edited:


Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.446
12.872
Aθήνα
Αυτό που έχω καταλάβει, είναι οτι οι κριτές - σαν άνθρωποι που είναι - έχουν και την δική τους υποκειμενική εικόνα στο μυαλό τους για τον σκύλο που πλησιάζει περισσότερο στο πρότυπο της φυλής που κρίνουν.
Σαφώς ένα είναι το πρότυπο, αλλά και εκείνοι έχουν τις προτιμήσεις τους και όχι απαραίτητα με την κακή έννοια.
Το οτι υπάρχουν και αυτοί που αναφέρει ο Κίμωνας μου ακούγεται λογικό (είναι η ανθρώπινη φύση τέτοια) αλλά θέλω να πιστεύω πως αποτελούν την εξαίρεση και όχι τον κανόνα.

Από κει και πέρα αν εγώ ήμουν εκτροφέας δεν θα ήθελα έναν κριτή που θα τα έβρισκε όλα ωραία και θα έβγαζε πρώτα τα σκυλιά μου. Θα ήθελα έναν γνώστη της φυλής που θα κρίνει αυστηρά και θα υποδείξει τα ελαττώματα του σκύλου μου γιατί αυτό θα με βοηθήσει στην εκτροφή μου και το πλάνο μου. Να τα βγάλει πρώτα μόνο αν πραγματικά αξίζουν και όχι για να ικανοποιηθεί η ματαιοδοξία μου και πιάσουν τόπο τα λεφτά μου.

Ενα άλλο στοιχείο που θα ήθελα να καταθέσω και χωρίς να παρεξηγηθώ, είναι το οτι πρέπει να ξέρουμε να χάνουμε κιόλας. Και όταν γίνει αυτό, ας κρίνουμε πρώτα τα δικά μας λάθη και παραλείψεις και μετά όλες τις υπόλοιπες παραμέτρους.
Μην ξεχνάμε πως ο κριτής κρίνει αυτό που βλέπει εκείνη τη δεδομένη στιγμή. Αυτό βλέπει, αυτό κρίνει. Αν εκείνη τη στιγμή δεν δείξουμε σωστά το σκύλο μας αναπόφευκτο είναι να επηρεάσει και την κρίση του.


Και μια ερώτηση επιστημονικού ενδιαφέροντος....
Τα αποτελέσματα μετά από πόσο καιρό τα βάζει ο ΚΟΕ στην ιστοσελίδα του?
 


stamos

Well-Known Member
18 Μαϊου 2012
70
0
patra
Αφου οι περισοτεροι θελετε κριτες γνωστες και οχι αυτους που βγαζουν τα σκυλια σας πρωτα τοτε γιατι ολη αυτη η μιζερια και η γκρινια σχετικα με τους κριτες και τα αποτελεσματα και κατ επεκταση γιατι ορισμενοι να πετανε λασπη σε σκυλια που κερδισαν και σε κριτες? Αρα εχω δικιο απλα να υπενθυμισω οτι οταν δηλωνεις συμετοχη σε μια εκθεση γνωριζοντας εκ των προτερων ποιος θα ειναι κριτης και συνηθως πως κρινει σημαινει οτι τον αποδεχεσαι με τη συμετοχη σου και μονο οποτε με το να γκρινιαζεις μετα γινεσαι απλα γραφικος.Οποιος δεν συμφωνει με τον τροπο κρισης δε συμμετεχει απλα στην εκθεση.Οποιος γκρινιαζει μετα τα αποτελεσματα θυμιζει απλα κακομαθημενο παιδακι που δεν εγινε το δικο του .Στο στιβο αρμοδιος ειναι ο κριτης και κανενας αλλος ειτε μας αρεσει το αποτελεσμα ειτε οχι.Ειναι προσβολη στο θεσμο να αμφισβητεις τους διεθνης κριτες ετσι απλα γιατι δεν σου αρεσε το αποτελεσμα
 
Last edited:


lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.517
756
Ξεσσαλονικη!!!
ακριβως ετσι ειναι.κ αυτο ισχυει οχι μονο στην εκθεση,αλλα κ στην καθημερινοτητα.το να επιλεξεις να κριθεις,δεν γινεται μονο με την συμμετοχη σου σε μια εκθεση...
 


pouf

Well-Known Member
29 Απριλίου 2009
841
163
52
Ανοιξη,χειμωνας, καλοκαιρι
..............οταν δηλωνεις συμετοχη σε μια εκθεση γνωριζοντας εκ των προτερων ποιος θα ειναι κριτης και συνηθως πως κρινει σημαινει οτι τον αποδεχεσαι με τη συμετοχη σου και μονο οποτε με το να γκρινιαζεις μετα γινεσαι απλα γραφικος.Οποιος δεν συμφωνει με τον τροπο κρισης δε συμμετεχει απλα στην εκθεση.Οποιος γκρινιαζει μετα τα αποτελεσματα θυμιζει απλα κακομαθημενο παιδακι που δεν εγινε το δικο του ......................

Ο άνθρωπος τα είπε όλα.

Κάτι δλδ σαν το ''της κοντής...........της φταίνε οι τρίχες''...................