Με 3-4' λιγο δυσκολο να σκοτωθει η σαλμονελα αλλα παρ'ολα αυτα εγω τα ζεματω για 3' μαλλον πιο πολυ για ψυχολογικους λογους.σαλμονελα
Η σαλμονέλα για να "θανατωθεί" πρέπει το εσωτερικό του κρέατος να φτάσει στους 100 C που για να γίνει αυτό χρειάζονται περισσότερα απο 3-4 λεπτά...σαλμονελα
Το αυγό σε 3-4 λεπτά έχει φτάσει στο εσωτερικό τους 100 πολύ εύκολα...το κρέας όμως δεν είναι το ίδιο...ξαναλέω ότι για να θανατωθεί ο μικροοργανισμός πρέπει το εσωτερικό του κρέατος να φτάσει στους 100 C και όχι μόνο το εξωτερικό!παιδες οι γιατροι 3-4 λεπτα λενε ,τουλαχιστον για το αυγο.για αυτο κ λενε πως ειναι καλο να μην ειναι μελατο.
Ετσι ακριβως γι'αυτο κ γω ειπα πως το κανω πιο πολυ για ψυχολογικους λογουςΗ σαλμονέλα για να "θανατωθεί" πρέπει το εσωτερικό του κρέατος να φτάσει στους 100 C που για να γίνει αυτό χρειάζονται περισσότερα απο 3-4 λεπτά...
Ξερεις εγω τι σκεφτομαι?γιαυτο ομα ειναι καλυτερα!
Άλλο να μη τον επηρεάζει και άλλο να μη υπάρχει στον οργανισμό του.Εφόσον λένε οι μπαρφάδες ότι ο σκύλος δεν μπορεί να επηρεαστεί απο το βακτήριο της σαλμονέλα πώς εξηγείται αυτο που λες bigbilly;