Γειά σας.Εδώ και καιρό το σκέφτομαι αυτό και θα ήθελα την συμβουλή σας.Με έχει γοητεύσει (από φωτογραφία) ένα ημίαιμο λυκοσκυλάκι από το fazoo (http://www.fazoo.gr/archives/1425?show=slide).Αν οι γονείς μου συμφωνίσουν να είναι μέσα στο σπίτι και δεχθούν να το φροντίζουν ΚΑΙ αυτοί (πράγμα πολύ πιθανό αφού απ'ότι είδα δεν λερώνει στο σπίτι και είναι εκπαιδευμένη επαγγελματικά) και φυσικά διαπιστώσουν όταν (και αν) πάμε και το δούμε πως έχει καλό χαρακτήρα (και το διαπιστώσω και εγώ φυσικά) να το τολμίσω;;Περιμένω απαντήσεις.
Υ.Γ. Πριν λίγο καιρό κατάλαβα πως θα είναι ίσως καλύτερα για εμένα τουλάχιστον αυτή την χρονική περίοδο να σώσω ένα αδεσποτάκι παρά να πάρω καθαρόαιμο.![Smile :) :)](data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAIAAAAAAAP///yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7)
Υ.Γ. Πριν λίγο καιρό κατάλαβα πως θα είναι ίσως καλύτερα για εμένα τουλάχιστον αυτή την χρονική περίοδο να σώσω ένα αδεσποτάκι παρά να πάρω καθαρόαιμο.
Last edited: