Κριμα και ενθουσιαστικα για λιγο με την προσφορα... Για τα αδεσποτα παντως θα την παρω σιγουρα γιατι απο το τιποτα κατι ειναι και αυτο.
Η Beaphar είναι φυτική -με όλες τις απόψεις υπέρ ή κατά που έχουμε πολλάκις αναφέρει.Παιδια τι γνωμη εχετε για τη Beaphar Bio Spot On; Εχει μπει σε προσφορα και σκεφτηκα να την προτιμησω για κατι αδεσποτα.
Αξιζει να πω και στην αδερφη μου να την παρει και για τον σκυλο της που του βαζει 3D vectra ή οχι;;
Κατά κυριολεξία αυτή κοιμάται και η τύχης της δουλεύει!@LaCat Αυτο δεν το ειχα σκεφτει! Κοιτα να δεις που εξασφαλιστηκε η αδερφη μου και θα επιβαρυνθω παλι εγω!!
Άλλα μέλη μπορούν να σε πληροφορήσουν καλύτερα σε σχέση με αυτό -εγώ χρησιμοποιώ αποκλειστικά φυτικά εδώ και δυο-τρία χρόνια, οπότε δεν είμαι ενημερωμένη.@LaCatΕχεις να προτεινεις κατι σε πιο δυνατο που να πληροι το συνολικο πακετο, δηλαδη καλη σχεση ποιοτητας-κοστους;
Και αυτό σωστό.Κριμα και ενθουσιαστικα για λιγο με την προσφορα... Για τα αδεσποτα παντως θα την παρω σιγουρα γιατι απο το τιποτα κατι ειναι και αυτο.
Και εμεις τα ιδια..έχω παρατηρήσει πώς στο σημείο που βρίσκεται πιεσμένο το τσίμπουρι όσο και προσεκτικά να το αφαιρέσω δημιουργείται ένα μικρό καρούμπαλο.. σήμερα έβγαλα ένα με το τσιμπιδάκι και μέχρι να βαλω αντισιπτικο ειχε πριστει.. ξέρετε γιατί γίνεται αυτο?
Χωρίς να αφήνω υπόνοια ότι το δικό σου είναι μικρόσωμο.... πολύ προιον μέσα στην αμπουλα, βαρεθηκα να ρίχνω....
μμ εξπνάδες... εμεις ειμαστε δύο ΧΙΛΙΑΔΕΣ γρ. κύριος... και η αμπουλα φτάνει ως τις πέντε ΧΙΛΙΆΔΕΣ...Χωρίς να αφήνω υπόνοια ότι το δικό σου είναι μικρόσωμο, για όποιον έχει μεγαλόσωμο, το προιόν είναι σε συσκευασία βαρελιού;
μάπα το καρπούζι.... Εντέλει και εμείς χάπι για τους θερινούς μήνες...εμεις αυτό το μηνα δοκιμαζουμε την bogacare® ANTI-PARASIT Spot-on dog.... so far, so good.... πολύ προιον μέσα στην αμπουλα, βαρεθηκα να ρίχνω.... και ωραία μυρωδια! Η μικρη δεν ενοχλειται καθόλου.
συνηθως οι αμπουλες λενε να μην βραχει 2-3 μερες πριν και 2-3 μετα την εφαρμογη.....Καλησπέρα σε όλους, να ρωτήσω κάτι που δεν μπορώ να βρω στο παλιό θέμα;
Της έχω βάλει αμπούλα εδώ και 10 μέρες, γιατί κόλλησε ψύλλους (είχαμε μόνο κολλόρα μέχρι τώρα). Σήμερα που βγήκαμε βόλτα, μας έπιασε βροχή και βράχικε καλά. Πρέπει να την ξαναβάλω;