Καλησπέρα παιδιά Θέλω να μιλήσω λίγο για κάποιες αμπούλες. Στον σκύλο μου έχω βάλει για άρχει (αυτές) και μετά το κολάρο (αυτό). Είναι ημίαιμο pittbull με τσοπανόσκυλο, 6 μηνών, 21 κιλά. και όταν άρχισαν η ζέστες πριν μια βδομάδα ακριβώς βρίσκω τσιμπούρια στα πόδια του και στο κεφάλι του. Και λέω σταμάτα αυτές τις πιπέτες και πήγαινε πάρει την Advantix (10-25 Kg) = 9.50€ και αγόρασα μια σιτρονέλα του εμπορίου για να είμαι καλυμμένος γιατί το σκυλί το βγάζω και κιλιέτε στα χόρτα και τέτοια, με τις άλλες πιπέτες δεν κάνανε κάτι. Αυτά εκ τον προτέρων ευχάριστο.
1) Λοιπόν η πιπέττα ήταν η : BIOCTON Spot On - Σκύλοι Μεσαίων φυλών 15>30 Κιλά.
2)Το κολάρο ήταν το : Repello +neem oil 68cm - ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΛΑ-ΑΖΑΡ & ΔΙΡΟΦΙΛΑΡΙΑΣ
3) Η καινούργια πιπέττα είναι η : Advantix 10 - 25 Kg - (+ προστασία και τον σκνιπών για 20 μέρες.) = 9.50€
4) Το σπρέι είναι το : Anti Phelebotome Citro από την TAFARM. (Χρήση για την απογευματινή βόλτα του σκύλου.) = 5,00€
5) Κολάρο δεν θα πάρω .
1) Λοιπόν η πιπέττα ήταν η : BIOCTON Spot On - Σκύλοι Μεσαίων φυλών 15>30 Κιλά.
2)Το κολάρο ήταν το : Repello +neem oil 68cm - ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΛΑ-ΑΖΑΡ & ΔΙΡΟΦΙΛΑΡΙΑΣ
3) Η καινούργια πιπέττα είναι η : Advantix 10 - 25 Kg - (+ προστασία και τον σκνιπών για 20 μέρες.) = 9.50€
4) Το σπρέι είναι το : Anti Phelebotome Citro από την TAFARM. (Χρήση για την απογευματινή βόλτα του σκύλου.) = 5,00€
5) Κολάρο δεν θα πάρω .