Ziggy the bastard!!My bastard:D

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
KaterinaAli η μικρή σου είναι μια κούκλα, να την χαίρεσαι! :)

(Επίσης-εντελώς άσχετο-ωραίο πάτωμα! :D )
Δεν θα το πιστεψεις αλλα σκεφτηκα ακριβως τα ιδια :D ...και για το σκυλο και για το πατωμα :D

Φοβερα χρωματα και τα δυο :)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Ω ναι! Φοβερές συμπτώσεις! :eek::eek::eek: Μα φοβερότατες! Γεια σου Κατερίνα με τη Ziggy! (μου ακούγεται πολύ surreal να χαιρετάω τον εαυτό μου :p )
Αρα μ'εσένα γνωριστήκαμε! ΧΑΧΑΑααα.... τι σουρεάλ νήμα.....!!!

Τελος πάντων καλως ήρθατε κι οι δυο Κατερίνες με τις δυο μοϊκάνες Ζίγκυ!!!! :) :)

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Τελικα οντως πρεπει να υπαρχει παραλληλο συμπαν κ μαλιστα μεσα στο δικο μας!Τι να πω?!Χαρηκα πολυ για τη γνωριμια κατερινα!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Βρε Κατερίνες, δεν έρχεστε αύριο στην βόλτα μας; Φάση θα έχει...

Qdog

Active Member
2 Ιουλίου 2009
26
0
Α Βασιλικά Κτήματα :) Ναι πολύ ωραία βόλτα. Θα δούμε αν προλαβαίνουμε και θα σας πούμε. Αν είναι να'ρθει κι η άλλη Ziggy όμως, δε θέλω να χάσω την ευκαιρία.

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
Δεν θα το πιστεψεις αλλα σκεφτηκα ακριβως τα ιδια :D ...και για το σκυλο και για το πατωμα :D

Φοβερα χρωματα και τα δυο :)
Κι εγώ επίσης! ;)

Έπαθα πλάκα με την σκύλα! να την χαίρεσαι!!!! κούκλα και τσαχπίνα.... :p

Qdog

Active Member
2 Ιουλίου 2009
26
0
Ούτε εγώ τα κατάφερα...Έφυγα χθες κατά τις 5 το απόγευμα από το σπίτι και γύρισα 24 ώρες μετά :p

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
περασαν δυο χρονια....βλεποντας το πρωτο ενθουσιωδες ποστ, βλεπω ποσο ανιδεη ημουν. Αλλαξαν αρκετα απο τοτε!
Να πω λιγα λογια πρωτα για το πως πραγματικα ηταν τα πραγματα, ετσι για την ιστορια (οχι οτι νοιαζει κανεναν βεβαια :p )
Αποφασισα να παρω σκυλι, κ συγκεκριμενα ενα αδεσποτο. Μετα απο λιγο καιρο ερευνας, (εμενα κ αθηνα τοτε) επεσα πανω στην αγγελια της, στην οποια αναφεροταν οτι την ζακλιν (νυν ζιγκυ) την ειχαν παρατησει μεσα σε ελαχιστο χρονικο διαστημα δυο οικογενειες....και οταν λεμε την ειχαν παρατησει, εννοουμε ανοιξαν την πορτα κ την αφησαν στην τυχη της. Την μαζεψε το λοιπον η κυρια που εβαλε την αγγελια, ειδα την αγγελια κ πηρα τηλεφωνο. Η αληθεια ειναι οτι δεν πιστευα οτι τελικα θα γινοταν το "νταραβαερι". Εγινε ομως, κ απο κει κ περα οταν συνειδητοποιησα οτι εχω σκυλο κ ποσο μεγαλη ευθυνη ειχα πια στα χερια μου, κολωσα. Ειδικα οταν αρχισε να ξεδιπλωνει τον απειρως ενεργητικο χαρακτηρα της (απορω γιατι λενε οτι τα κουταβια κοιμουνται πολυ?! ), δε θα σας κρυψω οτι αρχισα να νιωθω οτι εγκλωβιζομαι, ετσι κ αλλλιως ασχετη ημουν απο σκυλια δεν ηξερα τι σκατα επερεπε να κανω, κ σκεφτομουν επι μερες να τη στειλω πισω στην καλη κυρια Μαρια που τη μαζεψε. Αλλα κατι τετοιο θα ηταν αποτυχια αλλα κυριως ανευθυνοτητα απο μερους μου, απεναντι στο σκυλι, απεναντι στη γυναικα που μου την εμπιστευθηκε αφου της εδωσα να καταλαβει οτι το σκυλι θα εχει μια καλυτερη ζωη απο αυτη που ειχε πριν.
Σιγουρα αν γνωριζα δυο πραγματακια παραπανω τοτε για το θεμα αποκτησης σκυλου κ ο,τι αυτο συνεπαγεται, θα το σκεφτομουν δυο και τρεις κ χιλιες δεκατρεις φορες παραπανω, κ μαλλον θα το αφηνα στην ακρη για καποια αλλη στιγμη. Εγω νομιζα οτι θα παρω σκυλι κ οτι θα κοιμαται ολη μερα κ θα ειναι πολυ χαλαρα το ολο πραγμα. ( Τι χαζη αληθεια που ημουν?)Μπηκα ομως στο χορο, χορεψα κ απο οτι φαινεται θα χορευω για καιρο ακομα. Και μου αρεσει μαλιστα φανατικα!
Για να φτασω βεβαια να μου αρεσει φανατικα, περασαμε απο διαφορα σταδια. Η ζιγκυ μεγαλωνε κ επρεπε να χτιστει μια βαση μεταξυ μας, μια σχεση που εβλεπα οτι δεν υπηρχε. Ειδικα μετα και απο ενα περιστατικο πεσιματος μιας αλλης σκυλας στη δικια μου, το οποιο οπως φανηκε στην πορεια ειχε αφησει το στιγμα της, σε συνδυασμο βεβαια με την ασυννενοησια που υπηρχε μεταξυ μας, αποφασισαμε να παμε για εκπαιδευση.
Εκει τα βρηκα σκουρα. Κ οχι γιατι εφταιγε το σκυλι. Εγω ειχα το προβλημα. Νομιζα οτι τωρα πρεπει να γινει ρομποτ....Κ οσο εγω το παλευα κ την πιεζα με ολο το αγχος του κοσμου, τοσο πιο δυσκολο μου φαινοταν και το επερνα προσωπικα. Κ σε αυτο το σημειο, μετα απο τοση προσπαθεια αλλα και σκεψεις να τη δωσω παλι, γιατι πιστευα οτι απλα εγω δεν κανει να εχω σκυλο , δεν το χω πως το λενε,αποφασισα το εξης: Να χαλαρωσω κ να αποδεχτω το σκυλι μου και τοτε τα πραγματα αρχισαν να καλυτερευουν. Ξεαγχωθηκα εγω αλλα κ το σκυλι. Χωρις αυτο να σημαινει οτι σταματησε η ολη προσπαθεια.....Απλα ξεκινησε απο αλλη βαση, πιο ουσιαστικη κ σταθερη.
Μπηκε λοιπον το σκυλι πιο ενεργα στη ζωη μου, κ κανουμε οσο το δυνατον περισσοτερα πραγματα μαζι. Διακοπες, μπανια, εξορμησεις κτλ κτλ.....
Λιγα λογια για το χαρακτηρα της:
Να πω αρχικα οτι δεν γνωριζω απο που κρατα η σκουφια της. Απο τα εξωτερικα χαρακτηριστικα φαινεται να κραταει απο γκολτεν, απο χασκυ κ καποιοι κυνηγοι που την ειδαν (τυχαια) μοιαζει με σεττερ λεει το σουλουπι της,κ γυρευε τι αλλο εχει πια μεσα του αυτο το σκυλι. Οποτε καταλαβαινετε οτι ο συνδυασμος ειναι τουλαχιστον πολλα υποσχομενος.
Η Ζιγκυ σιγουρα δεν ειναι το καλο κοριτσι, το "girl next door", σε καμια περιπτωση δεν ειναι το ο σκυλος των ονειρων καποιου που απλα θελει να εχει ενα ησυχο σκυλι. Ειναι ενα απαιτητικο σκυλι, το οποιο σε κραταει σε εγρηγορση, με πολλα αποθεμετα ενεργειας (κυριως το χειμωνα!).
Μαθαινει ευκολα,
εχει φοβερη οσφρηση,
ειναι επιμονη πολυ,
σχετικα επιφυλακτικη ή και αδιαφορη με αυτους που δε γνωριζει (εκτος αν κρατανε φαϊ)
θελει να δειχνει ποσο γαματη ειναι,
γαβγιζει πολυ στο παιχνιδι, ειδικα οταν κυνηγαει αλλα σκυλια,
οτιδηποτε ειναι ζωντανο κ με γουνα θελει να το κυνηγησει (απο ποντικακι μεχρι αλογο),
παιζει εντονα κ με φωνες,
ειναι κτητικη σε σχεση με τα σκυλια
κυριαρχικη αρκετα εως πολυ θα ελεγα,
με τα σκυλια τα παει σχετικα καλα (αρκει βεβαια να μην πεσει στο δρομο μας κ αλλο κυριαρχικο θυληκο), αυτους που δε συμπαθει πολυ ειναι τους μεγαλοσωμους αρσενικους μικρης ηλικιας. Τους τραμπουκιζει!
καποιος ειναι φυσικο να πει "καλα, πολυ κωλοσκυλο πρεπει να ειναι αυτο". Κ οντως, ετσι οπως βλεπω κ γω ετσι αραδιασμενες τις "αρετες της" το ιδιο θα ελεγα κ γω. Παρατηρωντας την ομως, εγω αλλα κ οι κοντινοι μου ανθρωποι, ολο αυτον τον καιρο που την εχω εχει μεγαλη διαφορα. Ο χαρακτηρας της ειναι αυτος που ειναι κ τωρα πια το απαλαμβανω. Φταιω σε πολυ μεγαλο βαθμο , αφου η απειρια μου με οδηγησε σε πολλα λαθη.
Σιγουρα εχει γινει αρκετα πιο υπακουη, πιο τρυφερη (που παλια δεν ηταν κα θο λου) , αλλα φαινεται οτι κ η μεταξυ μας σχεση εχει βελτιωθει κ νομιζω οτι οσο περναει ο καιρος γινεται καλυτερη...σαν το καλο κρασι :p

Ειναι ιδιαιτερο σκυλι, κ πιστευω οτι αν την ειχε παρει καποιος που να γνωριζε απο σκυλια σε βαθος, ειναι πολυ πιθανο να ειχε γινει σκυλος-υποδειγμα.

Αυτα τα ολιγα απο εμας, ετσι λιγο να μας μαθετε κ τι μυαλα κουβαλαμε, προκειμενου να συμμετεχουμε κ πιο ενεργα σε αυτη την κοινοτητα (μιας κ απο αυτην εμαθα τα περισσοτερα για το τι σημαινει να εχει κανεις σκυλο)IMG_4614.jpg

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Θα ελεγα ότι θελω να την δω από κοντα, αλλά δεν ξερω αν θελει και η Σελ μου!
Ειδικά αυτό το " οτιδηποτε ειναι ζωντανο κ με γουνα θελει να το κυνηγησει (απο ποντικακι μεχρι αλογο)," δεν ξερω πόσο θα το χαρεί η μικρή μου! :rolleyes:
Κούκλα ειναι όμως και θα στη ματιάσω!!! :D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Μ'αρέσουν αυτά τα ποστ. Που με τόση ειλικρίνεια και λεπτομέρεια, περιγράφουν το "μετά".
Τα θεωρώ πολύ σημαντικά, κυρίως για όσους δεν έχουν εμπειρία και είναι τώρα στην αρχή της συμβίωσης με το παρεάκι τους. Πολύ διδακτικό Κατερίνα και μπράβο σου που το πόσταρες. Πιστεύω θα βοηθήσει πολλούς να καταλάβουν, πόσο μεγάλη απόφαση είναι η απόκτηση ενός σκύλου και πόσο σημαντική η σωστή αρχή. Να την χαίρεσαι. Είναι πανέμορφη. Ο αγέρωχος χαρακτήρας της, φαίνεται και στις φωτό της :)

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Πραγματικά, είναι ποστ "διαμάντι" που σου προκαλεί τον σεβασμό προς αυτόν που το έγραψε και παρέχει "food for thought" για όλους μας.

Εύχομαι Κατερίνα,να γράφεις πιο συχνά πλέον σε αυτόν τον φίλόξενο χώρο:):)

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Η φωτο ειναι ενδεικτικη του χαρακτηρα της!Αποπνεει αυτο που ειναι....Σας ευχαριστω για τα σχολια!Θα προσπαθησω κ γω με τη σειρα μου να μπω πιο ενεργα σε αυτην την κοινοτητα.
@ghelly
ε ενταξει η δικια σου δεν ειναι κ ποντικι.....το πολυ πολυ να την κυνηγησει να πανε μαζι να ψαξουν για τυφλοποντικες 22112011184.jpg(μπεμπε τυφλοποντικα που βρηκε η σκυλα, μισο μετρο κατω απο τη γη....στην αρχη μεχρι να καταλαβω τι ειναι νομιζα οτι ηταν κουταβι κ οτι καποιος το ειχε θαψει...ζωντανο! ελεος :p )

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Κατερίνα, Ζiggy, μας λείψατε! Και διαδικτυακά και σε... τρισδιάστατη μορφή! Τι λες? Θα προλάβουμε να βρεθούν τα τρελόσκυλα πριν φύγει η Μάσκα?

Δεν μπορώ να σε φανταστώ με ένα σκυλί διαφορετικό από τη Ziggy... Κι όσο χαλαρά και να τα περίμενες τα πράγματα στην αρχή... Ειλικρινά, πες, θα μπορούσες να φανταστείς τον εαυτό σου με ένα "βαριέμαι που ζω" σκυλάκι? Εγώ πάντως, όχι!

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Κατοπιν εορτης βεβαια, αλλα τωρα τη βρισκω με τη μουρλαμαρα της!
Κ ναι!να βρεθουμε αμεσα!(κ μεσα στη βδομαδα χαλαρα!)

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Κ μιας κ φετος η τυχη το φερε να ανεβουμε τα βουνα για 9 μηνες....μερικες φωτο να δειτε πως περασαμε

για καποιο λογο την εβρισκε να σκαρφαλωνει πανω στα δεντρα.....

αυτο μου πες να μη το φαω ε?

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
ωσπου γυρισαμε για καλοκαιρακι στην πατρα κ ξεκινησαμε τις θαλασσοεξορμησεις...

καλο υπολοιπο καλοκαιρι σε ολους