Eχω κατεψυγμενο χοιρινο πανω απο 4 εβδομαδων (απο καταψυκτη) αλλα παλι φοβαμαι.. Αν το βρασω αλλαζει κατι? γενικοτερα το πρβ εγκειται στο ωμο ή γενικοτερα στο χοιρινο?Το χοιρινό ( λόγω του ιού αουτζέσκι που είναι θανατηφόρος για τα σκυλιά) είναι επικίνδυνο αν δεν καταψυχθεί κατάλληλα. Ο μόνος τρόπος που μπορεί να "σκοτωθεί" είναι με βαθιά κατάψυξη τουλάχιστον στους -18 (θες καταψύκτη) για τουλάχιστον 4 εβδομάδες.
Ούτε κι εγώ δίνω. Ποιός ο λόγος να ρισκάρες αφού μπορείς να δώσεις μοσχάρι για κόκκινο κρέας;
Aυτο εκανα τελικαβρασε το χοιρινο να χεις το κεφαλι σου ησυχο
Οι καρδιά αν και είναι μυικό κρέας στην barf την δίνουν ως εντόσθιο.γεια και απο εμενα εγω μετα απο πολυ προβληματισμο κατεληξα να δινω μονο καρδιες μοσχαρισιες τις οποιες μου φερνει ο χασαπης μονο για μενα τις κοβω σε μισοκιλα σακουλακια και τις δινω ωμες και δινω ωμες καρδιες μια μερα και μια μερα δινω acana η δυο μερες αναλογα οπως κατσει θεωρω την καρδια το πιο καθαρο κρεας βεβαια το παιρνω ακριβα 4 ευρω το κιλο στην βαραβακειο ποσο στοιχειζουν ?
σε ευχαριστω bigg billy αλλα για πες μου γιατι δεν κανει να την δινεις συχνα?Οι καρδιά αν και είναι μυικό κρέας στην barf την δίνουν ως εντόσθιο.
Είναι πολύ πλούσιο κρέας το οποίο καλό είναι να μη το δίνεις σαν καθημερινό γεύμα (δίνω μια φορά την εβδομάδα).
Στην Βαρβάκειο κοστίζει 2.5Ε
Το χοιρινό πρέπει να καταψυχτεί σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία. Τόσο χαμηλό που αμφιβάλλω αν φτάνουν τέτοιες θερμοκρασίες τα συμβατικά μας λευκά είδη κουζίνας.
Η συχνή κατανάλωση μπορεί να προκαλέσει διάρροιεςσε ευχαριστω bigg billy αλλα για πες μου γιατι δεν κανει να την δινεις συχνα?